kataramenos32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω flash player στο android τωρα που καταργηθηκε?
durutti Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 καποιοι λενε οτι πας στη σελιδα της adobe κατεβαζεις το τελευταιο .apk το περνας στο κινητο/ταμπλετα σου κ τρεχει.. εμενα δεν νομιζω να δουλεψε.. ισως παει και αναλογα την εκδοση android που εχεις γιατι σταματησε να το υποστηριζει η εταιρεια
diver86 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ετσι τ εκανα εγω.κατεβασα τ flash για την εκδοση ics και δουλευει στη jelly bean αψογα Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
cherno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (bump) Να ρωτήσω, μιας και η φαση με το flash και το hml5 video ωριμάζει ακόμη, τι κάνουμε αυτή τη στιγμή; Βασικά, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα δω Site: ΕΡΤ1 στο κινητο μου; Βουλή μπορώ να δω γιατί μου δινει streaming URL, και το ανοιγω με MX player. Εχω το Samsung S4, αναβαθμισμένο στο android 5.0.1. Δοκίμασα με chrome, chrome beta, firefox, dolphin + archived flash installer. Edit: Σκάλισα to HTML DOM στο σαιτ της ερτ και βρήκα αυτό: http://nerit1-lh.akamaihd.net/i/nerit_1@120689/master.m3u8 το οποίο το ανοίγει ο MX player, αλλά streaμαρει μόνο για λίγα δεύτερολεπτα και χωρίς ήχο. Κάποια ιδέα κανείς;
faklan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακουω ερτοπεν με VLC μήπως κάνει δουλειά και με ερτ τν; Το δοκιμάζω τώρα με το κινητό αλλά δεν έχω wifi εδω για να σου πω (το windο3G σέρνεται) ... Άκυρο δεν παίζει Χ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από faklan
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω flash player στο android τωρα που καταργηθηκε? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από saruman123
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Κατεβασε το flash player και μετα κατεβασε εναν browser(Dolphin-Chrome -Naked Browser Pro)δεν ξερω αν ειναι και ο Firefox. Παντως εγω αυτους ξερω ανεξαρτητου λειτουργικου Το θέμα είναι από το 2012
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι από το 2012 Φτου ρε γαμωτο δεν το ειδα καν με μπερδεψε ο cherno.:-P
cherno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 @saruman123 σορρυ μαν Μάλιστα. Δηλαδή ότι έχει γίνει με flash (πχ όλο το σύστημα της ΕΡΤ), δεν παίζει σε android αυτή τη στιγμή; Αλλά σε iphonακι μια χαρά; Ατιμιά. Εκτός αυτού, το s4 μετά το update σε 5.0.1, δεν βλέπει ούτε το kies, ούτε usb mode έχει. Αυτό θα πει κακό support. Ενώ το 4s που το έχω κάτι χρόνια, όλα νεράκι. Είχα παρατήσει για 2 χρόνια τα android, και έλεγα να γυρίσω αλλά δεν βρίσκω το έδαφος τόσο ελκυστικό όσο περίμενα. Ίσως δοκιμάσω κανα LG μπας και φταίει ο maker.
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 @saruman123 σορρυ μαν Μάλιστα. Δηλαδή ότι έχει γίνει με flash (πχ όλο το σύστημα της ΕΡΤ), δεν παίζει σε android αυτή τη στιγμή; Αλλά σε iphonακι μια χαρά; Ατιμιά. Εκτός αυτού, το s4 μετά το update σε 5.0.1, δεν βλέπει ούτε το kies, ούτε usb mode έχει. Αυτό θα πει κακό support. Ενώ το 4s που το έχω κάτι χρόνια, όλα νεράκι. Είχα παρατήσει για 2 χρόνια τα android, και έλεγα να γυρίσω αλλά δεν βρίσκω το έδαφος τόσο ελκυστικό όσο περίμενα. Ίσως δοκιμάσω κανα LG μπας και φταίει ο maker. Δεν πηραζει.Οσο για το S4 του εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων μετα το update? Αν δεν φαίνεται στο εικονίδιο του υπολογιστή κάνε restart το PC.Αλλιώς άλλαξε θύρα usb. Αν πάλι δεν το βλέπει κατέβασε το Samsung Kies. Όταν θες ο υπολογιστής να βλέπει το κινητό ως συσκευή usb επιλέγεις την επιλογή αποθήκευση usb οταν συνδέεις το καλώδιο.Αν θες να το συνδέσεις μέσω του Samsung Kies επιλέγεις αυτό.
GreekTechLab Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω flash player στο android τωρα που καταργηθηκε? http://www.apkmirror.com/apk/adobe/adobe-flash-player-11-1/adobe-flash-player-11-1-11-1-115-81-android-apk-download/
kataramenos32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 http://www.apkmirror.com/apk/adobe/adobe-flash-player-11-1/adobe-flash-player-11-1-11-1-115-81-android-apk-download/ Ρε παιδια το θεμα ειναι του 2012
cherno Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια το θεμα ειναι του 2012 υπαρχει καποιο thread για video streaming σε android; ουσιαστικα η ερωτηση ισχυει ακομη. εγω δε μπορω να λειτουργήσω την κρατική τηλεόραση στο κινητό μου η οποία στριμάρει σε flash... και δεν εχω βρει λύση. μια λύση θα ήταν η ερτ να το γυρίσει σε html5-mpeg4 αλλα αυτό θα γίνει όταν θα την ξανακλείσουν μεχρι τοτε, οι χρηστες android (τουλαχιστον αυτοι που εχουν s4), μπορουν να κανουν κατι; παλι καλα μερικα καναλια εχουν apps. η βουλη παιζει με mx. μενει η ερτ <-- Edit: τελικά πιο γρήγορα απο το κυβερνητικό τους κλείσιμο θα πρέπει να ανακαινιστούν. παραθέτω: http://www.techgear.gr/facebook-death-flash-player-mozilla-firefox-99714/ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από cherno
bekas14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι,Ίσως υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει.Μέχρι πριν λίγο καιρό έβλεπα αγώνες live streaming απο το κινητό κ ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει.υπάρχει περίπτωση να ενημερώθηκε το acrobat και στη καινούρια του έκδοση να μην υποστηρίζει το streaming.έπαιζε κανονικά απο chrome.έχω δοκιμάσει ξανά εγκατάσταση άλλα τίποτα.Δεν έχω διακρίνει κάποια άλλη αλλαγή στο κινητό που να το επηρεάζει.Επίσης λέω να ψάξω την προηγούμενη έκδοση του acrobat για να το αποκλείω εάν είναι αυτό.
arxontas71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κατέβασε τον puffin browser και είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα