doomer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους ο ποιο αποδοτικός τρόπος να καθαρίσεις ενα pc απο σκόνη και τη γνωστή σε όλους βρώμα απο ανεμιστηρακια Mobo κτλ. Ποιος είναι;
vaiosgtr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κονφλέρ από βενζινάδικο ή φυσητήρας. το εχεις δοκιμασει εσυ αυτο?
gtajunkie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κονφλερ από βενζινάδικο αρκετές φορές και από τον πεθερό μου που είναι ξυλουργός πολλές φορές επίσης με θεαματικότατα αποτελέσματα. Κουτί, μητρικές και ότι υπήρχε μέσα έγιναν λαμπίκο. 1
vaiosgtr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 εγω παλι χρησιμοποιω ενα πινελακι και ενα σπρει πεπιεσμενου αερα τα κονφλερ εχουν πολυ μεγαλη πιεση αερα και μου φανηκε περιεργο επισης ριχνω και λιγο λαδι στα ανεμιστηρακια και αυτο επειδη αρχισε να μου κανει σαν τρακτερ οταν ανοιγει εαν δεν κανει θορυβο καλυτερα να μην το λαδωσεις γιατι μετα κολλαν πιο ευκολα οι σκονες επανω
escada Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 χρόνια τωρα τραβιέμαι σε βενζινάδικα και αξίζει τρελά το αποτέλεσμα, το σπρέι δεν αξίζει οικομικά. Επίσης δεν χρειάζετε να "κολάς" το στόμιο του κονφλέρ επάνω στο pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα