Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα τα @@ μου κουνιούνται αλλά δεν το 'κανα θέμα.Οn-topic τώρα.. δε φταίει ο αέρας! .Νομίζω η θάλασσα,που είναι και κοντά,ότι σου κάνει κακό.Να φύγεις.Να πας στο βουνό.

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται θεωρητικά να κουνιέται στον 1ο όροφο. Αν ήταν ψηλότερα τότε ίσως είχε λογική. Αν δεν μας γράφεις οπότε παπάτζες, τότε είναι κάτι σχετικό με τη θάλασσα , με το θόρυβο που ακούς απο τίποτα πατζούρια κλπ.

Δημοσ.
Όταν έχει πολύ αέρα ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ λεμε, δονείται πείτε οτι θέλετε

fearandloathing_lizard.jpg

Είναι ανάγκη να τα γαμάτε όλα κάθε φορά εσείς οι χίπηδες ρε γαμώτο;

Δημοσ.

Κουνιέται όταν έχει πολύ άνεμο. Βλέπω θάλασσα και είμαι και κοντά, και με λιμάνι επίσης κοντά

Αν μετακόμισες πρόσφατα στη Χαλκίδα ρώτα για τα τρελά νερα, δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Μην τρελαθούμε και τελείως, στη Νέα Υόρκη οι ουρανοξύστες κουνιούνται ΠΟΛΥ (δεν μιλάμε απλώς για 4 και 5 εκατοστά) και ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ούτε παίρνεις χαμπάρι. Και αν πάρεις θα είναι επειδή είσαι στον 50φεύγα όροφο, και επειδή τα κτίρια έχουν μεταλλικό σκελετό που τους επιτρέπει ταλάντωση. Δεν είμαι μηχανικός αλλά σε τσιμεντένιο σπίτι και 5 μέτρα από το έδαφος, δεν νομίζω ότι το συζητάμε ακόμη.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο κοντά είσαι στη θάλασσα; Έχεις παραλία ή τοίχο από "κάτι" εκεί που "σκάει" το κύμα; Παρατηρείς μία κίνηση σε φάση "κούνιας" ή απλά τυχαία κίνηση (δηλαδή, πάει προς και αντίθετα στην κατεύθυνση του αέρα ή απλά κουνιέται σαν ζελέ) ;

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ειναι αυτο,αλλα μηπως μενεις πανω απο γραμμη του μετρο και ο αερας ειναι συμπτωση?

Τωρα θα το κανω πολυ χολυγουντ αλλα μηπως μενεις διπλα σε τραπεζα?

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ειναι αυτο,αλλα μηπως μενεις πανω απο γραμμη του μετρο και ο αερας ειναι συμπτωση?

Τωρα θα το κανω πολυ χολυγουντ αλλα μηπως μενεις διπλα σε τραπεζα?

και εγώ να το γ...σω τελείος.....

μήπως μένεις μέσαστην τράπεζα????

και σου είπα μην τρώς ότι σου δίνουν δεν κάνει καλό!!!!!!!!!!!

Η χορτόπιτα που έφαγες δεν ήταν από βουνίσια καυκαλήθρα.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...