xpapias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Γειά χαρά! Έχω εδώ και κάτι μήνες ένα SE T300 με σύνδεση Vodafone. Ενώ από το Φλεβάρη είχα ενεργοποιήσει το GPRS για τα ΜΜS και έστελνα κανονικά, την τελευταία βδομάδα το σηματάκι του GPRS (το γεμάτο τριγωνάκι) δεν βγαίνει στην οθόνη ούτε και μπορώ να λάβω MMS για τα οποία μου έρχεται ειδοποίηση. Το πρόβλημα αυτό μου συμβαίνει οπουδήποτε και αν είμαι ενώ έχω τσεκάρει και την επιλογή σύνδεση δεδομένων (ή οπως λέγεται τελοσπάντων) σε GSM και GPRS. Τί μπορεί να φταίει; Πρίν καμια βδομάδα είχα δεχθεί κανα-δυο κενα μηνύματα με αποστολέα το 123 - έχω ακούσει οτι με τον τρόπο αυτό στέλνει ρυθμίσεις η Vodafone σε κινητά. Λέτε να φταίει αυτό; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...
ATG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 To eklises katholu to kinito ke na to xananixis? An ne, pare to 1397 apo to kinito su ke rota tus.
xpapias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 To δοκίμασα και αυτό (είχε χρειαστεί και όταν είχα πρωτοενεργοποιήσει τα MMS) αλλά δεν έπιασε. Θα τους πάρω τηλ. Ευχαριστώ ATG
xpapias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ! :twisted: :twisted: :twisted: 1.Πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που μου έδωσε ο ATG και μου είπαν οτι για κάποιο λόγο τα MMS μου είχαν απενεργοποιηθεί! Με ρώτησαν αν το είχα ζητησει μάλιστα ο ίδιος (πράγμα που εννοείται οτι δεν έχω κάνει!) και με έστειλαν σε ένα αλλο νούμερο (απευθείας) οπού και τους ζήτησα να μου τα ενεργοποιήσουν πάλι χωρίς να μου στείλουν τις ρυθμίσεις. Η απάντηση ήταν οτι σε μια εργάσιμη θα είχα κανονικά MMS... 2.Mετά από 5-6 μέρες και αφού MMS δεν είχαν ενεργοποιηθεί ακόμα ξαναπαίρνω τηλεφωνο, τους εξηγώ τί είχε γίνει -τσεκάρουν και μου λένε οτι πράγματι δεν είναι ενεργοποιημένα τα MMS- και ξαναζητάω ενεργοποίηση του GPRS για τα MMS - μου λένε πάλι τα ίδια οτι μέσα σε μια μέρα θα ήμουν εντάξει αλλά... και πάλι τα ίδια 3.Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους ψιλοβρίζω. H απάντηση ήταν οτι τα MMS μου ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ - τη στιγμή που το τηλ. μου βγάζει "Μή επιτεπτή χρήση του GPRS"! 4.Ξαναδοκίμασα άλλη μια φορά (τους ξαναπήρα τηλέφωνο) αλλά και πάλι τζίφος ωσπου... 5.ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ mms ΤΗΣ VODAFONE. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΜS ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ! Τι να κάνω; Nα πάω σε κανά Vodafone shop και να τους το τρίψω στα μούτρα μπας και δω άσπρη μέρα; Είναι κοροιδια να αγοράζω κινητό για MMS και να μη μπορώ να στείλω!!! :twisted: :twisted:
ATG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Pare 1397 apo allo kinito Voda... ke eche to diko su dipla su. (Simvuli: Sto menu pu tha su vgi, pata na sindethis me ekprosopo tis Panafonet ke ochi ton MMS). An ise me karta, tha mporesis na lavis alla ochi na stilis, giati iparchi ena provlima stin apostoli.
xpapias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 11 Aυγούστου και ακόμα δεν έχω βρει λύση... Πήγα σ'ενα Vodafone shop με ταυτότητες κλπ κλπ τους εξήγησα το πρόβλημα και μου είπαν οτι θα μου ενεργοποιούσαν εκείνοι το GPRS για τα MMS. Aιτησούλα (4Aυγ) για GPRS ON, υπογραφές και ιστορίες και μέχρι την επόμενη μέρα θα ήμουν οκ. Επομενη μέρα τίποτα, οπότε ξαναπήγα, οπότε μου υποσχέθηκαν οτι την ίδια μέρα θα ήμουν εντάξει. Τα ίδια την μεθεπόμενη κλπ κλπ. Παρασκευή (8Αυγ) με πήρε τηλέφωνο κάποια κοπέλα από τη Vodafone και μου είπε οτι έχει πρόβλημα η γραμμή μου το οποίο και ελέγχουν οι τεχνικοί τους - να ανοιγοκλείνω το κινητό κατά διαστήματα και να προσπαθώ να στείλω MMS στον εαυτό μου - και μέχρι το Σάββατο θα είχε λυθεί το πρόβλημα... Τελικά τί πρέπει να κάνω άραγε - σε ποιό τηλ. να απευθύνομαι; Διάβασα κάπου στο συμβόλαιο μου οτι για διακοπή υπηρεσίας (περαν των 6 ημερών νομίζω) την οποία δεν έχω ζητήσει δικαιούμαι κάποια αποζημίωση με βάση το Μ.όρο των λογαριασμών του 6αμήνου. Θα πετύχω τίποτα;
xpapias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ακυρο παιδία! Ξύπνησα σήμερα και το GPRS δουλεύει άψογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.