freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αναρωτιέμαι, πόσο μυαλό θέλει για να μην πετάς μαλακίες μέσα στον καμπινέ? Πραγματικά θα χαιρόμουν σε κάτι τέτοιους να ξεβουλώσει η χέστρα και να σκάσουν μέσα στο μπάνιο 10 κιλά σκατά σαν να έχει εκραγεί βόμβα. Απο τις πετσέτες να είναι πασαλειμμένα έως τις οδοντόβουρτσες! Και δώρο κουράδα τέρας στο ταβάνι Eδώ και 25 χρόνια που χρησιμοποιώ μόνος μου τον καμπινέ (είμαι 29) πετάω τα πάντα μέσα. Είναι αρρώστια. Λίγο με νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι κλέβουν βρακιά. 4
deesnider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ...πετάω τα πάντα μέσα. Αυτό που θα σ' έσωζε εσένα, θα ήταν να υπήρχε σκουπιδοφάγος σε version χέστρας...
g_alkis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μερικές σιχαμένες πετάνε τις σερβιέτες τους στη χέστρα, το φαγητό και οι κουράδες του OP σας πείραξαν. 4
mary Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μερικές σιχαμένες πετάνε τις σερβιέτες τους στη χέστρα, το φαγητό και οι κουράδες του OP σας πείραξαν. ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!! Η μανα μου και βαμβακι μου απαγορευει να ριξω μεσα..
mary Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ρε δε λεμε απολυτως τιποτα. αλλά η σερβιετα δε διαλυεται στο νερο εναντιθεσι με τα σκατα.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μα τα γένια του Ψαραντώνη, πόσο γελάω με αυτούς που υστεριάζουν "ΜΗ ΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ!!". Δηλαδή μια μασίφ 25ποντη σκληρή κουράδα δεν θα βουλώσει τη χέστρα, αλλά θα τη βουλώσει το βαμβάκι ή λίγο χαρτί;; Σε κάτι τέτοιους, διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες, έτσι μου 'ρχεται να βρασω λαδι στο τηγάνι, και να παω να τους το ρίχνω με τρομπα. Και δε θα σημαδευω οπου να 'ναι: πούτσα, βυζιά, μάτια και στο τσακίρ κέφι κανένα κώλο. Χεστους μωρε τους υποκριτές του κώλου ρε Φρηνταμπα. Πανε πατανε πραγματα στις τουαλέτες και μετα τα ριχνουν στους αλλους...
Sellers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πανε πατανε πραγματα στις τουαλέτες και μετα τα ριχνουν στους αλλους... Kλασικότατος νεοΕλληνάρας, τι να λέμε τώρα. Κάτι τέτοιοι είναι που μας φτάσαν εδώ που μας φτάσαν. 2
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ενταξει λυθηκε το θεμα.ας το κλεισουμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις