Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών στο σύστημα τις υπογραφής μου. Το Μπάτζετ είναι μεταξύ 120-170€

Η πρώτη επιλογή μου είναι η 7850 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516948&sid=1 στα 168€. Ίσος στο τωρινό μου σύστημα να έχω Bottleneck αλλά σκέφτομαι οτι σε κάνα χρόνο να πάω σε αναβάθμισή CPU+MB+RAM και ίσος PSU, οπότε το βλέπω και σαν επένδυση για μετά.

Αλλιώς πάω στην NV 650Ti στα 150€ ή στην 7770 120€. Ακούω γνώμες.

Δημοσ.

Πάρε καλύτερα με 2GB μνήμη εφόσον μιλάς για επένδυση. H 650ti με 150€ δεν λέει με τίποτα, είναι πιο κοντά στην 7770 παρά στην 7850. Στα 130€ θα 'ταν καλή επιλογή. Κοίτα και απο αγγελία τίποτα. Πάντως άμα δώσεις cpu-mb-μνήμες και κανά ψιλό το γυρνάς σε κανά phenom ii 965.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 7850 που ποσταρεις αποτελει πολυ καλη περιπτωση, εφόσον μπορεις να την αγορασεις μην το σκεφτεσαι να πας σε μια φθηνοτερη. Bottleneck ιδιαιτερο δεν θα παρουσιαστει.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

H 650ΤΙ ειναι κοντα σε επιδοσεις (+ -) με την GTX560, και μαλιστα εφοσον υπερχρονιζεται ευκολα, μπορει να αυξηθουν και αλλο οι επιδοσεις. Τωρα αν απο τα 150-160 ευρω ειναι καλυτερα να δωσεις καμια 30αρια παραπανω για να παρεις 7850, για 'μενα ειναι προτιμοτερη η 7850.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που με ενδιέφερε κυρίως ήταν να μην έχω πρόβλημα στο τωρινό μου σύστημα που θελω να κρατήσω κάνα χρόνο ακομα. Οποτε πάω για την 7850 γιατι η 650Ti που κοστίζει μονο 20 € λιγότερο ειναι σαφώς πιο αργή κάρτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...