Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το πρώτο είναι αυτό που είχα επιλέξει αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή την στιγμή. Υπάρχει και κάποια εναλλακτική σε άλλο κατασκευαστή αν δεν υπάρχει και το δεύτερο;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το πρώτο είναι αυτό που είχα επιλέξει αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή την στιγμή. Υπάρχει και κάποια εναλλακτική σε άλλο κατασκευαστή αν δεν υπάρχει και το δεύτερο;

Πιο φθηνη αλλα αποδοτικη: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21469&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να ζητήσω την βοήθειά σας. Η αγορά του υπολογιστή έγινε άλλα το courier μου τον παρέδωσε κομμάτια! Οπότε δεν το ρισκάρω να αγοράσω από κατάστημα εξ' αποστάσεως για δεύτερη φορά. Θα ήθελα να μου κάνετε παρόμοια σύνθεση από κατάστημα στην Αθήνα ώστε να παραλάβω από εκεί ο ίδιος. Ποσό έως 1100. 

Παρεμπιπτόντως... τι έχει γίνει και αρκετά εξαρτήματα πήραν την ανηφόρα μετά τις γιορτές; Το δολάριο είναι πεσμένο τελευταία

Δημοσ.

Άνοιξα την συσκευασία και έπεσαν έξω κάποια μικρά πλαστικά. Όταν άνοιξα και το μεταλλικό κουτί είδα μέσα την ψήκτρα του επεξεργαστή στραβωμένη, τον ανεμιστήρα να αιωρείται, σκληρός και ssd είχαν φύγει από τα στηρίγματα και το μέρος των δίσκων είχε παραμορφωθεί. Προφανώς κάποια πτώση...

Δημοσ.

Όλα αυτά έχουν γίνει. Αλλά δεν θέλω να διακινδυνεύσω να στείλουν ένα άλλο και να φτάσει και εκείνο με πρόβλημα. Γι αυτό ζητάω σύνθεση από κατάστημα στην Αθήνα να πάω να παραλάβω και να αποφύγω ζημιές κατά την μεταφορά.

Για ποσταρε καμία φοτο!!!

Δεν τις έχω μαζί μου αυτή την στιγμή (γράφω από PC φίλου). Γενικά ακόμα κι αν έπαιρνε μπρος (δεν το τόλμησα) η καταπόνηση είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα έβγαζε ζημιές πριν την ώρα του. Φαντάσου έναν σκληρό δίσκο που έσπασαν τα στηρίγματα και ταξίδεψε κρεμασμένος από το καλώδιο... Το ίδιο ο μεγάλος ανεμιστήρας της ψήκτρας του επεξεργαστή που μπορεί να χτυπούσε οπουδήποτε πάνω στην μητρική. κλπ

Δημοσ.

Το έχω κάνει και τις έχω στείλει στο κατάστημα όπως μου ζητήθηκε από την πρώτη στιγμή. Κατόπιν σύμφωνα με σύστασή τους επεστράφη στην εταιρεία courier. 

Δημοσ.

Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον...  :)  αλλά μήπως μπορούμε να κάνουμε και καμιά σύνθεση; Με όλα αυτά έχω καθυστερήσει πολύ και το χρειάζομαι άμεσα για δουλειά!

Δημοσ.

Εδώ και μια φωτογραφία 

DSCF7990.jpg

ο ανεμιστήρας που φαίνεται στο κέντρο και γέρνει προς τα δεξιά έφυγε από το μπροστινό μέρος της στραβωμένης ψήκτρας του επεξεργαστή

Δημοσ.

Ωραία τι απάντηση πήρες από αυτούς??! Δεν νομίζω ν φταίει το κατάστημα σε αυτή τη περίπτωση!! Από vision το πήρες??? Ότι έχω πάρει από κει ήταν άριστο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...