iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα αρκετά για μένα τουλάχιστον με τον υπολογιστή μου...Για κάποιο λόγο τον όποιο δεν έχω καταλάβει ακόμα ..δεν μου γράφει σε dvd ενώ δεν είχα το ίδιο πρόβλημα στην εγγραφή cd.... Δοκίμασα να γράψω με άλλα δισκάκια άλλης εταιρείας,,, Άλλαξα το αντιγραφικό (δοκίμασα σε άλλα δύο για την ακρίβεια) Άλλαξα το πρόγραμμα το όποιο γράφω (από nero σε ashampoo burning studio) Έκανα format στον υπολογιστή... Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα ,,,τελευταία μου ελπίδα πριν με νευριάσει και τον πετάξω είστε εσείς....καμιά ιδέα???Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι να το τρέξω να κάνει κάποιο έλεγχο στον υπολογιστή για το συγκεκριμένο πρόβλημα??
iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα αρκετά για μένα τουλάχιστον με τον υπολογιστή μου...Για κάποιο λόγο τον όποιο δεν έχω καταλάβει ακόμα ..δεν μου γράφει σε dvd ενώ δεν είχα το ίδιο πρόβλημα στην εγγραφή cd.... Δοκίμασα να γράψω με άλλα δισκάκια άλλης εταιρείας,,, Άλλαξα το αντιγραφικό (δοκίμασα σε άλλα δύο για την ακρίβεια) Άλλαξα το πρόγραμμα το όποιο γράφω (από nero σε ashampoo burning studio) Έκανα format στον υπολογιστή... Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα ,,,τελευταία μου ελπίδα πριν με νευριάσει και τον πετάξω είστε εσείς....καμιά ιδέα???Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι να το τρέξω να κάνει κάποιο έλεγχο στον υπολογιστή για το συγκεκριμένο πρόβλημα?? Κατά λάθος δημοσίευσα το θέμα δύο φορές.. παρακαλώ τον admin να σβήσει το προηγούμενο....παρακάλω απαντήστε μου σε αυτό.. Παράλειψη μου.....χρησιμοποιώ windows 7
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως η συνδεσμολογία του drive δεν είναι καλή; Δες μήπως έχει φύγει κανα καλώδιο και δεν ανταποκρίνεται ...
iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Και αυτό το έχω checkαρει...Μάλιστα για του λόγου το αληθές έχω αυτή την στιγμή επάνω δύο αντιγραφικά και κανένα από τα δύο δεν γράφει!!!!!!!
manosnik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασες να αλλαξεις καλωδιο; Επισης δοκιμασε να αλλαξεις τη θεση του καλωδιου στη motherboard σε διαφορετικη θυρα sata. Ειναι sata σωστα;
mourgolukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Άλλαξα το αντιγραφικό (δοκίμασα σε άλλα δύο για την ακρίβεια) πως το εννοείς δοκίμασες σε άλλα 2; Δοκίμασες το αντιγραφικό σε άλλους 2 υπολογιστές ή δοκίμασες άλλα 2 αντιγραφικά; Τι σφάλμα ακριβώς σου βγάζει, ότι δεν διαβάζει το dvd, ότι δεν είναι σωστός ο δίσκος για εγγραφή που έβαλες, τι; Πες μας ακριβώς το μοντέλο του dvd σου μπορεί να έχουν και άλλοι στο ίντερνετ το ίδιο πρόβλημα
iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 mourgolukos εννοώ ότι έβαλα στον υπολογιστή μου στην ίδια θέση αλλά 2 αντιγραφικά. Επιπλέον σύνδεσα σε άλλη θύρα sata ένα ακόμα αντιγραφικό ..Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο υπολογιστής έχει επάνω ένα αντιγραφικο SATA και ένα ΑΤΑ σε 2 ξεχωριστές θέσεις στην μητρική με ξεχωριστό καλώδιο το καθένα...Κανένα από τα δύο δεν μπορεί να ολοκληρώσει εγγραφή σε DVD....To ένα αντιγραφικό είναι Optiarc DVD-RW AD-7173S (SATA) και το άλλο είναι DVD-RW ND3520A (ATA)....Ο υπολογιστής πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα είχε επάνω μόνο το SATA και έχει κάψει εκατοντάδες dvd πάντα με επιτυχία..
iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοείς τροφοδοτικό???500w της thermaltake είναι δεν νομίζω να είναι από αυτό.Ένα παράδειγμα όταν γράφω dvd από το ashampoo 1:54:47 μμ: Εγγραφή σε 4x με κλειστός δίσκος μέθοδο. Η εγγραφή DVD θα ολοκληρωθεί. 1:54:47 μμ: Προαποθήκευση δεδομένων... 1:54:49 μμ: Ολοκλήρωση προαποθήκευσης. 1:54:49 μμ: Εγγραφή DVD 1:54:49 μμ: Εγγραφή lead-in περιόδου 1 1:54:49 μμ: Εγγραφή δεδομένων 1:55:49 μμ: Αδύνατη εγγραφή σε συσκευή 1:55:49 μμ: Μέση ταχύτητα-εγγραφής: 0 KB/s ή 0x. 1:55:49 μμ: DVD εγγραφή ολοκληρώθηκε 1:55:50 μμ: Αποτυχία εγγραφής DVD
kirlian_camera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αν η συσκευη σου ειναι παλια μπορει να ειναι θεμα σκονης.πρεπει να την ανοιξεις και να την καθαρισεις προσεχτικα με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα στο φακο του lazer.
ss13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοείς τροφοδοτικό???500w της thermaltake είναι δεν νομίζω να είναι από αυτό.Ένα παράδειγμα όταν γράφω dvd από το ashampoo 1:54:47 μμ: Εγγραφή σε 4x με κλειστός δίσκος μέθοδο. Η εγγραφή DVD θα ολοκληρωθεί. 1:54:47 μμ: Προαποθήκευση δεδομένων... 1:54:49 μμ: Ολοκλήρωση προαποθήκευσης. 1:54:49 μμ: Εγγραφή DVD 1:54:49 μμ: Εγγραφή lead-in περιόδου 1 1:54:49 μμ: Εγγραφή δεδομένων 1:55:49 μμ: Αδύνατη εγγραφή σε συσκευή 1:55:49 μμ: Μέση ταχύτητα-εγγραφής: 0 KB/s ή 0x. 1:55:49 μμ: DVD εγγραφή ολοκληρώθηκε 1:55:50 μμ: Αποτυχία εγγραφής DVD Δες το άρθρο http://www.insomnia.gr/topic/90384-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-cdrw-dvd/
iron727 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Και γίνεται ρε παιδιά αυτό και στα 3 αντιγραφικά που έχω βάλει επάνω????Τέλος πάντων θα το δοκιμάσω και αυτό και ποστάρω ,,,Θα τα καθαρίσω όλα μπας και σωθώ
ninos30 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που προσπαθείς να γράψεις είναι πάντα το ίδιο?
ss13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Και γίνεται ρε παιδιά αυτό και στα 3 αντιγραφικά που έχω βάλει επάνω????Τέλος πάντων θα το δοκιμάσω και αυτό και ποστάρω ,,,Θα τα καθαρίσω όλα μπας και σωθώ Βρε τροφοδοτικό από κάποιον και δοκίμασε το όπως είπε ο Antwni , τι δισκάκια χρησιμοποιείς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα