Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ναι από όσο γνωρίζω μέσω ip εντοπίζει που περίπου είσαι. GPS δεν αναφέρει πουθενά και αμφιβάλλω αν έχει. Δοκίμασε με κλειστό ίντερνετ να δεις τι παιζει. δεν το κανει απο την ip αλλα από τα SSID των WiFi που πιανεις
kalampakas. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 στη nand flash νομιζω περιλαμβανεται και ο χωρος που πιανει το ιδιο το λειτουργικο αρα λογικο να δειχνει μικροτερη,τουλαχιστον αυτο συμβαινει στο δικο μου απο carrefour το ct1002.
Galaxy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν το κανει απο την ip αλλα από τα SSID των WiFi που πιανειςΑκριβώς και γίνεται σε όλα τα κινητά - tablets , με άνοιγμα wifi βρίσκει που είσαι με μεγάλη ακρίβια και χωρίς το Gps , από τα κοντινά γνωστά σημεία .
Nikiforos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο με τα wifi που λετε ειναι παντελως ασχετο στην δικια μου περιπτωση γιατι πιανω μονο 2-3 γειτονων wifi οποτε ειναι αδυνατον να βρισκει την θεση σου! επιμενω παλι οτι επειδη το google wallet ειναι της google ισως απο εκει παιρνει την διευθυνση μου, η κουκιδα ομως δεν ειναι σταθερη αλλα κουναει οπως στο gps! δεν πιστευω οτι μεσω wifi μπορει να βρισκει που εισαι! με ποια λογικη γινεται κατι τετοιο? μονο απο σημα GSM μπορει να βρει περιπου που ειμαστε απο τα σημεια που βρισκονται οι κοντινοτερες κεραιες και υπολογιζοντας απο την καθε μια την ισχυ σηματος. Το λειτουργικο πρεπει να βρισκεται στην εσωτερικη μνημη και οχι στην NAND! αν δειτε και το screenshot που εδειξα εκει πιανει περισσοτερο χωρο! βρηκα αυτο. http://www.pcworld.com/article/168203/Google_Tracking_Feature_My_Location_Added_to_Desktop.html
lexmark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν πιστευω οτι μεσω wifi μπορει να βρισκει που εισαι! Μην παίρνεις και όρκο. Παράδειγμα τα WP που όταν έχεις το wifi ανοικτό (ακόμα και αν δεν είσαι κάπου συνδεδεμένος) έχεις καλύτερο σήμα στο gps Από προσωπική πείρα το από πάνω και μπορείς να ρίξεις και μια ματιά και εδώ: http://www.windowsphoneconcierge.com/index.php/2012/03/06/want-to-improve-gps-accuracy-turn-on-wi-fi/
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 1) Ολα τα android βρισκουν αμεσως που εισαι (οχι εντελως ακριβως καμια φορα), απο το wifi και μονο! 2) Οσο και να θες να το πιστεψεις, ΔΕΝ εχει gps.- Δεν υπαρχει εσωτερικη μνημη και μνημη nand. Εχει 4GB μνημης, χωρισμενα οπως κρινει ο κατασκευαστης. Οποτε εαν βλεπετε 1.5, τα υπολοιπα ειναι για το λειτουργικο + αχρηστα. Π.χ. στο PIPO S1 μου που εχει 8GB, εχω 1GB για εφαρμογες, 5.3 για χωρο αποθηκευσης και στο υπολοιπο προφανως ειναι το λειτουργικο+αχρηστα. Επισης ολες οι μνημες ειναι NAND, αλλιως δε θα κρατουσαν τα δεδομενα μολις αφαιρουσατε το ρευμα.
pournari Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ναι αλλα δεν γινεται ουτε τα δικα σας να εχουν σωστη μνημη! μηπως ειναι εικονικα τα νουμερα αυτα και ειναι το πραγματικο 4GB και παιζει παιχνιδια το 4.1 android? δλδ ειναι bugs ρε παιδιά στη φωτογραφια κατω δεξια υπάρχει εικονιδιο που δειχνει ότι εχει γινει εισαγωγη sd card... μονο εγω το βλεπω; 1) Ολα τα android βρισκουν αμεσως που εισαι (οχι εντελως ακριβως καμια φορα), απο το wifi και μονο!2) Οσο και να θες να το πιστεψεις, ΔΕΝ εχει gps.- Δεν υπαρχει εσωτερικη μνημη και μνημη nand. Εχει 4GB μνημης, χωρισμενα οπως κρινει ο κατασκευαστης. Οποτε εαν βλεπετε 1.5, τα υπολοιπα ειναι για το λειτουργικο + αχρηστα. Π.χ. στο PIPO S1 μου που εχει 8GB, εχω 1GB για εφαρμογες, 5.3 για χωρο αποθηκευσης και στο υπολοιπο προφανως ειναι το λειτουργικο+αχρηστα. Επισης ολες οι μνημες ειναι NAND, αλλιως δε θα κρατουσαν τα δεδομενα μολις αφαιρουσατε το ρευμα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
tagima Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν εγώ θα το πάω πίσω τελικά, για 2 λόγους, ένας για τον Nand Flash και δευτερός όταν κάνω βιντεοκλήσεις έχει θόρυβο, μάλλον το μικρόφωνο δεν πάει καλά αφού και σε βίντεο που πήρα πάλι είχε θόρυβο. Αν πάλι έρθει το επόμενο και έχει Nand Flash πάλι 1,58 τότε τι να κάνουμε, όλα στην κάρτα μνήμης και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Nikiforos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα! στην φωτογραφια μου που λεει εισαγωγη SD καρτας ναι εχει και καρτα 32GB αλλα ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ απο την μνημη NAND! δεν χωρουσε στην φωτο εκει ελεγε 29κατι GB free!!! pournari δεν εχει σχεση με την nand. Στην φωτο εβγαλα την εσωτερικη που λεει και την NAND. Προφανως η εσωτερικη ειναι μερος της NAND απλα χωρισμενη αλλιως. Στο προηγούμενο ταμπλετ που ειχα ειχε χωρισμενα 2+2GB! τα 2 τα ελεγε εσωτερικη και τα αλλα 2 τα εβλεπε σαν εξωτερικη στο /mnt/sdcard ενω την εξωτερικη καρτα μνημης την ελεγε /mnt/extsd !!! ασχετο το root το ηθελα επισης για να κοψω τις διαφημισεις με το adfree κατι που τωρα δεν γινεται!!! ((((( δοκιμασα τα παντα δεν μπορω να το κανω root! μαλλον φταιει το android 4.1.1! πριν ειχα στο αλλο ταμπλετ 4.0.1 και γινοταν πολυ ευκολα! υπόψην με ειδικα προγραμματα app2sd μπορουμε να μεταφερουμε περισσοτερες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα απ' οτι με το ενσωματωμενο συστημα! δοκιμασμενο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πέρνα μια βολτα απο το PIPO S1 θεμα εδω. Εχουμε αναφερει τροπους για root. Το δοκιμασα προσωπικα και πετυχε. Αλλα μετα περασα αλλη ρομ απο πανω που ηταν ετσι κι αλλιως rooted.
mpompo13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα...σχετικά με την μνήμη θέλω να κάνω μία ερώτηση για να καταλάβω κάτι. Στις συσκευές μας η μνήμη είναι χωρισμένη σε 2 κομμάτια 1)την εσωτερική 0,98gb και 2)την NAND 1.58gb(θεωρητικά 4gb). Επίσης μπορούμε να βάλλουμε και εξτρά κάρτα sd που θα είναι ο εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Από όσο είδα οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη (1) και μετά ή κατεβάζουν έξτρα υλικό στην nand μνήμη (2) ή μπορούμε να μεταφέρουμε μέρος της εφαρμογής στην nand μνήμη (2). Τώρα εάν προσθέσουμε κάρτα sd ως "εξωτερικό αποθηκευτικό" χώρο αυτή η κάρτα sd δεν θα συμπεριφέρεται σαν την μνήμη nand(2); Αυτό είναι που θέλω να μάθω. Εάν η απάντηση είναι ναι τότε δεν έχει μεγάλο νόημα είτε έχει 1,58 ή 5,3 μνήμη το tablet και συνεπώς η μνήμη που θα με ενδιέφερε προσωπικά είναι η εσωτερική που είναι μόνο 0,98gb.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις δικιο σε ολα εκτος απ αυτο: 1)την εσωτερική 0,98gb και 2)την NAND 1.58gb(θεωρητικά 4gb). Το 1 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 2 ειναι 4GB (θεωρητικα). Δηλαδη το tablet εχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ 4GB, οχι 4GB διαθεσιμα για τη παρτη μας ως εξωτερικο χωρο κι ολας...
mpompo13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις δικιο σε ολα εκτος απ αυτο: Το 1 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 2 ειναι 4GB (θεωρητικα). Δηλαδη το tablet εχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ 4GB, οχι 4GB διαθεσιμα για τη παρτη μας ως εξωτερικο χωρο κι ολας... Το είχα υποψιαστεί και ευχαριστώ που το διευκρίνισες. Συνεπώς εσωτερική μνήμη+μνήμη nand κάνουν 4gb. Εδώ όμως το άθροισμα κάνει 2,58 οπότε υποθέθω ότι τα υπόλοιπα 1,4gb μάλλον χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό. Κάτι τελευταίο να σε ρωτήσω γτ με μπερδεύει. Σε κινητό android τρέχω την έκδοση 2.3.7 όπου εκεί έχει μόνο εσωτερικό χώρο+κάρτα SD. Οπότε ότι εφαρμογές θέλω να μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη πάνε απευθείας στην κάρτα sd. Στο tablet εδώ που φοράει έκδοση 4.1 εάν του βάλω κάρτα sd (δεν έχω βάλει ακόμα) θα μπορώ να επιλέγω εγώ σε ποια μνήμη (nand flash ή sd card) θα πηγαίνει η εφαρμογή κατά την μετακίνηση;
pan05 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Χρησιμοποίησα εγώ για 5 λεπτά χθες (με videoκλήση) και δεν μου ανέφεραν κάτι.. όταν ρώτησα αν με ακούν καλά μου απάντησαν ναι...Αν δεν ξέρεις πως να ανοίξεις μια τέτοια συσκευή καλύτερα να μην το κάνεις καν... όπως και να χει:1) ξεβιδώνεις τις 2 βιδούλες..2) παίρνεις μια πιστωτική ή αντίστοιχη πλαστική κάρτα και ξεκινάς απ την πάνω αριστερή γωνία3) ανασηκώνεις λίγο το πλαστικό με το δάχτυλο τόσο ώστε να μπει η πιστωτική την οποία πηγαίνοντας την χαλαρά μπρος-πίσω (σπρώχνοντας το backplate στην ουσία) θα δεις να ξεκουμπώνει προχωράς με την πιστωτική γύρω γύρω (όχι προς τα κουμπιά αλλά απ την άλλη προς τα ακουστικά) και όταν φτάσεις και πάνω απ το hdmi θα ξεκουμπώσει μόνο του (ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα μετά από εκεί που ξεκίνησες προς τα κουμπιά)4) Δεν έχει καλώδια πάνω στο backplate, το ηχειάκι, κάμερα κτλ είναι πάνω στο κυρίως σώμα.5) προσέχεις φυσικά να μην ακουμπάς με τα δάχτυλα σου το κύκλωμα, ειδικά αν το έχεις αναμμένο (ή σε αναμονή)6) Το να παίξεις με την κεραία όμως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι καθώς θα δεις ότι οι κολλήσεις της είναι μικροσκοπικές ειδικά πάνω στην κύρια πλακέτα. Φαίνεται πχ μια κόλληση αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά το καλώδιο της κεραίας έχει τον πυρήνα και την γείωση που είναι κολλημένα σε διαφορετικά σημεία και στην κεραία και στην πλακέτα οπότε ΠΡΕΠΕΙ να έχεις καλό κολλητήρι, πολύμετρο για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει βραχυκύκλωμα και... καλό μάτι και χέρι.. ... εγώ επειδή δοκίμασα άλλη κεραία με άλλο καλώδιο ξεκόλλησα εντελώς το καλώδιο αυτό (τώρα το έχω πάλι πάνω) απ την πλακέτα.. εσύ αν βρεις μια σκέτη κεραιούλα συμβουλεύω να το κάνεις αυτό (αν έχεις τα παραπάνω) μόνο στην μεριά της κεραίας (να ξεκολλήσεις το καλώδιο εκεί) ώστε να χρησιμοποιήσεις αυτό το καλώδιο στην νέα κεραία..Φαντάζομαι η καλύτερη λύση θα είναιή 1) να χρησιμοποιηθεί μια καλύτερη κεραία (να χωράει όμως χωρίς να πιέζει την οθόνη... πχ λειτουργικά το εσωτερικό μιας κεραίας από router είναι άψογο αλλά σαν μέγεθος όχι. Μια κεραία από παλιό laptop πχ φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερη..2) Να γίνει αυτό που εμένα δεν μου πάει ψυχή να κάνω αυτή την στιγμή... να κοπεί ένα ορθογώνιο στο backplate στο σημείο που βρίσκεται η κεραία προσεκτικά και όσο δυνατόν πιο όμορφα (λειαίνοντας τα κοψίματα) και καλύπτοντας το κενό αυτό μετά με κάτι διακριτικό (ασημένια-ανοιχτό γκρι ταινία ή και κουμπώνοντας όμορφα κάποιο κομμάτι πλαστικό ή κάποιου όμορφου πλαστικού διάφανου σαν μαγκιά.Λοιπόν... είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις? Ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι με φόβησες λιγάκι, αλλά από την άλλη θα ήθελα πολύ να βελτιώσω το σήμα. Θα δούμε. Ελπίζω να είσαι εδώ τριγύρω όταν το προσπαθήσω
Nikiforos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Georgeman επειδή δεν ξέρω το forum μπορείς να μου πεις που να δω και τι εκανες και πετυχε το root? επισης με ποιον τροπο περασες custom rom και που την βρηκες? χτες εφαγα ωρες με τον google και δεν βρηκα τπτ για αυτο το ταμπλετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις