A_panM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηθελα να διαγραψω το partition αποκαταστασης.Να επιχειρησω να το διαγραψω με το mini tool η δεν θα δουλεψει?Και επισης μετα να το ενωσω με τον υπολοιπο δισκο. Πριν αρχισω την διαδικασια ειπα να ρωτησω να παρω καμια γνωμη...
disqualified Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηθελα να διαγραψω το partition αποκαταστασης.Να επιχειρησω να το διαγραψω με το mini tool η δεν θα δουλεψει?Και επισης μετα να το ενωσω με τον υπολοιπο δισκο. Πριν αρχισω την διαδικασια ειπα να ρωτησω να παρω καμια γνωμη... Πας στο disk management, κανεις διαγραφη το partition, και μετα κανεις επεκταση τομου του partition που θες να αυξησεις. Υπαρχει περιπτωση να μην σε αφησει αναλογα με τη θεση των partition. Αν δε σε αφηνει τοτε το προσπαθεις με καποιο προσθετο προγραμμα
A_panM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 μπορω να ενωσω το διεγραμενο παρτισιον με τον C ?
disqualified Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Με προυποθεσεις ναι. Κανε το πιο πανω που σου ειπα να δεις αν επιτρεπεται απο τα windows
A_panM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον με το παρτισιον μινο τοολ το εκανα διαγραφη και δημηουργια και τωρα εχω ενα νεο διαμερισμα..Το επομενο βημα ειναι πως θα το ενωσω με τον C?
TheELF Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον με το παρτισιον μινο τοολ το εκανα διαγραφη και δημηουργια και τωρα εχω ενα νεο διαμερισμα..Το επομενο βημα ειναι πως θα το ενωσω με τον C? Γιατί έκανες νέο διαμέρισμα;;; Απλά το διαγράφεις,τον ελεύθερο χώρο που θα αφήσει μπορείς να τον ενώσεις με κάποιο άλλο διαμέρισμα που εφάπτεται κάνοντας επέκταση, move/resize στο minitool.
A_panM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί έκανες νέο διαμέρισμα;;; Απλά το διαγράφεις,τον ελεύθερο χώρο που θα αφήσει μπορείς να τον ενώσεις με κάποιο άλλο διαμέρισμα που εφάπτεται κάνοντας επέκταση, move/resize στο minitool. το ξανα-διαγραφω δεν υπαρχει προβλημα..θα μπορουσες να μου πεις ενα ενα τα βηματα με το μινι τοολ... Εχω κανει διαγραφη αυτη τη στιγμη,μετα? επισης θα ηθελα να το ενωσω με τον C μπορω ή θα χασω τα αρχεια που εχω μεσα?
TheELF Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει ο άδειος χώρος να είναι ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟΣ με τον c,αν είναι απλά πατάς το move/resize και μεγαλώνεις το c όσο παίρνει.
A_panM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι τέτοιο έκανα κ τώρα δν μπορώ ν μπω στα windows τ να κάνω τώρα ; Sent from my GT-I5800 using Insomnia
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι τέτοιο έκανα κ τώρα δν μπορώ ν μπω στα windows τ να κάνω τώρα ; Sent from my GT-I5800 using Insomnia Ποιο ειναι το λειτουργικο σου. Μαλλον καποιο προβλημα δημιουργηθηκε με το MBR
A_panM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τα 7 έχω...τώρα τι μα κάνω ; Pwnative program not found skipping autockeck...το σφάλμα που βγάζει... Sent from my GT-I5800 using Insomnia
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 http://windows7theme...-windows-7.html δοκιμασε αυτο μηπως φτιαξει αλλιως google το μηνυμα που σου βγαζει. Υ.Γ. Δοκιμασες πριν το minitool να το κανεις μεσω του disk management και δεν γινοταν;
A_panM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δοκίμασα αλλά δεν.... Τεσπα θα πρέπει να βρω και το δισκάκι γτ δν το έχω μαζί μου... Sent from my GT-I5800 using Insomnia
gtajunkie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μπορώ να προτείνω μία μέθοδο αλλά είναι λίγο "μπελαλίδικη". Κατεβάζεις το GParted http://gparted.sourceforge.net/ το οποίο είναι ένα LiveCD, το καις σε ένα CD και εκκινείς τον υπολογιστή σου μ'αυτό. Φτιάχνεις τις κατατμήσεις όπως θες εσύ (πολύ εύκολο στη χρήση του). Έχεις ήδη κατεβάσει το SuperGruB http://www.supergrubdisk.org/super-grub-disk/ (άλλο LiveCD) το καις κι αυτό σε CD πάλι. Κάνεις ξανά εκκίνηση έχοντας το μέσα και διαλέγεις το λειτουργικό σύστημα που θέλεις να εκκινεί. Το τελευταίο το προτείνω γιατί όπως κατάλαβα πρέπει να δημιουργήθηκε πρόβλημα στο MBR, οπότε με το SuperGrub το διορθώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα