Προς το περιεχόμενο

Δεκτης DVB-Τ HD Ferguson Ariva T65 @ Eshop Crazy Sundays = 34.90

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύς ντόρος με αυτούς τους δέκτες ..Οι μισοί μαλώνουν για τα αρχεία που παίζουν η δεν παιζουν(με 20 ευρω παιρνεις κορυφαίο media player που παίζει τα παντα) οι άλλοι μισοί για την εικόνα στο τηλεοπτικό και τις εγγραφές κτλ. Εγώ απόρω τι βλέπετε και τι γράφετε ? Ζήτημα να αξίζει το 2% αυτών που παίζουν τα κανάλια. Πλεόν βρίσκει κανέις στο ιντερνετ τα παντα από ταινίες,σειρές , ντοκιμαντερ μέχρι αγώνες κτλ. Τι να δεις στην ελληνικη τιβι? Και μη μου λέτε το θέλω για τους γονεις , γιατί δεν νομίζω να καίγονται αν παίζει σωστά τις ματρόσκες η αν κάνει 1,6 δευτερόλεπτα αντι για 1,3 να αλλάξει κανάλα ή αν παίζει τον Σουλειμαν σε 576i αντί για 720p...Χαλαρώστε λίγο πάρτε ένα δέκτη να κάνετε την δουλεία σας αν τον χρειάζεσται και μην χάνετε την ώρα σας μαλώνοντας..

Χωρίς παρεξήγηση :-)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Matrixxx θα επιμεινω.... ποιον δεκτη αντιπροτεινεις?Εχω ρωτησει 3 φορες και απαντηση δεν πηρα .... πραγματικα φαινεται σαν trolling αυτο που κανεις και δε νομιζω πως εισαι troll.

Ενδιαφέρον , για ποιό media player μιλας με 20 ευρω να το παρουμε και αυτόν και να ειμαστε καλυμενοι πλήρως ; Μήπως για τον κινέζικο που είχαμε θεμα πριν καιρό ;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators

Για 3η φορα να ξαναπω οτι δεν μπηκα για να προτεινω. Για το "λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο" εγινε η παρεμβαση μου αλλα ο κυριος δεν ξερει να λεει "εκανα λαθος" για να μην το πω αλλιως. Θα παρει στο λαιμο του κοσμο και μετα απο ποιον θα ζητουσαν την διαφορα οι συμφορουμητες;

Δεν θελω να σου αντιπροτείνω λοιπον δεκτη, παρε αυτον. 2-3 δευτερολεπτα η αλλαγη, μια χαρα ειναι.

• Like 1

Μα απ οτι καταλαβαινω στην ολη κουβεντα δεν υπαρχει καποιος με τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου που να κανει ζαπινγκ σε λιγοτερο χρονο , δλδ τα 2.5 δευτερα να γινουν ξερω γω 2 ... 1.5 .... οποτε δεν υπαρχει και λογος να το συζηταμε ... δε νομιζω να ζητησει κανεις ρεστα απο κανεναν.

Matrixxx θα επιμεινω.... ποιον δεκτη αντιπροτεινεις?Εχω ρωτησει 3 φορες και απαντηση δεν πηρα .... πραγματικα φαινεται σαν trolling αυτο που κανεις και δε νομιζω πως εισαι troll.

Themo φίλε μου... άδικα ρωτάς... είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κάτι να αντιπροτείνει κανείς διότι ο Ferguson είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του. Παράκαμψε λοιπόν το τρολάρισμα των ιδιαίτερων μελών του θέματος και προχώρα στην αγορά του δέκτη όσο είναι διαθέσιμος. Φαντάζομαι έχεις βγάλει ήδη τα συμπεράσματά σου για τον δέκτη (και την ταχύτητά του).

• Moderators

Επισης το ποιος τρολαρει φαινεται οπως και το και ποιος παιζει εδω μεσα... Μαθατε μια λεξη και την εχετε κανει καραμελα καποιοι...

2 σελιδες για το τπτ .... Τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλα , αυτη τη στιγμη στα 35eu ο fergie ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αγορα που μπορει να κανει καποιος μεχρι την Παρασκευη.Καλες αγορες σε ολους

Αφου λοιπον ξερεις και δηλωνεις, γιατι ρωτας αραγε; Ο ορισμος του τρολιν...

Μα απ οτι καταλαβαινω στην ολη κουβεντα δεν υπαρχει καποιος με τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου που να κανει ζαπινγκ σε λιγοτερο χρονο , δλδ τα 2.5 δευτερα να γινουν ξερω γω 2 ... 1.5 ....

Τι χαρακτηριστικο εχει αυτος που δεν το εχουν οι αλλοι δηλαδη; Εχασα κατι (περα απο τον χρονο μου) ;

Για τον λιγοτερο χρονο λετε εν χορω οτι δεν σας νοιαζει (αφου πρωτα μιλησατε για γρηγορο ζαπινγκ που ακυρωθηκε) οποτε γιατι ρωτας παλι ποιος κανει 1.5-2sec δεν ξερω.

