Προς το περιεχόμενο

ασφαλεια σε καινουριο αμαξι

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα παρω το lancer 1600cc, αξια αυτ/του 15000 me 2500 προσφορα της εταιρειας και 1200αποσυρση.Χρηματοδοτηση που θα κανω ειναι 12000ευρω τα αλλα 3000ευρω προκαταβολη, η μιτσουμπιση προσφερει 2 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια, οποτε στην ασφαλεια δεν θα βαλω οδικη βοηθεια, θελω μερικη κ ολικη κλοπη και τιμη γυρω στα 130-140 ευρω το 6μηνο.Εχει κανει υποψιν ποσο θα μου παρει η anytime και η insurance με αυτα που ζηταω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που εχω μάθει με τα χρόνια που είμαι οδηγός, είναι να μην λυπάσαι τα λεφτά της ασφάλειας.

Δώσε κάτι παραπάνω, δεν πειράζει! Αν ποτε σου χρειαστεί τότε θα καταλάβεις οτι άξιζαν τα χρήματα.

Και δεν θα κάνεις μικτή σε καινούργιο αυτοκίνητο;;

Να είσαι εγγεγραμμένος σε ΔΟΥ επαρχείας και να υπάρχει και διεύθυνση κατοικίας εκεί.Οσοι τυχεροί βγάλανε ΑΦΜ πιτσιρικάδες στο "χωρίο" και μετά την έκαναν για Αθήνα,χαίρουν αυτής της αντιμετώπισης/τρύπα του συστήματος.Πχ. ο πατέρας μου ασφαλίζει 2λιτρο με ~290 ευρώ (ΔΟΥ Αργοστολίου) την στιγμή που εγώ πληρώνω 265 για 1600αρι...

Απο εκεί και πέρα,αν μετακομίσεις επαρχεία μόνιμα και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος,μάλλον μπορείς να μεταφέρεις τα δικαιώματά σου εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...