Προς το περιεχόμενο

Δεκτης DVB-Τ HD Ferguson Ariva T65 @ Eshop Crazy Sundays = 34.90

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 για τον ferguson ...κανει πολλα περισσοτερα απο οσα περιμενεις απο ενα dvb-t δεκτη ..και ναι ! εχει αξιοπρεπες τηλεχειρηστηριο που δε σου σπαει τα ουμπαλα και δε σε αναγκαζει να αγορασεις ενα αλλο after market

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναμενεται λεει... Θα κανω μια παραγγελια παντως... Για την πεθερα μου!

Εγω που εκανα την παραγγελια το πρωι στο status της μου βγαζει αμεσα διαθεσιμο και ειναι στην φαση συγκεντρωσης των προιοντων απο τις 15.30 οποτε υποθετω εχουν .....

• Moderators

Ούτε εμένα με νοιάζει ιδιαίτερα... έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση, πέρα από ειδήσεις. Ούτε φυσικά έχω κάτσει να τον χρονομετρήσω - μπορεί και να μην κάνει ένα δευτερόλεπτο να αλλάξει κανάλι αλλά ενά κόμμα τρία... αδιάφορο... πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να κάθεσαι να ασχολήσαι με τα δέκατα του δευτερολέπτου στην αλλαγή καναλιών.

Πραγματι. Ασχολεισαι και μιλας για δεκατα ενω η διαφορα μεταξυ αυτου που ειπες και αυτου που ισχυει δεν ειναι δεκατα αλλα ολοκληρο δευτερολεπτο στην καλυτερη, 2 ολοκληρα στη χειροτερη. Μιλησες για κατω απο ενα ενω ειναι κατω απο τρια!

Θα συμφωνησω σε αυτο που λες, οποιος δεν βλεπει πολλη τηλεοραση και δεν ψαχνει τα καναλια δεν θα εχει προβλημα με το ποσο χρονο θελει ενας δεκτης για το ζαπινγκ. Ολους τους αλλους θα τους ενοχλει αρκετα εως αφανταστα ενας δεκτης που αργει.

• Like 5

Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την ταχύτητα αλλαγής καναλιών στον Ferguson T65, παραθέτω σχετικό βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=gLb3skDRK2k

Βγάλτε τα χρονόμετρα και αρχίστε να μετράτε τα δέκατα... γρήγορα.... :)

Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την ταχύτητα αλλαγής καναλιών στον Ferguson T65, παραθέτω σχετικό βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=gLb3skDRK2k

Βγάλτε τα χρονόμετρα και αρχίστε να μετράτε τα δέκατα... γρήγορα.... :)

2,5 δεύτερα γράφει το πανάκριβο chronograph μου....τι κερδίζω???

• Like 1

Tι λες ρε φιλε, εδω και με το ματι φαινεται οτι ειναι 1 δευτερολεπτο αντε το πολυ 1,3", πεταξε το το chronograph σου!
Ούτε φυσικά έχω κάτσει να τον χρονομετρήσω - μπορεί και να μην κάνει ένα δευτερόλεπτο να αλλάξει κανάλι αλλά ενά κόμμα τρία... αδιάφορο...
η διαφορα μεταξυ αυτου που ειπες και αυτου που ισχυει δεν ειναι δεκατα αλλα ολοκληρο δευτερολεπτο στην καλυτερη, 2 ολοκληρα στη χειροτερη.

• Like 3

Με ψήσατε και μένα , λεω να τον παραγγείλω μια που και εγώ έδωσα τον παλιό μου στην πεθερά μου ... ( CRYSTAL AUDIO MICRO-HD) και θα ήθελα κάτι να παίζει κάθε είδους αρχεία αλλα και τα ψηφιακά σε περίπτωση ανάγκης . :D Σαν ταχύτητα μια χαρά μου φαίνεται και στο zapping , αρα όλα καλά .

Όντως γιναμε 2 , να μην νομίζεις οτι μόνο εσύ κάνεις τέτοια !

Εμπρός καλά μου τρολάκια... πέστε με τα μούτρα στο ψητό....

