gk13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα Inkjet μέχρι 90€.Αν και εδώ και χρόνια είμαι τις HP,είδα ότι το πλαίσιο έχει βγάλει τον Epson με δώρο ένα μελάνι. Αξίζει τον κόπο να πάω σε Epson; Βλέπω ότι οι Epson έχουνε 4 μελάνια.Αν μου τελειώσει κάποιο μπορεί να δουλέψει ή πρέπει να το αντικαταστήσω; Έχεται να μου προτείνεται κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Είδες τους ink advantage της HP?λενε οτι καταναλώνουν 50% λιγότερο μελάνι και απ´οτι είδα τα μελανια κοστίζουν 8,5 ευρώ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Όχι,για δώσε περισσότερες πληροφορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 http://www8.hp.com/gr/el/products/printers/index.html?facet=0-500PPM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε Chsam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα