Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου(δώρο για τα Χριστούγεννα :P), οικονομική και όσο το δυνατόν αποδοτική...πιο πολύ για games...

Αποτελείται από:

1)Μητρική: Gigabyte GA EP43C-DS3

2)Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6750

3)Κάρτα γραφικών: Ati Sapphire 2600XT

4)Τροφοδοτικό: Corsair gaming series 500 watt (νομίζω...για τα watt....δεν τον έχω μπροστά μου τώρα)

Σκέφτομαι για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών βασικά αλλά δεν ξέρω σε ποια να κατευθυνθώ..

Επίσης δεν ξέρω από crossfire...να την βάλω και την άλλη πάνω ή να βγάλω την παλιά και να βάλω την καινούρια αν πάμε σε κάρτα γραφικών τελικά?

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

σε τι αναλυση παιζεις ? λογικα αν παιζεισ σε 1080p 7770 ειναι οτι πρεπει εκει κοντα στα 100 ευρω...

απο την αλλη σκεψου κ την προσθηκη ενος ssd εαν σε παιρνει οικονομικα..

Δημοσ.

Όχι έχω ssd...

Sorry μλκια....το ξέχασα...

Λοιπόν η οθόνη είναι μια lg flatron 19'' και παίζω σε ανάλυση 1280x1024

Edit:Όταν λέω φτηνή δεν θέλω 100 ευρώ αλλά 20 ή το πολύ 30 ευρώ max....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Γιατί δεν θα μπορώ?

Θα με κόψει ο επεξεργαστής λες?

Οπότε με 20-30 ευρώ δεν μπορώ να κάνω καμία αξιοπρεπή αναβάθμιση?

Δημοσ.

Η κάρτα που θα πάρεις με 20-30 ευρώ δεν θα είναι αξιοπρεπής για τα σημερινά παιχνίδια. Έχε στο μυαλό σου ότι ξεκινάς από τα 60 ευρώ και πάντα μιλώντας για μεταχειρισμένη αν θέλεις να παίζεις.

Δημοσ.

Η κάρτα που θα πάρεις με 20-30 ευρώ δεν θα είναι αξιοπρεπής για τα σημερινά παιχνίδια. Έχε στο μυαλό σου ότι ξεκινάς από τα 60 ευρώ και πάντα μιλώντας για μεταχειρισμένη αν θέλεις να παίζεις.

Δεν είμαι απαιτητικός gamer...εξάλου παίζω σε 19αρα οθόνη με 1280x1024 όχι σε full HD...

Με την παραπάνω κάρτα έπαιξα το crysis 1 :P

Δεν με πειράζει δηλαδή να βγάλω κάποια εφέ...

1)Έχετε να μου προτείνετε κάποια vfm??

2)Εκτός αν αξίζει καλύτερα να πάω σε μεταχειρισμένη αλλά να μου πείτε ποια για να βάλω αγγελία στο insomnia...

3)Δεν θα με κόψει ο επεξεργαστής πουθενά (πχ με μία 7970 δεν θα με έκοβε?) ?

Υ.Γ 100 ευρώ δεν δίνω με τίποτα...60 το πολυυυυ (με 20-30 ξεκίνησα αρχικά)

Λογω χαμηλης αναλυσης της οθόνης σου, μπορεις να βολευτεις και με αυτην στα 65 ευρω, δεν γινεται λιγοτερα: http://www.you.gr/b2...F2D8CDD65838F2D , εφόσον όμως εχεις και τουλαχιστον 4GB RAM.

6gb ram έχω ddr2

Δημοσ.

Στις καρτες που προτιθεσαι να βαλεις ο επεξεργαστης δε θα σε κοψει παρα μονο στα πιο cpu-demanding games όπως το bf3 multiplayer κλπ. Εχεις αρκετη μνημη, στα 65 ευρω η 6670 ddr3 αποτελει τιμια προταση και θα σε καλυψει στην αναλυση που παιζεις, ειναι σαφως ανωτερη απο αυτην που εχεις τωρα. ΑΠο μεταχειρισμενες μπορεις να ψαξεις γαι 5770 /6770 ή εστω 5750 / 6750, με το αναλογο ρισκο βεβαια που συνοδευει το μεταχειρισμενο hardware. Φροντισε να ρωτησεις για την εγγυηση που τους μενει και μην δωσεις πανω απο 60-65 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδια!!!

Να'στε καλά!!!

Θα το ψάξω και θα σας ενημερώσω...

Υ.Γ.Φαντάζομαι θα δω τρελές διαφορές από την 2600XT (χαχα) :D

Δημοσ.

Για αυτή εδώ τι λέτε?

Είναι καλύτερη από την 6770?

Αν και μου φαίνεται λίγο κουμούτσα και δεν έχω full tower κουτί...

Δημοσ.

Για αυτή εδώ τι λέτε?

Είναι καλύτερη από την 6770?

Αν και μου φαίνεται λίγο κουμούτσου και δεν έχω full tower κουτί...

Οπως σου ειπαν και πριν καρτα με 20-30-40 ευρω δε παιζει... Τωρα να συγκρινουμε 520 με 6770 και και ειδικα για το αν η 520 ειναι καλυτερη....εεεε....αν γραφαμε απλως θα χαλαγαμε τσαμπα μελανι ....Εννοειται οτι η 6770 δεν εχει καμια σχεση με 520...:) ΕΙναι πολυ καλυτερη η 6770. Κοιτα για μεταχειρισμενες αυτες που σου ειπαν πριν

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έβαλα εγώ αγγελία και περιμένω...

Θα ψάξω και αύριο να δω τι παίζει...απλά αναρωτιόμουν αν ήταν καλύτερη να την βουτούσα :P

Thnx και πάλι παιδιά :)

Edit:Έψαξα τελικά τώρα και βρήκα μερικές...Θα δούμε πότε θα πάρω απάντηση...

Αλλά δεν παίζονται ρε παιδιά στις αγγελίες...

Δείτε στο spoiler ποιες είδα...

1) ASUS GT640 2GB (αυτή μου φαίνεται λίγο μούφα)

2)Gigabyte ATI 6670

3) msi r6770

4)MSI RADEON 6770 με 2 χρόνια εγγύηση ακόμα

Μην μου τις πάρει κανείς :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...