Προς το περιεχόμενο

Δεκτης DVB-Τ HD Ferguson Ariva T65 @ Eshop Crazy Sundays = 34.90

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο μια μινι ερευνα αγορας που εκανα και αφου μεχρι την Παρασκευη νταιλικι και στην Θεσσαλονικη πρεπει να προμηθευτουμε δεκτη κατεληξα στον συγκεκριμενο και ετυχε να τον βγαλουν και στα crazy sundays αυτης της εβδομαδας.

LINK E-Shop

Skroutz

Πληροφοριες για τον δεκτη απο Ελληνικο Φορουμ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καποια εναλλακτικη σε HD δεκτη σ αυτο το ευρος τιμης που να προοριζεται για ζαπινγκ? Δεν ειναι τπτ να τον ακυρωσω και να παρω κατι καλυτερο αν εχεις να προτεινεις.

Καποια εναλλακτικη σε HD δεκτη σ αυτο το ευρος τιμης που να προοριζεται για ζαπινγκ? Δεν ειναι τπτ να τον ακυρωσω και να παρω κατι καλυτερο αν εχεις να προτεινεις.

Να τον πάρεις... είναι κορυφαίος δέκτης, από τους καλύτερους στην αγορά. Φοβερή ποιότητα κατασκευής (όχι πλαστικούρα), ωραίο τηλεχειριστήριο, δεν ζεσταίνεται, γρήγορο ζάπινγκ και με ελάχιστα θεματάκια (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό) που τα λύνει αρκετά γρήγορα με αναβαθμίσεις η αντιπροσωπεία. Έχω δύο και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

• Like 1

Επειδή βλέπω ότι παρακολουθείς το άλλο forum, όπως και εγώ, πρέπει να έχεις διαπιστώσει ότι ένα από τα βασικά κριτήρια στην αγορά αποκωδικοποιητή είναι η υποστήριξη που έχει από τον κατασκευαστή του, με συνεχείς αναβαθμίσεις.

Με βάση τα παραπάνω, αγόρασα το καλοκαίρι τον LifeviewBoxHD για ένα ξάδελφό μου και νομίζω ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά. Σήμερα έχει αντικατασταθεί από νεώτερα μοντέλα ...Α1 και ...Α2, για τα οποία μπορείς να διαβασεις εντυπώσεις και κριτικές στο ίδιο forum. Έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιούν και firmware του συγκεριμένου Ferguson Τ65 στον BOX και πάει μια χαρά.

Στη θέση σου, θα έστελνα ένα πμ στον talos_2002 (Άγγελος), που παρουσίασε το δέκτη, και έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα των αποκωδικοποιητών.

ΥΓ Την ώρα που έγραφα, ανάρτησε ο karasardelis τη δική του γνώμη, που επιβεβαιώνει όσα έγραψα για το συγκεκριμένο δέκτη.

Να τον πάρεις... είναι κορυφαίος δέκτης, από τους καλύτερους στην αγορά. Φοβερή ποιότητα κατασκευής (όχι πλαστικούρα), ωραίο τηλεχειριστήριο, δεν ζεσταίνεται, γρήγορο ζάπινγκ και με ελάχιστα θεματάκια (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό) που τα λύνει αρκετά γρήγορα με αναβαθμίσεις η αντιπροσωπεία. Έχω δύο και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

DTS downmix με 1.013 ??

Να τον πάρεις... είναι κορυφαίος δέκτης' date=' από τους καλύτερους στην αγορά. Φοβερή ποιότητα κατασκευής (όχι πλαστικούρα), ωραίο τηλεχειριστήριο, δεν ζεσταίνεται, γρήγορο ζάπινγκ και με ελάχιστα θεματάκια (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό) που τα λύνει αρκετά γρήγορα με αναβαθμίσεις η αντιπροσωπεία. Έχω δύο και είμαι πολύ ευχαριστημένος...[/quote']

Συμφωνώ απόλυτα - για τα χρήματά του άψογος

Sent from my iPhone using Insomnia

...γρήγορο ζάπινγκ...
Αδιαφορωντας για τα υπολοιπα, απο πού κι ως πού οι μετρησεις των 3 και 4 δευτερολεπτων συνιστουν "γρηγορο ζαπινγκ"? Απαραδεκτοι χρονοι (εφοσον ισχυουν).

σας παρακαλώ πείτε την γνώμη σας για αυτό

Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD Bitmore DTV300+Δώρο Kingston USB Flash 8GB

38€

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E23E16ACD30774F197DF1CC1DEEF978D&pa=5837DC26C3527747AEF7654472F3AD3E

Αδιαφορωντας για τα υπολοιπα, απο πού κι ως πού οι μετρησεις των 3 και 4 δευτερολεπτων συνιστουν "γρηγορο ζαπινγκ"? Απαραδεκτοι χρονοι (εφοσον ισχυουν).

Οι δικοί μου κάνουν ζάπινγκ από κανάλι σε κανάλι σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Έχε υπ' όψιν σου πως ο χρόνος μετάβασης από κανάλι σε κανάλι αυξάνει όταν η ποιότητα του σήματος που λαμβάνει ο δέκτης από την κεραία είναι χαμηλή - αυτό όμως είναι πρόβλημα σε όλους τους δέκτες.

παιδια, επειδη και εμενα μου βγαζει την πιστη η τηλεοραση μου στο ζαπινγκ με 3-4 δευτερολεπτα, ηθελα να ρωτησω καιρο τωρα, ο χρονος αλλαγης καναλιου ειναι καθαρα θεμα αποκωδικοποιητη και θεμα σηματος? με λιγα λογια, οτι πληρωνεις , εχεις, αρκει να χεις και καλο σημα??

Toν δεκτη του παροντος thread ή τον LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 SET TOP DVB-T MPEG4 HD στα 28,5 απο το newsletter;

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.702537

http://www.e-shop.gr...ail-121121.html

Toν δεκτη του παροντος thread ή τον LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 SET TOP DVB-T MPEG4 HD στα 28,5 απο το newsletter;

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.702537

http://www.e-shop.gr...ail-121121.html

Είχα το Lifeview και τον χάρισα στην πεθερά μου (παίζει να είμαι και ο μοναδικός γαμπρός στον κόσμο που χαρίζει κάτι στην πεθερά του). Δεν είναι κακός ο Lifeview, απλά ο ferguson είναι καλύτερος...

• Like 3

• Moderators

Οι δικοί μου κάνουν ζάπινγκ από κανάλι σε κανάλι σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

(παίζει να είμαι και ο μοναδικός γαμπρός στον κόσμο που χαρίζει κάτι στην πεθερά του).

Για το δευτερο δεν αποκλειεται να υπαρχει και αλλος στον κοσμο, στο πρωτο ομως να εισαι σιγουρος οτι εισαι οπωσδηποτε ο μοναδικος.

congrats02-congrats-congratulations-happy-smiley-emoticon-000266-large.gif

(Οταν μιλαμε για zapping να κοιταμε χρονο αλλαγης μεταξυ καναλιων mpeg4 και οχι mpeg2 που ολοι οι δεκτες κανουν κοντα στο δευτερολεπτο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...