Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 γεια χαρα, εχω ενα λαπτοπ toshiba και καθαριζα λιγο την οθονη και το πληκτρολογιο του και για να το κανω αυτο εβγαλα το ρευμα και την μπαταρια....οταν το καθαρισα εβαλα το ρευμα μονο χωρισ την μπαταρια...και πατισα το power on/off 2-3 δευτερα μεχρι να αναψουν τα φωτακια και να κανει εκκινηση.. τοτε αναψε και εσβησε στα καπακια...μετα εβαλα την μπαταρια και ξανα πατησα το power on/off και ανοιξε αλλα ηταν σαν να εκανα bios reset γιατι δεν μου βγαζε το bios μενου αλλα εγραφα τα στοιχεια του λαπτοπ και απο κατω f1 για resume και f2 για setup....πατησα f1 λοιπον και ανοιξε μια χαρα αλλα εχουν αλλαξει ολα η ημερομηνια πηγε στο 2008 η ωρα αλλαξε και το χειροτερο οταν παω να μπω σε καποιεσ σελιδες οπως για παραδειγμα το facebook μου βγαζει κατι μη αξιοπιστη και τετοια και αν παταω συνεχεια παρολαυτα που εχει ως επιλογη δεν φορτωνει τη σελιδα ....δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε? επειδη δεν ανοιξα με την μπαταρια..? περιεργο ομως γιατι το εχω δουλεψει ξανα χωρις μπαταρια....μηπως πατησα πιο πολυ απο οτι επρεπε το power button και εγινε τιποτα στο bios? δεν μπορω να καταλαβω .....θα ηθελα την βοηθεια σας να το φτιαξω Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
kostas.K Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 σεταρε ημερομηνίες στο bios και ξανα κανε αυτο που εκανες πριν δηλαδη βγαλε μπαταρια-ρευμα και μετα οτι εκανες.αν σου κανει το ιδιο ή εχει χαλασει η μπαταρια στη μητρικη ή με το τροπο που πατησες το κουμπι εκανε bios reset (χλομό το κόβω το δευτερο)
Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 σεταρε ημερομηνίες στο bios και ξανα κανε αυτο που εκανες πριν δηλαδη βγαλε μπαταρια-ρευμα και μετα οτι εκανες.αν σου κανει το ιδιο ή εχει χαλασει η μπαταρια στη μητρικη ή με το τροπο που πατησες το κουμπι εκανε bios reset (χλομό το κόβω το δευτερο) επειδη με bios δεν ξερω και πολλα....κανω επανεκινηση παταω F2 και απο εκει βαζω ημερομηνιες? μονο αυτες φταιχνω ? ολες οι αλλες ρυθμισεις θα ειναι οπως ηταν ? η πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο? και οταν λες να το ξανα κανω εννοεις να βγαλω την μπαταρια και να το δουλεψω μονο με το ρευμα? το δοκιμασα αυτο που ειπες και μου εκανε παλι το ιδιο χωρις μπαταρια.... και μολις την εβαλα και ξαναδοκιμασα μου το ξανακανε.... περιμενα με τον φορτιστη και την μπαταρια μαζι 1 λεπτο και μολις πατησα το power button ανοιξε κανονικα, εφτιαξα μεσα απο το bios ημερομηνια και ωρα και ανοιξα το pc .....τι μπορει να ειναι αυτο που δεν δουλευει πλεον χωρισ μπαταρια? και τελος εκτος απο ωρα και ημερομηνια πεζει να θελει αλλαγη και τιποτα αλλο στο bios ή οχι? ευχαριστω!
kostas.K Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 με μπέρδεψες...τωρα τ κανει χανει πάλι την ημερομηνία?
Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 με μπέρδεψες...τωρα τ κανει χανει πάλι την ημερομηνία? τωρα τα ρυθμισα αλλα οταν το δοκιμασα οπως ειπες ναι την εχασε παλι...αλλα τωρα ειναι κομπλε...απλα ρωταω γιατι το κανει αυτο ενω αλλες φορες το εχω δουλεψει και χωρις μπαταρια? και μια ερωτηση ακομα αν ξερεις μηπως σε τετοια περιπτωση μπορει να πειραχτηκε και τιποτα αλλο στο bios και δεν το καταλαβα....?
kostas.K Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 εκτος απο τα boot priority δεν νομιζω.αμα ειναι κομπλε τωρα νταξει.γιατι μπορει να φτύνει η μπαταρια της μητρικης.ελπιζω να καταλαβαίνεις πια ειναι η μπαταρια της μητρικης,δεν λεω τ μπαταρια του laptop λεω μια στρογγυλή που δεν εχεις πρόσβαση γιατι ειναι πανω στη μητρικη.
Vouloubasis150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 εκτος απο τα boot priority δεν νομιζω.αμα ειναι κομπλε τωρα νταξει.γιατι μπορει να φτύνει η μπαταρια της μητρικης.ελπιζω να καταλαβαίνεις πια ειναι η μπαταρια της μητρικης,δεν λεω τ μπαταρια του laptop λεω μια στρογγυλή που δεν εχεις πρόσβαση γιατι ειναι πανω στη μητρικη. οκ αφου δουλευει τωρα δεν το πειραζω....ευχαριστω για το χρονο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα