SavvasMetallica Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον...εχω σκληρο δισκο 320gb και ειναι σχεδον γεματος...μου εχουν μεινει μονο 29gb...εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων και δεν την διαβαζει ο υπολογιστης...οποτε αποφασισα να κανω format πιστεύοντας οτι θα φτιαξει...πριν κανω ομως αυτο πρωτα πρεπει να κανω backup...πως μπορω να το κανω???χρειαζεται να αγορασω σκληρο δισκο???ακομα αποφασησα οταν τον κανω format να του βαλω τα windows 8...πως κανω format???πως θα περασω τα καινουρια windows???
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτα από όλα τι εννοείς όταν λες ο Η/Υ σου δεν διαβάζει την κάρτα γραφικών;;;;Τι συμπτώματα έχεις;;; Πρώτη κίνηση για εμένα θα ήταν αυτό http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html Αντίγραφα ασφαλείας τουλάχιστον από τα σημαντικά σου αρχεία πρέπει να έχεις ούτως ή άλλος.... Backup θα κάνεις ή σε άλλο δίσκο ή σε δισκάκια dvd που είναι ποιο φτηνή λύση είναι όμως μεγάλο ζόρι να γράφεις τόσα δισκάκια. Ξεκαθάρισε πρώτα αν είναι εν τάξη η κάρτα γραφικών πριν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις,μπορείς να κάνεις εκκίνηση με το δισκάκι τον windows που έχεις και να κάνεις επιδιορθωτική εγκατάσταση,μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση σε win8 μέσα από τα windows,το θέμα είναι μην παιδεύεσαι άδικα αν έχει πρόβλημα η κάρτα.
SavvasMetallica Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 αυτο ειχα κατεβασει...μετα πατησα clean σε amd ή ati κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως και απο τοτε δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων και ειναι σε λειτουργια vga...δεν μου ειχε κανενα δισκακι οταν αγορασα το λαπτοπ...
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ε,αν δεν ξανά πέρασες οδηγό αλλά μόνο τον αφαίρεσες λογικό είναι να μην σου δουλεύει σωστά,τρέξε το speccy και πες μας τι βγάζει εκεί που λέει graphics,μπορείς να κάνεις απλή αντιγραφή/επικόλληση. 1
SavvasMetallica Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Standard Monitor (1366x768@1Hz) αυτο λεει
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πάτα το κουμπί start μαζί με το πλήκτρο R,γράψε devmgmt.msc και πάτα οκ για να μπεις στην διαχείριση συσκευών. Πάτα δεξί κλικ μέσα στο πλαίσιο και κάνε μια σάρωση για αλλαγές,αν δεν βρει τίποτα πάνε στο προσαρμογές οθόνης και πες μας τι λέει εκεί.
SavvasMetallica Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 οταν παταω δεξι κλικ στο πλαισιο δεν μου βγαζει τιποτα...που βρισκετε ο προσαρμογέας οθωνης???
TheELF Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε οποιαδήποτε συσκευή που έχει εκεί θα σου βγάλει την επιλογή για να ξανά σαρώσει. Μια από αυτές της αναφορές θα είναι ο προσαρμογέας οθόνης,display adapter στα αγγλικά.
SavvasMetallica Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 δεν μου βγαζει καμια εφαρμογη εκει...ειναι εντελως αδειο (λευκο Παραθυρο)...και στον προσαρμογεα οθωνης γραφει "δεν ειναι διαθεσιμο...
SavvasMetallica Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται θα κάνω Φορματ και εγκατάσταση των windows 8... Αποστολή από το HTC Wildfire S A510e με τη χρήση Insomnia App
salonika91 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε μου αλλαξε drivers και θα φτιαξει.Και εγω το εχω παθει. Δεν χρειαζεται να κανεις format 1) Κανεις απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων οτι εχει σχεση με ati/amd/nvidia(αναλογα αν εχεις amd ή nvidia καρτα) .....θα σου ζητηθει να κανεις restart.Το κανεις. 2)Ανοιγεις το driver sweeper και tickarεις αυτο που λεει amd/nvidia(αναλογα με την καρτα σου παλι) και πατας στο clean. .....Θα σου ζητηθει να ξανακανεις restart.Το κανεις. 3)Κανεις εγκατασταση τους καινουργιους drivers
SavvasMetallica Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε μου αλλαξε drivers και θα φτιαξει.Και εγω το εχω παθει. Δεν χρειαζεται να κανεις format 1) Κανεις απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων οτι εχει σχεση με ati/amd/nvidia(αναλογα αν εχεις amd ή nvidia καρτα) .....θα σου ζητηθει να κανεις restart.Το κανεις. 2)Ανοιγεις το driver sweeper και tickarεις αυτο που λεει amd/nvidia(αναλογα με την καρτα σου παλι) και πατας στο clean. .....Θα σου ζητηθει να ξανακανεις restart.Το κανεις. 3)Κανεις εγκατασταση τους καινουργιους drivers δεν εγινε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα