Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας γιατι εχω καταμπερδευτει. Λοιπον εχω ενα συστημα με μητρικη Gigabyte p31 και θελω να κανω copy τον σκληρο με τα πιο πανω προγραμματα για να τον αντιγραψω σε εναν αλλο για να τρεξει σε ενα αλλο μηχανημα με μητρικη Gigabyte X48 .... εχω κανει τα παντα. Απο backup - restore μεχρι clone disk . το αποτελεσμα ????? ενω όλοι οι νεοι σκληροι που προκυπτουν εκκινουν μια χαρα στο συστημα με την Ρ31 και φορτωνουν κανονικα win 7 στο αλλο συστημα μολις εμφανιστει to εικονιδιο των WIN μετα το POST και πανε να εμφανιστουν οι κουκιδες που στρυφογυρνανε κολανε και γινεται επανεκκινηση . εκανα επιδιορθωση αλλα τιποτα. θυμαμαι πιο παλια η μεταφορα σε διαφορα συστηματα γινοτανε τωρα τι μπορει να συμβαινει???? καμια ιδεα κανεις?????

Δημοσ.

se windows 98 ναι η μεταφορα ηταν πιο ευκολη.απο τα xp και μετα αν αλλαζες chipset ηταν δυσκολο εως πολυ δυσκοο να γινει ειδικα αν πηγαινες απο amd se Intel cpu's η το αναποδο που ηταν τελειως διαφορετικα τα chipset.αν ειναι παρομοια παιζει αν ειναι διαφορετικα το ξεχνας.

Δημοσ.

σωστος αδικος.αν δεν το εχει τοτε θα πρεπει να το βαλει οπως ηταν στο αλλο pc για να μπει στα windows μετα να περασει drivers και μετα νομιζω αμα το ξαναβαλει στο bios οπως θελει οτι θα παιξει.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις . το θεμα ειναι οτι με διαφορετικο hardware λοιπουν οι καταληλλοι drivers κατα το boot με αποτελεσμα να κολλαει κατα την εκκινηση. η Αcronis εβγαλε τωρα ενα προγραμμα που μπορει να το κανει και αυτο (να προσθετει τους καινουριους οδηγους κατα το restore) και θα το δοκιμασω αν και μου φαινεται κομματι δυσκολο να γινει. ΄.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια και να γινεται δεν θα το εκανα.προτιμω να κανω ενα καθαρο format και να ειναι ολα σωστα παρα να κανω restore και να προσπαθω να το κανω να παιξει.εκτος αν ειναι τοσο δυσκολο να γινει νεα εγκατασταση οποτε και για αυτο το κανεις αυτο.κατα τα αλλα ενα καθαρο format ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Αυτό που είπε. Προγράμματα του είδους ghost είναι για επαναφορά στο ίδιο σύστημα κατά κύριο λόγο. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι μπελαλίδικο. Πιθανώς να έχεις προβλήματα με προγράμματα κλπ.

Δημοσ.

παιδια τελικα μετα απο πολλα ειπα να χρησιμοποιήσω και το τελευταιο ACRONIS 2013 UNIVERSAL RESTORE.... δεν παιζεται το προγραμμα .κατα το restore μου ζητησε τους οδηγους για την νεα μητρικη τους περασε στα boot sectors και το αποτελεσμα ηταν να ανοιιξουν μια χαρα τα win να περασουν οτι οδηγο ελειπε και να δουλευουν τελεια........ εχω παθει πλακα. τρομερο προγραμμα.

και εγω θα προτιμουσα καθαρη εγκατασταση Αλλα ειχε κανει καθαρο install το μαγαζι που ''υποτιθεται '' παρεχει στηριξη στο μαγαζι μου πριν 5 μερες (χρεωση 50€ ) όμως `λογω ελλατωματικου σκληρου ξαναεβαλε αλλο σκληρο ξανεκανε καθαρο install to leitoyrgiko + το προγραμμα τιμολογιων (χρεωση 120 €) χωρις να αναγνωρισει το ελλατωμα και μου ειπε χωρις καν να το κοιταξει οτι φταιει ο υπολογιστης και οχι οι σκληροι. εν τω μεταξυ οι σκληροι δεν χαλασαν αλλα μαλον λογω κακης εγκαταστασης εβγαλαν weak sectors και οι οποιοι μετα απο ολικο φορματ (αργο ) εφτιαξαν μια χαρα. οποτε ειπα να μην ξαναπατησω το ποδι μου εκει και να βρω τροπο ανα πασα στιγμη να μπορω να τρεξω το μαγαζι μου αν παθει ζημια το μηχανημα απο οποιοδηποτε μηχανημα χωρις να τρεχω στους κλεφτες ουτε να πληρωνω τα λεφτα μλυ στα λαμογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...