Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μία φίλη μου , μεγάλη σε ηλικία, απέκτησε πρόσφατα έναν φορητό υπολογιστή. Μέχρι τώρα έχει ξετρελλαθεί με πασιέντζα αράχνη, ναρκαλιευτή και ένα άλλο προγραμματάκι που της το αγόρασε και της το εγκατέστησα μέσω ίντερνετ, που όμως για να παίξει δεν χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνετ, μιας και δεν έχει στο σπίτι που μένει.

Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο , όπου μπορω να κατεβάσω τέτοια παιχνίδια, ακόμα και να τα αγοράσω, που όμως δεν χρειάζεται ιντερνετ για να πάιζεις. Εχω βρει ένα σαιτ με το bejeweled 3 που εμένα προσωπικα που αρέσει πάρα πολυ, αλλά θα ήθελα κάτι που να γίνεται να παιχθει έυκολα χωρίς εξωτερικό ποντίκι, απλώς με αυτό του λαπτοπ, μιας και η φίλη μου απεχθάνεται το εξωτερικό..

Ευχαριστώ και ανυπμονώ για τις απαντήσεις σας :)

αμαλία

Δημοσ.

δυστυχώς δεν θα το καταφέρει. Να σου δώσω ένα παράδειγμα : της αρέσει η πασιέντζα αράχνη, επίσης παίζει ένα άλλο παιχνίδι που σκάει μπαλόνια και επειδή της αρέσει πάρα πολύ το bejeweled 3 (Nintento DS) σκέφτομαι να της το κατεβάσω στο λαπτοπ. Εχει κανείς καμμιά άλλη ιδέα ?

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά !

το majhong δεν είναι αυτό που πρέπει να αφαιρείς τα ταιρια απο τουβλάκια ? τι σχέση έχει με τον εκκατομυριουχο? πού μπορώ να το βρω? γιατι αυτό που έχει μέσα ο υπολογιστής, είναι αυτό με τα τουβλάκια..

Δυστυχώς , ZENTIATH , δεν έχει ιντερνετ η φίλη μου..

Δημοσ.

To Zuma είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής επιλογή. Με το touch pad δεν ξέρω πώς θα είναι, αλλά

http://downloads.phpnuke.org/en/download-item-view-x-n-a-n-a/ZUMA%2BDELUXE.htm

Επίσης το Peggle!

http://www.popcap.com/games/peggle/pc?icid=pop:hp:ompg:pos4:peggle:all:en

Επίσης το παλιό κλασσικό Bust-a-Move! Απορώ πώς το ξέχασα! Σίγουρα θα υπάρχει μια πιο φρέσκια έκδοση, αλλά είναι ό,τι πρέπει.

http://www.abandonia.com/en/games/336/Bust-A-Move.html

Γενικά οποιοδήποτε τέτοιο puzzle game θα την καλύψει, Columns πχ. Δεν ξέρω το τεχνικό επίπεδο της κυρίας (αφού είναι μεγάλης ηλικίας φαντάζομαι πως ξέρει απλά τα βασικά) ή το δικό σου, αλλά η καλύτερη συλλογή για τέτοια παιχνίδια βρίσκεται σε ΜΑΜΕ και σε παλιά arcade γενικά. Παλιά platform επίσης όπως Super Mario Bros ή Rainbow Islands θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και δε χρειάζονται αγγλικά, αλλά πιθανό να τη μπερδέψουν με το πώς ξεκινάνε.

• Moderators
Δημοσ.

Το world of goo είναι *σχετικά* εύκολο, μπορεί να παιχτεί με touchpad (αν και όλα θέμα συνήθειας είναι, και το εξωτερικό mouse είναι πάντα καλύτερο από touchpad για gaming).

Επίσης το Little Inferno είναι εύκολο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενδιαφέρον --και είναι και αρκετά περίεργο....

Δημοσ.

το majhong δεν είναι αυτό που πρέπει να αφαιρείς τα ταιρια απο τουβλάκια ? τι σχέση έχει με τον εκκατομυριουχο? πού μπορώ να το βρω?

Δεν έχει σχέση, ανέφερα 2 παιχνίδια. Για τι ηλικία μιλάμε; Άνω των 50;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους ! ναι, η φίλη μου είναι 65, εντελώς αρχάρια με κομπιούτερ, αλλά μαθαίνει γρήγορα. Παίζει χρόνια στο νιντεντο (bejeweled 3 ,το τελευταίο της ), Τα παίρνει πολύ εύκολα :).

Δυστυχώς δεν μπορω να την πείσω να βάλει ιντερνετ, αν και πληρώνει στην ΗΟΛ, φοβάται να πάρει τηλέφωνο να της πουν πώς θα το συνδέσει , μήπως και δεν καταλάβει και γίνει ρεζίλι..

Θα ψάξω αυτά που μου είπατε..

<Tsioudiver> εγώ είμαι ακριβώς 50 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...