Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη ειναι της σειρας S.Χαμηλοτερης καταναλωσης.

Αλλα απο 8350/3570 κοιτας μικροτερους τωρα.

o 3470 ειναι πιο αδύναμος απο τον 3570;

πάντως εξοσων ειδα,ειναι καλύτερος απο τον 8350

Δημοσ.

Οι διαφορα στις ειπιδόσεις σε σχεση με τον 3570 ειναι αμελητεες. Και απο τον 8350 δεν ειναι απαραιτητα πιο αδυναμος, στις single-threaded εφαρμογες και σε αυτες που απαιτουν μίξη singe-threaded και multi-threaded processing γενικα υπερισχυει. Οι επιδόσεις τελικα ειναι αναλογες και ειναι και φθηνοτερος με μικροτερη καταναλωση. Χανεις το OC, αλλα λες οτι δεν σε ενδιαφερει. Να και μια συγκριση, η οποια σε καμοια περιπτωση δεν ειναι η αρχη και το τελος, αλλα εχει καποιο ενδιαφερον: http://www.hardwaresecrets.com/article/FX-8350-vs-Core-i5-3470-CPU-Review/1657

Δημοσ.

Στα περισσοτερα ειναι πισω απο τον 8350.Ο 3470 ειναι κοντα του σε προγραμματα που ευνοουν παραδοσιακα intel.Ο ανταγωνιστης του 8350 ειναι ο 3570.Υπαρχουν καμμια 30ρια review στο Piledriver Preview thread να κοιταξει αν θελει να βγαλει και μονος του καποια συμπερασματα :)

Δημοσ.
γαμώτο κι ελεγα να πάρω τον 3570' date='παράγγειλα τον 3470,βλακεία έκανα;

Μητρική πήρα την gigabyte DH3[/quote']

Όχι φυσικά, ο 3470 αξίζει περισσότερο στα χρήματα που διατίθεται. Σχετικά με την μητρική δε λες το chipset, υποθέτω είναι το h77. Τίμια επιλογή, πιο συμφέρουσα η asrock h77 pro 4/MVP ( κάπως έτσι λέγεται)

Δημοσ.

Όχι φυσικά, ο 3470 αξίζει περισσότερο στα χρήματα που διατίθεται. Σχετικά με την μητρική δε λες το chipset, υποθέτω είναι το h77. Τίμια επιλογή, πιο συμφέρουσα η asrock h77 pro 4/MVP ( κάπως έτσι λέγεται)

thn ειδα σε ενα συγκριτικο του τομσxardware αλλα προτίμησα gigabyte γιατι εχω καλες εμπειρίες,ειναι και ο πρωτος μου ιντελ απο το pentium120......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Προτείνω να πάρεις τον ΑΜD γιατί τον έχω εγώ και ο  υπολογιστής μου μόλις τον έβαλα σταμάτησε να κολάει 
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.γαμησε.

ευχαριστουμε για την πολυτιμη πλεροφορια

• Like 1
Δημοσ.
γαμώτο κι ελεγα να πάρω τον 3570,παράγγειλα τον 3470,βλακεία έκανα;

Μητρική πήρα την gigabyte DH3

ποια μητρικη εχεις στον 1090?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...