Στην τελική μπορείτε να το μετράτε όσο θέλετε... το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνετε... χάνετε τον χρόνο σας μετρώντας και στο τέλος θα πάρετε έναν πλαστικό δέκτη που θα βράζει το καλοκαίρι, με κακή υποστήριξη, χάλια τηλεχειριστήριο, μέτρια εικόνα κλπ αλλά ένα θα είναι σίγουρο... θα αλλάζει τα κανάλια κατά μερικά δέκατα γρηγορότερα και θα καλύψει την μανία σας για αδυσώπητο ζάπινγκ... :) :)

Με ψήσατε και μένα , λεω να τον παραγγείλω μια που και εγώ έδωσα τον παλιό μου στην πεθερά μου ... ( CRYSTAL AUDIO MICRO-HD) και θα ήθελα κάτι να παίζει κάθε είδους αρχεία αλλα και τα ψηφιακά σε περίπτωση ανάγκης . :D Σαν ταχύτητα μια χαρά μου φαίνεται και στο zapping , αρα όλα καλά .

Και έτσι γίναμε δύοοοοο... :P

α)η αλλαγη πιανει περισσοτερη ωρα μεταξυ καναλιων που δεν ειναι στην ιδια συχνοτητα

β)ο ferguson φοραει mstar 7818 ..οι mstar εχουν πιο αργες αλλαγες απο αυτους που φοραν ALi ...αλλα αργο δεν τον λες..

• Like 1

...αλλα αργο δεν τον λες..

To "αργό" και "γρήγορο" είναι σχετικό-υποκειμενικό αναλόγως τι έχεις συνηθίσει ή τι απαιτήσεις-προσδοκίες έχεις από το μηχάνημα,αλλά τα sec είναι κάτι το αντικειμενικό&μετρήσιμο.... και σίγουρα όχι 1s, οπότε εδώ θα συμφωνήσω με giorginio και matrixxx....

Και karasardelis btw παρότι είπες ότι δεν ασχολήσε με γνώμες άλλων και "σιγά μην ανεβάζω βίντεο κάθε φορά που κάποιος διαφωνεί μαζί μου" εντέλει το έκανες ή με γελάν τα μάτια μου??? :o

Στην αρχή νόμιζα ότι το avatar σου ήταν από funny pictures, αλλά βλέποντας ,το 2tube λογαριασμό σου κατάλαβα ότι μάλλον κάτι δημοσιεύματα με funny pictures έκλεψαν τη δική σου ;)

no offence....

• Like 1

To "αργό" και "γρήγορο" είναι σχετικό-υποκειμενικό αναλόγως τι έχεις συνηθίσει ή τι απαιτήσεις-προσδοκίες έχεις από το μηχάνημα,αλλά τα sec είναι κάτι το αντικειμενικό&μετρήσιμο.... και σίγουρα όχι 1s, οπότε εδώ θα συμφωνήσω με giorginio και matrixxx....

Και karasardelis btw παρότι είπες ότι δεν ασχολήσε με γνώμες άλλων και "σιγά μην ανεβάζω βίντεο κάθε φορά που κάποιος διαφωνεί μαζί μου" εντέλει το έκανες ή με γελάν τα μάτια μου??? :o

Στην αρχή νόμιζα ότι το avatar σου ήταν από funny pictures, αλλά βλέποντας ,το 2tube λογαριασμό σου κατάλαβα ότι μάλλον κάτι δημοσιεύματα με funny pictures έκλεψαν τη δική σου ;)

no offence....

Παρασύρομαι εύκολα είναι η αλήθεια... :P

Προχτές τον εγκατέστησα σε ένα φιλικό σπίτι, και έχω εγκαταστήσει πολλούς δέκτες σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Ε, χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, είναι ο πιο ποιοτικός και αξιοπρεπής δέκτης για τα λεφτά του.

• Moderators

Κερδιζεις 35 ευρω επι χ κομματια αφου δεν χρειαζεται να αλλαξεις δεκτες, και επισης καμια 100στη χιλιαδες το λιγοτερο και μετακομιση αφου δεν χρειαζεται να αλλαξεις σπιτι ωστε να φυγεις και να πας να μεινεις στη γειτονια του αξιοπιστου reviewer.

Καληνυχτα σας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...