Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται παιδια ...

εχω τον υπολογιστη περιπου εδω και 8 μήνες, δεν είναι και πολυ ισχυρο μηχάνημα αλλα μπορω άνετα να παίξω παιχνίδια σαν diablo3 , shogun2, masseffect κλπ. το προβλημα που μου βγάζει είναι ότι από την στιγμη που έβαλα κατι codec για το bsplayer κολοαει το μηχάνημα και στις πιο μικρες απαιτήσεις τις οθόνης. δλδ μπαίνω πχ facebook κολαει ,βάζω ένα επεισόδιο στα 720ρ κολάει.

κάποιες φορές μου έβλαλε το παρακατω μυνημα πριν βγει η μπλε οθόνη.

' Display driver stopped responding and has recoverred : Display driver Nvidia windows Kernel mode driver , version 306.97 stopped responding and has succesfully recovered.'

άλλες φορές απλα κολαει και παταω το reset. τι έκανα λοιπον .. έβαλα ξανα τους ντριβερ τι κάρτας με clean installation μήπως και σβηστούν τα κοντεκ αλλά μετά από δυο μέρες που νόμιζα ότι εφτιαξε , το ξαναέβγαλε το προβλημα. επίσης δοκίμασα να βάλω και ντριβερ παλαιότερης έκδοσης αλλά τίποτα. φοβάμε μήπως το πρόβλημα είναι θέμα hardware αλλα οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί. Η μητρική που έχω είναι η ASUS P8H61-M LX/C/SI και δεν ξέρω αν δεν τα βρίσκουν με την κάρτα γραφικων geforce 550 gtx που είναθι 1gb DDR5. μου είχε βγάλει και πριν λίγο καιρο το ίδιο κόλημα αλλα πότε με update της καρτας η της οθόνης εστρωνε. τωρα τον μπουλο! για πειτε καμιά ιδεα :wacko:

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως να τα απεγκαταστησω τα codec....για αυτο και έκανα clean installation στο ντριβερ της καρτας γραφικων. το media player classic ειναι προφανως προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο . αυτο δεν θα με βοηθησει να τα απεγκαταστησω .. σωστα? σορυ ρωταω βλακειες αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος για το τι διαβαζω

Δημοσ.

Βγάλε -απ εγκατέστησε- τα codecs και τον bsplayer ...

Ένα καλύτερο είναι το media player classic(mpc) ή το K lite Codec pack (με τον mpc)

Δεν ξέρω πως να τα απεγκαταστησω τα codec....για αυτο και έκανα clean installation στο ντριβερ της καρτας γραφικων. το media player classic ειναι προφανως προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο . αυτο δεν θα με βοηθησει να τα απεγκαταστησω .. σωστα? σορυ ρωταω βλακειες αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος για το τι διαβαζω

•  

•  

Δημοσ.

Πάνε στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων και από εκεί βγάλε τα ! (Bsplayer&codecks)

Ναι ο Mpc είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής και δεν έχει καμία σχέση με απεγκατάσταση προγραμμάτων

Δημοσ.

terry308 το εχω κανει αυτο , στην προσθαφαίρεση προγραμματων η λίστα είχε μονο το bsplayer και οχι τα κοντεκ όπως το ffd show που εβαλα. θυμαμε και εγω στα ΧΡ που χρησιμοποιούσα παλίοτερα τα εβγαζε αλλα τωρα με τα 7 δεν βγαζω ακρη κ γιατι δεν τα εμφανιζει.ξερεις κανενα προγραμμα ισως που να τα βρίσκει? επίσης δοκιμασα να κάνω system restore αλλα πάλι δεν μου επιλογες πχ. δυο βδομαδες πριν αλλα μονο πολυ προσφατες ημερομηνίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...