Voorhees Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω την Gigabyte 8I925XE-G και ενώ όλα λειτουργούν τέλεια όταν βάζω κάποιο στικάκι δεν το αναγνωρίζει ή και να το αναγνωρίσει δεν μπορεί να πάρει τα αρχεία. κάνει κάποια αντιγραφή και μετά παγώνει. Με τους σκληρούς δίσκους απλά τους εμφανίζει και όταν πάω να μπώ μέσα για τα αρχεία αρχίζει να κολλάει. Να πω πως και τα στικάκια και οι σκληροί σε άλλο PC λειτουργούν κανονικά. Επίσης στις θύρες USB έχω συνδεδεμένα Εκτυπωτή, Σκάνερ, Κάμερα.... και όλα λειτουργούν κανονικά. Ξέρει κανένας πως θα λύσω το πρόβλημά μου; Και κάτι άλλο. Μόλις έγινε φορμάτ, δε ξέρω αν λειτουργούσαν πριν το φορμάτ γιατι το είχε άλλος άγνωστος το PC.
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης στις θύρες USB έχω συνδεδεμένα Εκτυπωτή, Σκάνερ, Κάμερα.... και όλα λειτουργούν κανονικά. Κάνε έναν κόπο να τα βγάλεις όλα αυτά,κάποιες φορές απλά η μητρική δεν έχει αρκετή δύναμη να δώσει σε όλες της θύρες.
Voorhees Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ετσι ακριβώς.... Δε ξερω ρε παιδιά αλλα μου ακούγεται πολύ κουφό να δουλευει τα πάντα(απο τα USB μιλάμε πάντα), εκτός απο ότι έχει σχέσει με αποθηκευτικό μέσο.
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μακαρι να βγω ψευτης, αλλά μαλλον αερα σου πουλησε, εκτος φυσικα αν ανεφερε οτι υπηρχε προβλημα στην αγγελια του,
Voorhees Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Όχι δεν ανέφερε κάτι. Δε ξέρω ρε παιδιά... έτσι κι αλλιώς το PC για internet το ήθελα αλλα είπα μήπως καταφέρω να κάνω και τα USB να λειτουργούν...
Antwni Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ρώτησέ τον να δεις τι θα σου πει... Πολύ κουλό μου ακούγεται αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα