άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Επίσης πως μπορώ να σιγουρευτώ αν φταίει η κάρτα δικτύου ή το router μου, μετά από όλα αυτά; Δοκιμάζεις μια άλλη κάρτα (πχ το laptop σου) ή ένα άλλο router
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αν το έχει μέχρι καμιά 4ετία το τελευταίο θα φορά λογικά, μιας και αυτό βγήκε τέλη του '08. Τσέκαρε αν έχεις το 3.10.
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 έχεις εγκαταστήσει κάποια εικονική μηχανή;; virtual box κλπ. Δεν ξέρω πάντως το έβγαλα. Έγραψα virtual στο start menu και μου έδωσε επιλογή για απεγκατάσταση virtual tap network adapter. Αν το έχει μέχρι καμιά 4ετία το τελευταίο θα φορά λογικά, μιας και αυτό βγήκε τέλη του '08. Τσέκαρε αν έχεις το 3.10. Firmware Version : V3.10B01T02.EU-A.20070924
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μόλις το ξανακάνει θα βάλω πάνω το laptop μου με ethernet, και θα περιμένω να αρχίσει τις ίδιες τσαλιμιές. Αν είναι έτσι, θα πάω στην λύση που μου πρότεινε ο poulinos σε αντίστοιχη ερώτησή μου.
coolerman Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 για αυτό σε ρωτάω..είχα virtual machine και μου έκανε κάτι σπαστικά στο νέτ!μου έβγαζε θαυμαστικό συνέχεια στο εικονίδιο. αλλά μπορεί και να μην είναι αυτό η "πηγή" του κακού.
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εμένα μου έβγαζε ένα κόκκινο Χ. Πέρασε από το μυαλό μου κι εμένα μήπως γινόταν κανα μπέρδεμα με αυτό. Μέχρι να το ξανακάνει τουλάχιστον, θα ελπίζω πως αυτό έφταιγε!! Τώρα είμαστε έτσι:
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ωστόσο δούλευε και το φορητό με ethernet όσο μπορείς.
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλά ότι να ναι. Μόλις πάτησα ανάρτηση στο προηγούμενο post, άρχισε πάλι τις αποσυνδέσεις. Μια τελευταία παρατήρηση, πριν γυρίσω σε laptop. Παρατήρησα πως όταν ξεκινάει τις αποσυνδέσεις, όταν συνδέεται ξανά, χάνεται πάλι η σύνδεση όταν πατήσω refresh στην σελίδα που ήμουν...
rfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φιλε για μπες στο ρουτερ κα ποσταρε εδω, τα στοιχεια της adsl γραμμης σου. line att., SNR, κ.λ.π
rfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αυτο το max tx power -38dbm........ δεν....... φιλε μου. Αν δεν εχει προβλημα το ρουτερ σου, εχει η πορτα που κουμπωνεις. Βρες αλλο ρουτερ να δοκιμασεις αν μπορεις. και το upload σου ειναι περιεργως χαμηλο.
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αυτο το screenshot το εβγαλα απο το laptop, συνδεδεμενο μεσω ethernet με το router. Επειδη φιλε ειμαι λιγο ασχετος με τα δικτυακα, μπορεις να μου εξηγησεις τι προβλημα μου δημιουργει αυτο που λες και πως μπορω να το διορθωσω; Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αλλαξε ρουτερ σε πρωτη φαση να δεις φιλε. Αυτη η τιμη ειναι ακυρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα