Tablet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει τρόπος να εχω τα top sites που εχω στο mac στοsafari του ipad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο mobile safari δεν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εύγε ...τι δύσκολο και δύσχρηστο θα ήταν εάν το έκανε, μπράβο τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε καφέ ψήνει. Αίσχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ούτε καφέ ψήνει. Αίσχος! Ελα μωρε τι πιο χρήσιμο δηλαδή! Εχω 2 συσκευές που έχουν τον ίδιο browser..Οταν χρησιμοποιώ και τον ίδιο browser και στις δυο, λογικό δεν ειναι να θέλω κλώνο τον ενα του αλλού; Αλλα ξέρουμε θα ειναι το νέο καταπληκτικό feature της επόμενης έκδοσης! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 γινεται παιδια. εμενα το κανει εξ ορισμου. μεχρι και τα ανοιχτα tabs συγχρονιζει!! μηπως εχεις παλια εκδοση; δες και Site: αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το γνωριζω για τα tab, απλα μιλαω για τα top sites να τα δείχνει όπως στο mac.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει τρόπος να εχω τα top sites που εχω στο mac στοsafari του ipad; Ριξε και μια ματια στον opera για iOS.. Εχει κατι παρομοιο για αρχικη σελιδα με 9 top sites. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα