ouzo-power Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 κριμα,δεν πέρνει κανα scriptaki μεσα αυτη?
kemosabe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί δεν δουλεύουν και οι δύο κεραίες ταυτόχρονα, ενσωματωμένη και yagi. Κάθε φορά πρέπει να επιλέξεις ποια από τις δύο θα είναι ενεργή. Και αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει μετά να επιλέξεις και το δίκτυο στο οποίο θες να συνδεθείς. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί δεν δουλεύουν και οι δύο κεραίες ταυτόχρονα, ενσωματωμένη και yagi. Κάθε φορά πρέπει να επιλέξεις ποια από τις δύο θα είναι ενεργή. Και αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει μετά να επιλέξεις και το δίκτυο στο οποίο θες να συνδεθείς. Εκτος αν θελει να μεινει στο ιδιο δικτυο με την yagi, οποτε περα απο την εντολη χρησιμοποιησης της yagi δε χρειαζεται καμια αλλη αλλαγη, δεδομενου οτι η yagi θα πιανει το δικτυο. 1
kemosabe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν ας ξεκινήσω. Σήμερα έχει πολύ ωραίο καιρό και είπα να πιαστώ λίγο με την κεραία. Αγόρασα και μια σωλήνα 3 μέτρα και την έντυσα με μια παλιά σαμπρέλα από ποδήλατο. Ρίξαμε δουλειά λέμε σήμερα, όχι μ@#$%$$ς. Σύνδεσα και τις δύο κεραίες μαζί και ξεκίνησα τα πειραματίζομαι. Αποτέλεσμα; Σε κάθε περίπτωση η ενσωματωμένη κεραία σε vertical του 5210 ήταν καλύτερη από την yagi. Ρε μάγκες, έφαγα που έφαγα όλο το πρωί με αυτή την αηδία. κάν'τε μου ένα like, έτσι, να πάρω έστω μια ηθική ικανοποίηση. Conclusion: BUSTED Να και μια φωτό του αποτελέσματος. 2
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 κάν'τε μου ένα like, έτσι, να πάρω έστω μια ηθική ικανοποίηση. Βρε ουστ!!Δεν είμαστε fb εδω πέρα!!! Δεν έχει dislike γαμώ 1
kemosabe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Βρε ουστ!!Δεν είμαστε fb εδω πέρα!!! Δεν έχει dislike γαμώ Για ένα like δουλεύω. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Hταν deja vu η υποθεση με την yagi οπως σου ειχα πει πριν την αγορασεις, τα τραβηξα κι εγω ολα αυτα και το αποτελεσμα ηταν αρνητικο. Και την εχεις και τοποθετημενη με vertical polarity που σημαινει οτι η συγκριση που κανεις ειναι ακριβοδικαιη! Οπως και να εχει μπραβο για την ορεξη σου , καθε εμποδιο για καλο και καθε εμπειρια ειναι θετικη. ΥΓ. Like για ψυχολογικη υποστηριξη αν και εισαι λιγο τσαπατσουλης με τα καλωδια, αλλα σε δικαιολογω επειδη ησουν ακομα σε δοκιμαστικη φαση και οχι σε μονιμη εγκατασταση
kemosabe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 YΓ. Like για ψυχολογικη υποστηριξη αν και εισαι λιγο τσαπατσουλης με τα καλωδια, αλλα σε δικαιολογω επειδη ησουν ακομα σε δοκιμαστικη φαση και οχι σε μονιμη εγκατασταση Από την ανυπομονησία μου να την δοκιμάσω δεν τα έπιασα τα καλώδια. Τα δεματικά δεν τα έκοψα στην ουρά γιατί δεν έχω άλλα τώρα στο σπίτι και μπορεί να μου χρειαστούν. Αν ήμουν τσαπατσούλης δεν θα καθόμουν να ντύσω όλη τη σωλήνα με λάστιχο ώστε να μην γρατσουνίσω τα κάγκελα που την έχω δεμένη. Επίσης την έχω και σε μέρος όπου προστατεύεται από βροχή και ήλιο. Το μόνο καλό που βγήκε από την όλη ιστορία, βέβαια βγήκα ένα εικοσάρι χαμένος, είναι πως τώρα μπορούσα ευκολότερα να την στρίβω αριστερά-δεξιά και έτσι την κέντραρα καλύτερα κερδίζοντας 5 db σε σύγκριση με πριν. Και τώρα μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Το 5210 έχει 2 κεραίες των 12 dbi. Αναλόγως την πολικότητα δουλεύει κάθε φορά η μία. Η yagi είναι θεωρητικά στα 25. Γιατί το 5210 λειτουργεί καλύτερα; Σε ποιες χρήσεις είναι καλύτερη η yagi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα