Nikiforos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το android 4.0 το εχουν ομως ταμπλετες με λιγοτερες δυνατοτητες δλδ μικροτερη μνημη, cpu κτλ οποτε δεν μπορουμε να κανουμε σωστη και αμεση συγκριση! εμενα το προηγουμενο ειχε 4.0.1 αλλα δεν εχει καμια σχεση το H/W με αυτο τωρα!
strldr1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια, βοηθεια! Δεν μπορω με καμμια παναγια να κανω τον Opera Mini να δουλεψει. Δεν ξερω αν φταιει το root (πιθανοτατα οχι), αλλα οπως ειπα και πριν, δε δειχνει καθολου γραμματα - κεμενο, ουτε στα μενου, ουτε στις σελιδες. Βλεπεις μονο εικονες και πλαισια - ακομα και στα μενου. Μιλαμε για τον Opera Mini απο Google Play. Ειναι ο αγαπημενος μου browser Θα κερασω πολλους virtual κουραμπιεδες σε οποιον βοηθησει και το κατεβασει απο Google Play και μας πει αν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα, και μας πει κι αν ειναι root. Οποιος προθυμος καλος φιλος, θα του ειμαι ιδιαιτερα ευγνωμων. HELP!
pan05 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια, βοηθεια! Δεν μπορω με καμμια παναγια να κανω τον Opera Mini να δουλεψει. Δεν ξερω αν φταιει το root (πιθανοτατα οχι), αλλα οπως ειπα και πριν, δε δειχνει καθολου γραμματα - κεμενο, ουτε στα μενου, ουτε στις σελιδες. Βλεπεις μονο εικονες και πλαισια - ακομα και στα μενου. Μιλαμε για τον Opera Mini απο Google Play. Ειναι ο αγαπημενος μου browser Θα κερασω πολλους virtual κουραμπιεδες σε οποιον βοηθησει και το κατεβασει απο Google Play και μας πει αν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα, και μας πει κι αν ειναι root. Οποιος προθυμος καλος φιλος, θα του ειμαι ιδιαιτερα ευγνωμων. HELP! Μόλις το δοκίμασα. Το ίδιο και εδώ. Είμαι root. 1
Craven Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το ιδιο και χωρις ροοτ.. λιγο με καιει δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα ο opera mobile 1
tagima Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 οταν ειναι στον φορτιστη κανει παντα επανεκκινηση . αυτο το κανουν αλλα ταμπλετ ? απ' ότι μου είπαν τα apple φορτίζουν πάντα ανοιχτά, ισχύει?
strldr1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια για το check! Εγω κολλησα λιγο με τον συγκεκριμενο απο την εποχη του android 2.3, λογω της πολυ καλης ταχυτητας του σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον. Ναι, καμια φορα δεν απεικονιζει πολυ σωστα, αλλα ειναι πολυ γρηγορος. Προς το παρον θα μεινω με τον κανονικο οπερα.. Και παλι ευχαριστω
Craven Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ο θορυβος στο μικροφωνο ειναι απ το backplate οταν τα δαχτυλα σερνοντε σε αυτο.. μοναδικη λυση? αποφυγετε ασκοπες κινησεις του χεριου
Galaxy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 απ' ότι μου είπαν τα apple φορτίζουν πάντα ανοιχτά, ισχύει? Μάλλον αλλά αυτο δεν το κάνει και apple ..... Σοβαρά τώρα το μόνο που διαβάζουμε είναι για προβλήματα και πάλι προβλήματα . Κρίμα που παιδεύεστε με το συγκεκριμένο προιον ενώ υπήρχαν άλλες επιλογές πολύ καλύτερες . Εγώ θα πρότεινα να το επιστέψετε και να τελειώνει το θέμα .
tagima Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 εγω το επέστρεψα για να δούμε τι θα γίνει...
kekos123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αρα για εμας που δε ξερουμε πολλα-πολλα απο Android φιλε μου strldr1 (και χρονια πολλα με την ευκαιρια ) Βαζουμε πρωτα το moborobo στο tablet,σωστα ? Επειτα βαζουμε στο PC το zhuodashi και εχουμε συνδεμενα με USB το PC και το TABLET....σωστος ? Επειτα ακολουθουμε τις οδηγιες που γραφεις κι ειμαστε ετοιμοι ? ευχαριστουμε και παλι χρονια πολλα !!! http://rapidshare.com/files/1446179141/root%20JB%20pipo%20M1%20and%20apollo%20quicki.rarγια οποιον θελει το zhuodashi που δουλεψε σε μενα. Πρωτα το moborobo (και ενεργοποιημενο usb debugging). το κατεβασα απο το σαιτ τους και ειναι μονο για εγκατασταση drivers - πρεπει να περιμενεις μεχρι να τα εγκαταστησει ολα, χωρις σφαλμα. Κλεινουμε το moborobo. (Το λειτουργικο μου εδω ειναι windows xp (lol)). Προαιρετικα: Backup με Rockchip batch tool (θελει ανοιγμα με πατημενο volume + και on button, δεν το εχω δοκιμασει). Εγκαθιστουμε zhuodashi πατωντας τα κινεζικα next - next.. Το τρεχουμε κι αφου μας αναγνωρισει το tablet το zhuodashi, παταμε οπου λεει root. Συνημμενο στο rar και ενα word αρχειο στα ρωσικα (λολ) με screenshots για το που πατας. 4 κλικ ειναι ολα κι ολα νομιζω. Μετα κατεβαζουμε root checker basic και ελεγχουμε αν οντως ειμαστε root. Pretty simple! Το adfree, που εξαφανιζει τις διαφημισεις μονο με root, εδω τις εξαφανισε και δουλεψε κανονικα. Το root εδω ειναι επιβεβαιωμενο. edit: απεγκαταστηστε superuse, busybox κτλ αν υπαρχουν εγκατεστημενα.
mpompo13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε όσους έκαναν ρουτ. Αν μπορείτε να δοκιμάσετε αν δουλεύει το link2sd και αν γίνεται να σταλούν οι εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα sd; Τέλος επειδή έβαλα το soulcraft που κατέβασε 300mb στην εωτερική sd γνωρίζει κανένας αν γίνεται αυτα να μεταφερθούν με το ίδιο πρόγραμμα στην εξωτερική sd;...ευχαριστώ και καλές γιορτές εύχομαι. 1
apostolhs1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα ξερει κανεις αν μπορει να δει αρχεια απο εξ. σκληρο 2.5" ή 3.5" με τροφοδοτικο δικο του ? και αν δεν μπορει να τον δει λογω φορματ ntfs πως βλεπεις μια ταινια hd 10gb αφου αυτη δεν αντιγραφεται σε fat 32 αν διαβαζει μονο fat32 (το λεω επειδη usb flash 4gb βλεπει) μηπως βλεπει format exfat που μπορεις να αντιγραψεις ενα αρχειο πανω απο 4gb ?
pan05 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα ξερει κανεις αν μπορει να δει αρχεια απο εξ. σκληρο 2.5" ή 3.5" με τροφοδοτικο δικο του ? και αν δεν μπορει να τον δει λογω φορματ ntfs πως βλεπεις μια ταινια hd 10gb αφου αυτη δεν αντιγραφεται σε fat 32 αν διαβαζει μονο fat32 (το λεω επειδη usb flash 4gb βλεπει) μηπως βλεπει format exfat που μπορεις να αντιγραψεις ενα αρχειο πανω απο 4gb ? Βλέπει κανονικά εξωτερικούς δίσκους NTFS.
apostolhs1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Βλέπει κανονικά εξωτερικούς δίσκους NTFS. στο δικο σου quicki τον εχεις δοκιμασει ετσι ? το ρωταω γιατι το πρωτο quicki που επεστρεψα εβαλα εναν lacie 1tb δεν τον εβλεπε φαινοταν οτι δεν τον τροφοδοτουσε καλα ενω αναβε το λαμπακι του (τοτε σκεφτηκα οτι δεν βλεπει ntfs), στο δευτερο quicki δεν δουλευε η usb ,τωρα περιμενω το τριτο..,
pan05 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 στο δικο σου quicki τον εχεις δοκιμασει ετσι ? το ρωταω γιατι το πρωτο quicki που επεστρεψα εβαλα εναν lacie 1tb δεν τον εβλεπε φαινοταν οτι δεν τον τροφοδοτουσε καλα ενω αναβε το λαμπακι του (τοτε σκεφτηκα οτι δεν βλεπει ntfs), στο δευτερο quicki δεν δουλευε η usb ,τωρα περιμενω το τριτο.., Στο δικό μου, ναι. Το δοκίμασα με έναν Verbatim 1.5 TB με εξωτερική τροφοδοσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις