Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια σκέψη παίρνουμε ένα τραπέζι και ένα κανονικό ανεμιστήρα που χρησιμοποιούμαι το καλοκαίρι για να μη ζεσταινόμαστε κατά προτίμηση δυνατό παίρνουμε της διαστάσεις του ανεμιστήρα σχεδιάζουμε το στρογγυλό του από κάτω από το τραπέζι και με το τρυπάνι κάνουμε μεγαλούτσικες τρύπες όσοι θέλουνε μπορούνε να κάνουνε ένα κύκλο μεγάλο εγώ όταν το κάνω θα κανό πολλες τρύπες μεγαλούτσικες για να ερχεται με πίεση ο αέρας στο λαπτοπ αφού κάνουμε τις τρύπες περνούμε τον ανεμιστήρα και χρησιμοποιούμε αυτά που βάζουμε στο αρνί το πασχα για να το βιδώσουμε το βάζουμε στη πρίζα κε βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

πιστεύω ότι αυτό ειναι 100% σίγουρα καλύτερο από βάση με ανεμιστήρα :) ακούο σχόλια

μπορεί να σας φανεί κωμικό αλά πιστεύω πως θα μειωση πολύ τη θερμοκρασία του λαπτοπ

Δημοσ.

Μεχρι να το χαλασω ειχα αυτο http://www.skroutz.g...yphrase=usb fan. Ειχα θυρα usb διπλα απο το ανεμιστηρι του λαπτοπ. Εβαζα το λαπτοπ στην ακρη του τραπεζιου με τη μερια του ανεμιστηριου να προεξεχει. Εστριβα το fan και εριχνε τον αερα μεσα στο λαπτοπ. Πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.

σχετικά με αυτό που λέω εγώ θα δω μεγάλη διαφορά?

Το δικο σου πιστευω θα ειναι καλυτερο αλλα και πιο φασαριοζικο.

Δημοσ.

αυτό έχω παραγγείλει για το laptop μου http://www.amazon.co...BI&linkCode=as2

Αυτο που ειναι μεγιστης σημασιας στα cooling pads ειναι ο αερας να φυσαει απευθειας κατω απο τον ανεμιστηρα και να εχεις καθαρισει οποιεσδηποτε σκονες απο μεσα για μεγιστη αποδοση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άλλη μια σκέψη παίρνουμε ένα κουτή από φελιζόλ αυτά που έχουνε οι ψαράδες και βάζουναι  μέσα πάγο μετράμε τη διάμετρο του ανεμιστήρα κάνουμε μια τρύπα και το τοποθετούμε και ακόμα μια τρύπα από την οποία επιθυμούμε να βγαινει ο κρύος αέρας βαζουμε μέσα πολλα μπουκάλια με πάγο .... κλίνουμε το καπάκι και ο θεός βοηθός τι έχετε να πειτε?

Δημοσ.

Θα ριξει ολη την υγρασια στα σωψυχα του λαπτοπ. Τσεκαρε και peltier cooler μηπως ερθει καλυτερη ιδεα. Εκει η υγρασια θα ειναι πολυ λιγοτερη.

Δημοσ.

άλλη μια σκέψη παίρνουμε ένα κουτή από φελιζόλ αυτά που έχουνε οι ψαράδες και βάζουναι μέσα πάγο μετράμε τη διάμετρο του ανεμιστήρα κάνουμε μια τρύπα και το τοποθετούμε και ακόμα μια τρύπα από την οποία επιθυμούμε να βγαινει ο κρύος αέρας βαζουμε μέσα πολλα μπουκάλια με πάγο .... κλίνουμε το καπάκι και ο θεός βοηθός τι έχετε να πειτε?

LOL!

Δεν πας αλλού να παίξεις;

Δημοσ.

αλί μια σκέψη περνούμε ένα μεγάλο κλουβί που είχαμε παλιά το κουνέλι μας:P μετράμε τη διάμετρό του ανεμιστήρα άμα ειναι μεγάλο το κλουβί θα βάλουμε 2 μεγάλους ανεμιστήρες κανονικούς ανεμιστήρες που έχουμε το καλοκαίρι για να μη ζεσταινόμαστε κάνουμε τις τρύπες στο πάτο του κλουβιού με το κολάι εκινο  που καίει έχοντας τον ανεμιστήρα στο πάτο του κλουβιού για να πάρουμε σωστά μέτρα μόλις κάνουμε τις τρύπες η την τρύπα όσοι θέλουνε .. βαζουμε μπρος στον ανεμιστήρα  και για καλύτερη κυκλοφορία αέρος βαζουμε από κάτω από το κλουβί στις γωνιές καπάκια από μπουκάλι :) για ποιο απαιτητικούς χρήστες παίρνουμε τη λίμα που ίσως θα εχει η αδερφή σας η γυναίκα σας η η μάνας σας για τα νύχια και κάνουμε το κύκλο που θα κόψουμε κάτω από το κλουβί πιο καλό πιστεύω ότι ειναι πιο αποδοτικό από τής βάσεις με ανεμιστήρα που κυκλοφορούν στην αγορά όσο για το θόρυβο ανεβάζουμε τα ηχεια μας ;) 

Δημοσ.

Το πιο σημαντικο στα cooling pads(τα καλα cooling pads) ειναι το σχημα τους... Π.χ αυτη εδω http://hotwiredevelopment.com/wp-content/uploads/2012/01/cooling-pad.jpg εχει βαθουλομα στη μεση για εχει καλο airflow.. δλδ με αυτο το σχημα ο ζεστος αερας παει στο βαθουλομα και βγαινει γιατι εχει χωρο.... Για τετοιες παντεντες που θες να κανεις δεν ειμαι σιγουρος τι αποτελεσματα θα εχεις γιατι στα σημεια που δεν θα τα χτυπαει ο ανεμιστηρας δεν θα μπορει να φυγει ο αερας... Ετσι κι αλλιως στο ξυλο  το λαπτοπ δεν εχει προβλημα... Σε κουβερτες παπλωματα και στωματα ειναι επικινδυνο....

Δημοσ.

σου λέω θα βάλω 2 ανεμιστήρες δυνατούς αυτούς που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι για να μη ζεσταινόμαστε οπότε θα χτυπάει σίγουρα σε όλα τα σημεία:P 

537301_403430899734853_1184470803_n.jpg

εκτός άμα υπάρχει  τρόπος να δυναμώσω τον ανεμιστήρα της βάσης μου που έχω ήδη να πηγαίνει πιο γρήγορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...