Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

ενώ είμουν στον υπολογιστή μου κώλυσε και μετά ενώ άνοιγε δεν άνοιγε την οθόνη το πληκτρολόγιο και το ποντική δοκίμασα να αλαξω κάρτα γραφικών ram και σκληρό αλλά το ίδιο.

Τι λέτε να είναι μητρική ή κάτι άλλο?

Ο υπολογιστής έχει μητρική asrock am2 με ddr2 μνήμες και ο επεξεργαστής είναι athlon64 X2

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα έπαθα και γώ σήμερα! athlon 64 x2 με ddr2 ram.

Εχτές δεν αναγνώριζε την οnboard κάρτα δυκτίου, αλλά ούτε και pci που έβαλα.

Σήμερα με το που τον άνοιξα 1 μακρύ μπιπ και 2 κοντά. Μνήμη δεν είναι? Τις δοκίμασα μία-μία σε όλα τα slot.

Μήπως είναι μητρική? Ή Τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Τι ειναι το clear cmos??

Επάνω στην μητρική σου έχει ένα jumper κοντά στην μπαταρία. Εκείνο το αλλάζεις θέση και σου κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων στο bios. Δες το στο manual της μητρικής σου για να το βρείς ποιο εύκολα!

Δημοσ.

Τότε το εδώ κάνει αλλά και πάλι το ίδιο

Για να κάνεις έτσι clear cmos, θέλει 15 με 20 λεπτά τουλάχιστον να είναι βγαλμένη η μπαταρία και το τροφοδοτικό.

Πάντως μπες στο pc health του bios και τσέκαρε πρώτον τις παροχές στο +5 και στο +12 και δεύτερον τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Για να κάνεις έτσι clear cmos, θέλει 15 με 20 λεπτά τουλάχιστον να είναι βγαλμένη η μπαταρία και το τροφοδοτικό.

Πάντως μπες στο pc health του bios και τσέκαρε πρώτον τις παροχές στο +5 και στο +12 και δεύτερον τις θερμοκρασίες.

Εγω παλι λέω ότι θέλει ένα 48ωρο για να μεστώσει...

1-2 λεπτα είναι υπερακετα...

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα μπω στο pc health αφού η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα ?? Να προσπαθήσω να το στήσω εκτός κουτιού μήπως βραχυκυκλωνει πουθενά??

Δημοσ.

Εγω παλι λέω ότι θέλει ένα 48ωρο για να μεστώσει...

1-2 λεπτα είναι υπερακετα...

Aποσύνθεση του bios, σε 1-2 λεπτά? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες.

Πως θα μπω στο pc health αφού η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα ?? Να προσπαθήσω να το στήσω εκτός κουτιού μήπως βραχυκυκλωνει πουθενά??

Βρε kougio, εννοείτε οτι αν δώσει σήμα η οθόνη (μετα το clear cmos), τότε θα μπείς στο bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...