Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

World of Goo παιχνιδάρα. Θα πρότεινα το Machinarium και το Botanicula που είναι καθαρά point-and-click και δεν θα έχει πρόβλημα με το touchpad. Επίσης η μάνα μου έχει λιώσει το Zuma και το Plants Vs Zombies. Το Limbo είναι και αυτό εμπειρία αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάξει στο άτομο.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

χθες ψάχνοντας ανάμεσα σε αυτά τα πολλά παιχνίδια που μου προτείνατε, έπεσα πάνω σε ένα που ήταν πολύ απλό, αλλά που δεν το βρίσκω ξανά. Το συγκεκριμένο υπάρχει και σε επιτραπέζιο. Είναι ένα μπλε πλαίσιο με τρύπες, στήνεται όρθιο και πρέπει ο κάθε παίκτης (παίζεται με 2) να προσπαθεί να σχηματίσει 4 πούλια στην σειρά ή διαγώνια απο το ίδο χρώμα (κίτρινο ή κόκκινο). Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω σήμερα... ξέρει κανείς ποιό είναι?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Connect4 ή four in a line λέγεται

http://www.mathsisfu...s/connect4.html

TIP,κάνε αποθήκευση σελίδας μέσα από το browser σου,«τρέχοντας» αυτήν την αποθηκευμένη σελίδα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και χωρίς ίντερνετ,πιάνει σχεδόν παντού.

Και λεπτομερώς η διαδικασία:

Εγώ μόνο με το firefox το δοκίμασα και εκεί δουλεύει,λοιπών πάμε στην σελίδα και από το μενού επιλέγουμε το αποθήκευση σελίδας ως... αν θέλουμε φτιάχνουμε έναν νέο φάκελο για να μπούνε τα αρχεία μην γίνει χαμός :)

Θα αποθηκευτεί ένα αρχείο όνομα.html και ένας φάκελος όνομα_files.

Αν τρέξουμε το αρχείο .html θα ξαναφτιαχτεί όλοι η σελίδα,μπορούμε όμως να μπούμε και στον φάκελο _files όπου θα βρούμε ένα αρχείο four-in-line.swf αυτό είναι βασικά το παιχνίδι και είναι σε μορφή flash,ουσιαστικά μόνο αυτό χρειαζόμαστε και όλα τα άλλα μπορούμε να τα σβήσουμε,τρέχει μόνο του,πάλι με το firefox ή όποιον browser υποστηρίζει flash έτσι το παιχνίδι θα πιάνει ολόκληρη την οθόνη οπότε το βλέπουμε και ποιο εύκολα.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

το βρήκα : λεγεται four in a row ή αλλοιώς four in a line. Ξέρετε μήπως μπορώ να της το κατεβάσω και μετά τα παίζει χωρίς σύνδεση?

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ !!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ

!!!!!

Δημοσ.

Καλημέρα ! Κατέβασα και παίζω πολλά απο αυτά που μου προτείνατε , όσα ήταν κατάλληλα και για την φίλη μου της τα πέρασα και εκείνης. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.

Εχω ένα μικρό θεμα με την ελληνική εκδοση του ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ . Εκεί που παίζω και έχω φθάσει π.χ. στα 2.000.000 και ενώ κερδίζω, δεν βγάζει καμμία άλλη ερώτηση, αλλά με αναγκάζει να πάω για νέο παιχνίδι. Επίσης, καμμία φορά, και ενώ πατάω το σωστό, το πρασινίζει, και παρόλα αυτά μου λέει ότι έχασα και να παίξω απο την αρχή.. Είναι κανείς που να του έχει τύχει κατι απο τα παραπάνω?

ευχαριστώ,

αμαλία

ΥΓ πώς βρίσκω τα προσωπικά μηνυματα που μου έχουν στείλει? Μένουν πουθενά ή διαγράφονται μόλις τα διαβάσω?

Δημοσ.

ΥΓ πώς βρίσκω τα προσωπικά μηνυματα που μου έχουν στείλει? Μένουν πουθενά ή διαγράφονται μόλις τα διαβάσω?

Τέρμα πάνω στην σελίδα έχει ένα εικονίδιο από ένα φακελάκι,το πατάς και σου βγαίνει η λίστα με τα μηνύματά σου...

Όταν αναφέρεις προβλήματα για κάτι συγκεκριμένο καλό είναι να δίνεις και τον σύνδεσμο από όπου το κατέβασες... για να μιλάμε όλοι για το ίδιο πράγμα... :)

Δημοσ.

Theelf, σε ευχαριστω για την απάντηση, βρήκα το φακελλάκι, όλα εντάξει τώρα.

Ο σύνδεσμος που κατέβασα το παιχνίδι είναι το tsekareto.blogspot.gr

Εχω ήδη αφήσει σχόλιο εκεί, αλλά δεν μου απάντησε κανείς :(. Μπορείς να βοηθήσεις ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...