atvelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 οταν του παταω να ανοιξει καινουριο παραθυρο με καποιο link ξεκιναει ο explorer ανοιγει το παραθυρο χωρις ομως να ανοιξει την σελιδα κολαει. πρεπει να κανω copy paste στην διευθυνση στην address bar για να ανοιξει τι μπορει να εχει συμβει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaganos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Ti ekdosi tou IE exeis? Dokimase na kaneis update stin teleutaia kai mallon tha lithei to provlima sou.. Ta panta tha ta vreis edo : http://microsoft.com/windows/ie/default.asp Akoma rikse mia matia ston mozilla : http://www.mozilla.org . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 δυστιχως ουτε με το update διορθωθηκε πως μπορω να τον απεγκαταστησω και να τον ξαναεγκαταστησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickg78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μήπως έχεις εγκατεστημένη την Alexa toolbar; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 οχι πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο λαο οχι τιποτα αλλο εχω περιπου δυο εβδομαδες που του εκανα format και βαριεμαι μεχρι αηδιας να ξανακανω αν ξερει καποιος κατι θα με σωσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickg78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δοκίμασε τα εξής: Start->Run όπου θα γράψεις scf /scannow (πρόσεξε το κενό διάστημα μετά το sfc) Είναι η εφαρμογή των Win2000/XP που επιδιορθώνει αρχεία συστήματος (συνεπώς και του Internet Explorer) και αν δεν πιάσει κάνε επανεγκατάσταση των Windows πάνω από τον εαυτό τους (έτσι δεν χάνεις ρυθμίσεις, αρχεία σου, έγγραφα κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 μηπως ειναι κατι λαθος scf /scannow βαζω και το κενω αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το scf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.