Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, πριν λίγους μήνες πήρα σαν επιδότηση απο γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ένα φορητό υπολογιστή , τον COMPAQ CQ 58-199 EV. Για την χρήση που τον θέλω, κατεβάζω ταινίες και παίζω απλά παιχνίδια είμαι ικανοποιημένη. Εχω όμως ένα πρόβλημα , που η εταιρεία που αγόρασα το παιχνίδι δεν μπορεί να μου το λύσει. Σκέφθηκα εσάς, που στο παρελθόν με έχετε βοηθήσει πολύ ! Σε ένα "παιχνίδι" που στην ουσία είναι ένα ημερολογιο με 24 κουτάκια, όπου ανοίγεις ένα κουτάκι απο την πρώτη Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα, πρέπει είτε απλώς να παρακολουθήσεις κάποα σύντομη ιστοριούλα (το πολύ ενα λεπτό διάρκεια) ή να κάνεις κάτι, συγκεκριμένα να φτάξεις έναν χιονάνθρωπο, μεταφέροντας σε ένα πλαίσιο την χιονόμπαλα , το σκουφί, το καρότο , την σκούπα κλπ.. Το πρόβλημα μου είναι ακριβώς εδώ¨: την πρώτη φορά, άνοιξε η σελίδα που υποτίθεται θα έφτιαχνα τον χιονάνθρωπομ, αλλά τίποτα δεν κουνιόταν, το ποντίκι όπου και να πατούσα δεν ανατποκρινόταν.. Για να φύγω απο εκεί πάτησα το εσκέιπ. Απο τοτε όποτε προσπαθώ να ανοίξω αυτή την συγκεκριμένη σελίδα του χιονάνθρωπου, βγαίνει στην οθόνη απλώς μια λευκή σελίδα, τίποτα άλλο. Το υπολοιπο ημερολόγο εξακουλουθει και λειτουργει κανονικά. Εννοειται πως απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα τουλάχιστον δύο φορές...

Κάποιος μου είπε, ότι ίσως φταέι η κάρτα γραφικών και ότι ίσως μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλλο δεν έχει καν κάρτα γραφικών.

Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Το πρόγραμμα το ανοίγω με το Φλασ Πλέιερ 11.402....., με το ίδιο ανοίγω το ίδιο ημερολόγιο σε άλλο κομπιούτερ και δουλεέυει μιά χαρά, άρα δεν είναι θέμα αναβάθμισης του Φλας Πλέιερ (νομίζω τουλάχιστον)

Ευχαριστώ πολύ,

αμαλία

Δημοσ.

η καρτα γραφικων δεν ειναι και πολυ καλη γιατι δεν το ανοιγεις με αλλον player;

το παιχνιδακι πιο ειναι;

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως παιχνιδακι, αν θελεις κοιτα στην σελιδα Jaquie Lawson και ψαξε για το Alpine Advent Calendar. Το εχω εγκαταστησει και σε αλλα δυο φορητά και δεν υπάρχχει κανένα πρόβλημα...

Η ιδια η εταιρεία μου είπε με τι πρέπει να το ανοίξω (adobe flash player)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...