kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες, έκανα φορματ, μετά το νέο hardware και οπως πάντα, σιγά μην πήγαιναν ολα καλά. Δε μου εμφανίζει έναν δίσκο μου εσωτερικό. Στο Hdd management τον βλέπει οτι υπάρχει αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτε. Στο devices, τον βλέπει, αλλά δεν τον αναφέριε με το ονομα του, αλλά γράφει "mirror". Βοηθήστε γιατί πραγματικά θα τρελαθώ, εχω κει μέσα τα πάντα όλα. Ο δίσκος ειναι αριστος λειτουργικά, ειναι συνδεδεμένος κανονικά, εχω αλλαξει sata port, Καλωδια sata, καλωδια τροφοδοσίας κτλ, για να μην τα ρωτάτε ένα ένα. 2ο, πρόβλημα. Μπαίνω στο βιος της μητρικής, οπου εχει μια νέα μαλακία , 3D bioσ κτλ, που λειτουργεί με το ποντίκι, αλλά το ποντίκι κουνιέται μόνο του. Το πληκτρολόγιο, μιας απ'τα ίδια, σα να παιρνει εντολές μόνο του. 3o, sorry για το πρήξιμο, αλλά αν πρέπει να αλλάξω κατι απο bios, καποιες ρυθμίσεις γενικότερα, να με συμβουλεύεσετε, γιατί κυριολεκτικα δεν εχω το κουράγιο πλέον. Δηλαδή θελω να μου πείτει τις optimize ρυθμίσεις. Αυτά τα κύρια προβλήματα μέχρι τώρα. Αναμένω βοήθεια. Το θέμα με το δίσκο λύθηκε. Απεγκατέστησα το intel something και ο δίσκος εμφανιστηκε δια μαγείας. Προφανως ειναι κεινο το προγραμμα για raid και μαλακίες. Οπότε πάει αυτό.
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια κανεις; το ξανακανα φορματ, και ενω στο βιος λειτουργει πληκτρολογιο και ποντικι, μολις παει να μπει στα win εκει που παω να διαλεξω γλωσσα δε κουνιεται ουτε ποντικι ουτε πληκτρολογιο. τι διαολο γινεται;
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ποσταρε το και το hardware για να μη ψαχνουμε και θα πεσουν ιδεες.
mellodos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 mouse - ποντίκι είναι usb φαντάζομαι? Το είχα πάθει παλιά μια φορά σε νέα μητρική και "φρέσκα" windows xp που δεν έκαναν utilize τα usb! Θυμάμαι το είχα λύσει καρφώνοντας ένα καλωδιακό ps/2 mouse και φορτώνοντας μετά drivers μητρικής. Τώρα σε win7 μου φαίνεται κουφό έως παράλογο...
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως οι θυρες στις οποιες μπαινουν τα πληκτρολογια ποντικια σου δεν ειναι ενεργοποιημενες από το BIOS της μητρικής σου;
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αργησα, αλλα βρήκα λυση. Αυτο που συνέβη ειναι απο τα αγραφα για μητρική εν ετει 2012. Λοιπόν, οντως ποντικι/πληκτρολογιο ειναι USB. Εχει η μητρική με αυτοκολλητο μαλιστα με ενδειξη ποντικι/πλκητρολογιο. Τα συνδεω εκει κανονικα. Λειτουργούν κανονικότατα σε ολα τα παραθυρα, ΜΕΧΡΙ που το παραθυρο που βαζεις τις γλωσσες. Εκει σταματάνε να παίρνουν ρεύμα! Στο bios λειτουργούν κανονικά... Παρόλο δηλαδή που εκεινη η usb ειναι για ποντικι/πληκτρολογιο, μετα απενεργοποιείται. Στις usb της μητρικής (με καλωδιο που φερνουμε στο πανελ) λειτουργούν. Απερίγραπτο. Δεν εχω λυσει το θεμα ομως που ποντικι/πληκτρολόγιο κουνιουνται μονα τους μεσα στο βιος. Οχι πως καιγομαι κιόλα. Η μητρική ειναι Gigabyte Z77X UD3H. Y.G. σορρυ για τν ελλειψη τονισμού, αλλα δε χωράω στο νετμπουκ...
kanesaxo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μετά απο μια συγκλονιστική νύχτα, επεστρεψα σε κανονικό πληκτρολόγιο. Που λέτε, ήμουν πάντοτε υπέρμαχος της GB, αλλα απο χθές, θα γίνω πολέμιος. Αυτή η κατάσταση με τα USB, μου γύρισε το μυαλό. Επίσης μια απο τα ίδια και το Haf32. Ολοι γνωρίζεται κείνο το "κενο" που εχει το backplate για να αλλάζεις εύκολα ψύκτρα στις μητρικες...Ε λοιπόν με το 1155 σοκετ, το κενό δεν φτάνει. Αδιανόητο που τα κριάρια εκεί στην CM δε το κάναν μεγαλύτερο. Καποιες ερωτήσεις: Την ενσωματωμένη GPU την απενεργοποιώ; κάτι αλλο που πρεπει να απενεργοποιήσω; ή να ενεργοποιήσω στο bios; Y.G. εκανα για πλάκα ενα auto tune επειδή κλασσικα βαριέμαι να ασχοληθώ...Εβγαλε 4.62Ghz. Μάλλον its too good to be true έτσι; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2012 από kanesaxo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα