Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι, πόσο μυαλό θέλει για να μην πετάς μαλακίες μέσα στον καμπινέ? Πραγματικά θα χαιρόμουν σε κάτι τέτοιους να ξεβουλώσει η χέστρα και να σκάσουν μέσα στο μπάνιο 10 κιλά σκατά σαν να έχει εκραγεί βόμβα. Απο τις πετσέτες να είναι πασαλειμμένα έως τις οδοντόβουρτσες! Και δώρο κουράδα τέρας στο ταβάνι

Eδώ και 25 χρόνια που χρησιμοποιώ μόνος μου τον καμπινέ (είμαι 29) πετάω τα πάντα μέσα. Είναι αρρώστια. Λίγο με νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι κλέβουν βρακιά.

• Like 4
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδώ μερικές σιχαμένες πετάνε τις σερβιέτες τους στη χέστρα, το φαγητό και οι κουράδες του OP σας πείραξαν.

ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!!

Η μανα μου και βαμβακι μου απαγορευει να ριξω μεσα..

Δημοσ.

ρε δε λεμε απολυτως τιποτα.

αλλά η σερβιετα δε διαλυεται στο νερο εναντιθεσι με τα σκατα.

Δημοσ.

Μα τα γένια του Ψαραντώνη, πόσο γελάω με αυτούς που υστεριάζουν "ΜΗ ΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ!!". Δηλαδή μια μασίφ 25ποντη σκληρή κουράδα δεν θα βουλώσει τη χέστρα, αλλά θα τη βουλώσει το βαμβάκι ή λίγο χαρτί;;

Σε κάτι τέτοιους, διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες, έτσι μου 'ρχεται να βρασω λαδι στο τηγάνι, και να παω να τους το ρίχνω με τρομπα. Και δε θα σημαδευω οπου να 'ναι: πούτσα, βυζιά, μάτια και στο τσακίρ κέφι κανένα κώλο.

Χεστους μωρε τους υποκριτές του κώλου ρε Φρηνταμπα. Πανε πατανε πραγματα στις τουαλέτες και μετα τα ριχνουν στους αλλους...

Δημοσ.

Πανε πατανε πραγματα στις τουαλέτες και μετα τα ριχνουν στους αλλους...

Kλασικότατος νεοΕλληνάρας, τι να λέμε τώρα. Κάτι τέτοιοι είναι που μας φτάσαν εδώ που μας φτάσαν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...