ΥΓ ΑN πραγματικα θες να μαθεις μπορεις να πας στο φορουμ που οι χρηστες ξερουν να κρινουν εναν δεκτη, να αναφερουν τα καλα και τα κακα και οχι να τον υπερασπιζονται σαν μωρα, και εκει θα διαβασεις και δικα μου ποστ και αλλων σχετικων με το αντικειμενο μελων. Μην με ψαξεις με αυτο το νικ :P

• Like 1

Νομιζω καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του απ την ολη κουβεντα... εγω εξαρχης δηλωσα ασχετος με δεκτες , ειπα οτι εκανα μια μινι ερευνα αγορας και κατεληξα σ αυτον , αντιπροταση απ τους haters δεν υπηρξε , οσοι τον εχουν ( και μιλαω για τους ΠΟΛΛΟΥΣ απο το αλλο εξειδικευμενο forum) ειναι ικανοποιημενοι , οποτε ναι αδικα και κακως επιμενω να ρωταω.Τον αγορασα ηδη και τον προτεινα και σε 15 γνωστους μου που ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα με ευχαριστουν για την προταση μου.

• Like 1

Επειδή δεν με πολύ απασχολεί το ποσό γρήγορα αλλάζει τα κανάλια, αλλά αν είναι ποιοτική κατασκευή θα τον πάρω, ευχαριστώ στον topic starter

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Τον αγορασα ηδη και τον προτεινα και σε 15 γνωστους μου που ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα με ευχαριστουν για την προταση μου.

Μακαρι να ειναι ετσι! (πραγματικα)

Ποιος ηταν hater; Διαβαζεις ρε φιλε καθολου αυτα που γραφονται; Μονο fan ειδα να γραφουν (απο τις ομαδες fan-haters), κανεναν δεν ειδα να μιλαει ως hater για τον συγκεκριμενο δεκτη. Εδω ειναι οι λεξεις που εχει γραψει ο καθενας μπορεις να τις ξαναδεις και να αναθεωρησεις αυτα που γραφεις για haters κλπ.

Edit-add. (Προσωπικα ειμαι hater μονο της αερολογιας, της μπαρουφας, του ψεματος, της υποκρισιας και της κωλοτουμπας και σε αυτα αφορουσαν ολα τα σχολια μου)

• Like 1

Κάτι μου λέει πώς όταν η κάλυψη της digea ξεπεράσει το 50% αυτούς τους δέκτες θα τους δίνουν με κουπόνια εφημερίδες-περιοδικά. Άλλωστε ότι αρπαξουν από αυτή την αγορά τώρα θα γίνει που υπάρχουν αρκετές ακόμα παλιές TV.

• Like 2

Νομιζω καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του απ την ολη κουβεντα... εγω εξαρχης δηλωσα ασχετος με δεκτες , ειπα οτι εκανα μια μινι ερευνα αγορας και κατεληξα σ αυτον , αντιπροταση απ τους haters δεν υπηρξε , οσοι τον εχουν ( και μιλαω για τους ΠΟΛΛΟΥΣ απο το αλλο εξειδικευμενο forum) ειναι ικανοποιημενοι , οποτε ναι αδικα και κακως επιμενω να ρωταω.Τον αγορασα ηδη και τον προτεινα και σε 15 γνωστους μου που ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα με ευχαριστουν για την προταση μου.

Ορθά έπραξες... :)

Τέλος, αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον δέκτη, μπορείς να πας στο φόρουμ που οι χρήστες ξέρουν να κρίνουν έναν δέκτη, να αναφέρουν τα καλά και τα κακά του και όχι να προσπαθούν να πιαστούν από μία φράση για να την πούνε σε ένα άλλο μέλος. Έκει θα διαβάσεις και δικά μου ποστ και άλλων σχετικών με το αντικείμενο μελών. Ψάξε με, με αυτό το όνομα... το ίδιο έχω παντού... ;)

Ουπς... Deja Vu... :P

Χτύπησα και εγώ έναν για μια παλιά TV.

Διαβάζω πολύ καλά σχόλια και σε αυτή την τιμή μάλλον δεν παίζει τίποτα καλύτερο.

Από αρχεία παίζει τα πάντα εκτός DTS ήχου με το τελευταίο firmware, ενώ αν βάλουμε παλιό firmware παίζει και DTS.

Να προσέξετε μόνο διότι ο δέκτης είναι λίγο επιλεκτικός με τα HDMI καλώδια. Εγώ είχα προβλήματα χαμηλής έντασης ήχου και διακοπών στον ήχο με ένα καλό καλώδιο που έβαλα (χρυσές άκρες και HDMI 1.4) και πήγα και πήρα ένα σούπερ φτηνιάρικο από κίνα (ebay) το οποίο έπαιξε τζάμι!!!! Αν λοιπόν έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε με ένα διαφορετικό καλώδιο HDMI....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...