Προς το περιεχόμενο

Δεκτης DVB-Τ HD Ferguson Ariva T65 @ Eshop Crazy Sundays = 34.90

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το δευτερο δεν αποκλειεται να υπαρχει και αλλος στον κοσμο, στο πρωτο ομως να εισαι σιγουρος οτι εισαι σιγουρα ο μοναδικος.

(Οταν μιλαμε για zapping να κοιταμε χρονο αλλαγης μεταξυ καναλιων mpeg4 και οχι mpeg2 που ολοι οι δεκτες κανουν κοντα στο δευτερολεπτο).

Έχεις δηλαδή την εντύπωση πως όταν μιλάω για χρόνο αλλαγής καναλιών στον DVB-T MPEG4 δέκτη Ferguson, αναφέρομαι σε λήψη MPEG2 ή το λες γενικά; Δεν κατάλαβα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Έχεις δηλαδή την εντύπωση πως όταν μιλάω για χρόνο αλλαγής καναλιών στον DVB-T MPEG4 δέκτη Ferguson, αναφέρομαι σε λήψη MPEG2 ή το λες γενικά; Δεν κατάλαβα...

Ναι ειμαι σιγουρος, ενα βιντεακι αν ανεβασεις καπου και ισχυει αυτο που λες (<1sec σε mpeg4), πεταω ολους μου τους δεκτες και τις τηλεορασεις στα σκουπιδια και παιρνω τους δικους σου!! :)

• Like 2

Ναι ειμαι σιγουρος, ενα βιντεακι αν ανεβασεις καπου και ισχυει αυτο που λες (<1sec σε mpeg4), πεταω ολους μου τους δεκτες και τις τηλεορασεις στα σκουπιδια και παιρνω τους δικους σου!! :)

Το πρόβλημα δεν το έχουν οι δέκτες σου φίλε μου αλλά η περιοχή στην οποία μένεις. Εγώ μένω έξω από την πόλη, αρκετά μακρυά από ραδιοπαρεμβολές και την κεραία εκπομπής σχεδόν την βλέπω με γυμνό μάτι. Αυτό έλεγα πριν αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες... Ο χρόνος αλλαγής καναλιών είναι άμμεσα συνδεμένος με την ποιότητα λήψης του ψηφιακού σήματος - αν το σήμα σου δεν είναι ισχυρό, κανένας MPEG4 δέκτης δεν θα αλλάξει γρήγορα τα κανάλια...

• Moderators

Τωρα να απαντησω; Αστο καλυτερα.

Αν εχεις κατι να πεις ανεβασε ενα βιντεο και μην επαναλαμβανεσαι τοσο αστοχα, αλλιως αστο φιλε...

Τωρα να απαντησω; Αστο καλυτερα.

Αν εχεις κατι να πεις ανεβασε ενα βιντεο και μην επαναλαμβανεσαι τοσο αστοχα, αλλιως αστο φιλε...

Σιγά να μην κάθομαι να ανεβάζω βίντεο κάθε φορά που βρίσκεται κάποιος να αντικρούει τις εμπειρίες μου... Αν δεν με πιστεύεις, σχημάτισε μια δική σου άποψη και κράτησέ την.

έχω την εντύπωση πως αν κρατήσεις την σειρά των καναλιών όπως την βρήκε ο δεκτής (μαζεμένα τα κανάλια της ίδιας συχνότητας δηλαδή) το ζάπινγκ μεταξύ των καναλιών τις ίδιας συχνότητας είναι κοντά στο 1". στην αλλαγή μεταξύ συχνοτήτων (πακέτων) όμως πρέπει να είναι περισσότερο.

έχω την εντύπωση πως αν κρατήσεις την σειρά των καναλιών όπως την βρήκε ο δεκτής (μαζεμένα τα κανάλια της ίδιας συχνότητας δηλαδή) το ζάπινγκ μεταξύ των καναλιών τις ίδιας συχνότητας είναι κοντά στο 1". στην αλλαγή μεταξύ συχνοτήτων (πακέτων) όμως πρέπει να είναι περισσότερο.

Ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Υπάρχει μια επιπλέον καθυστέρηση κατά την αλλαγή μπουκέτου, της τάξης του 30 με 50%

Matrixxx εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα η' απλα βαζουμε φωτια στο post? Καλο ειναι να διαφωνουμε αλλα εναλλακτικη δε βλεπω να προτεινεις.Οσο για τον lifeview αυτο που ειδα ειναι οτι πολλοι που τον ειχαν στο αλλο φορουμ τον πουλησαν για να παρουν τον Fergie.

• Moderators

Δεν υπαρχει δεκτης που να κανει ζαπ (mpeg4) σε λιγοτερο απο 1sec (για να μην σου πω απο 1.7-2). Την φωτια την βαζει καποιος που λεει οτι να 'ναι. Οχι αυτος που ζηταει να λεμε σοβαρα πραγματα. ;)

• Like 4

Παντως στα βιντεακια που ειδα εγω κρατωντας την σειρα οπως την βρισκει ο δεκτης μου φαινεται περιπου στα 3 δευτερολεπτα η αλλαγη καναλιων (καποια που τα παει πιο γρηγορα ισως ειναι mpeg2).

https://www.youtube.com/watch?v=qmorrQze74s

Eγω προσωπικα θα κανω κανα χρονο τουλαχιστον να δω ψηφιακα εδω που ειμαι πλεον οποτε δε με απασχολει, αλλα επειδη εχω δει απο 1ο χερι τι εστι zapping με τετοιους δεκτες, μεχρι να... μετακομισω προτιμουσα να τα βλεπω αναλογικα (εκτος αν εβαζα κανα ποδοσφαιρο σε ERT HD πχ) παρα ψηφιακα ακριβως λογω εκνευριστικης καθυστερησης στην αλλαγη καναλιων.

• Like 3

Και άντε ρε παιδιά ότι κάνει ζαπινγκ σε μισό sec τι έγινε δηλαδή?

Το θέμα είναι ο δέκτης να προσφέρει και να καλύπτει αυτά που ζητά ο χρήστης. Προσωπικά ούτε που με νοιάζει αν κάνει 1 ή 3 sec.

Προσωπικά και φιλικά πάντα....

• Like 1

Και άντε ρε παιδιά ότι κάνει ζαπινγκ σε μισό sec τι έγινε δηλαδή?

Το θέμα είναι ο δέκτης να προσφέρει και να καλύπτει αυτά που ζητά ο χρήστης. Προσωπικά ούτε που με νοιάζει αν κάνει 1 ή 3 sec.

Προσωπικά και φιλικά πάντα....

Ούτε εμένα με νοιάζει ιδιαίτερα... έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση, πέρα από ειδήσεις. Ούτε φυσικά έχω κάτσει να τον χρονομετρήσω - μπορεί και να μην κάνει ένα δευτερόλεπτο να αλλάξει κανάλι αλλά ενά κόμμα τρία... αδιάφορο... πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να κάθεσαι να ασχολήσαι με τα δέκατα του δευτερολέπτου στην αλλαγή καναλιών.

Πάντως είναι αρκετά γρήγορο ώστε να μην είναι ενοχλητικό ή να σε απασχολεί - εκτός και αν είσαι λάτρης του ζάπινγκ και του τηλεκοντρόλ... ;)

Το θέμα είναι ο δέκτης να προσφέρει και να καλύπτει αυτά που ζητά ο χρήστης.
Συμφωνω! Τι ζηταει λοιπον καποιος που αγοραζει εναν επιγειο ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη;

2 σελιδες για το τπτ .... Τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλα , αυτη τη στιγμη στα 35eu ο fergie ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αγορα που μπορει να κανει καποιος μεχρι την Παρασκευη.Καλες αγορες σε ολους

ΥΓ.Ευτυχως πλεον ειναι αμεσα διαθεσιμος γιατι ειχα ενα αγχος με το κιτρινο μαγαζι αν θα εχουν παραλαβει η' οχι σημερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...