Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Larry: Love For Sale

cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το συγκεκριμένο παιχνίδι στην συλλογή Classic Games της Compupress, και αντιμετωπίζω το κλασσικό πρόβλημα με την εγκατάσταση. Δοκίμασα να κάνω όλα όσα αναφέρονται μέσα στο συνοδευτικό τεύχος αλλά απέτυχαν. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας πεί πώς θα εγκαταστήσω το παιχνίδι. Θα έκανα post στο fotum του pc master αλλά για ένα περίεργο λόγο δε μπορώ να κάνω log in. Διαφορετικά θα τους είχα χέσει κανοκικά. Πήγα και πήρα το πολυδιαφημισμένο Gabriel Knight 2 (6 CDs σε 1 DVD) πουθενά όμως δεν ανέφεραν ότι θέλει 3GBs για να τρέχει (όσα και τα 6 CDs που πρέπει να περάσεις στο σκληρό). Ομοίως τώρα με το το Larry.

Δημοσ.

de xreiazetai na antigrapseis sto disko ta cd. sto periodiko leei oti mporeis na peirakseis to .ini arxeio kai na ta diabazei apo to DVD

. diabase na deis ti diadikasia

Δημοσ.

Φίλε pseira. Αυτό που λές ισχύει μόνο για τα ΧΡ. Στη περίπτωση άλλου λειτουργικού βλέπε 98 πρέπει να τα αντιγράψεις στο σκληρό. Όσον αφορά το Larry κάνω όλα όσα λέει το περιοδικό (αντιγράφή συγκεκριμένων αρχείων στο σκληρό, καθώς και πείραγμα ενός αρχείου του προγράμματος) και όταν πάω να το ξεκινήσω μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να βρεί ένα συγκεκριμένο αρχείο το οποίο όμως δεν υπάρσχει στο CD.

Δημοσ.

παιδια το εχω και εγω αλλα εχω χασει το περιοδικο

μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να παιξει το σκασμενο??

εχω xp pro

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...