Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω για τηλεοραση 42'' δεν με ενδιαφερουν σμαρτβ κ 3d μπατζετ μεχρι 500ε

μια μικρη συμβουλη, δε χρειαζεται να αποκλειεις 3D τηλεορασεις γιατι μπορει να εχουν ανωτερη εικονα απο μια που δεν ειναι 3D.

Δημοσ.

μια μικρη συμβουλη, δε χρειαζεται να αποκλειεις 3D τηλεορασεις γιατι μπορει να εχουν ανωτερη εικονα απο μια που δεν ειναι 3D.

Το αποκλειω για τον λογο επειδη ειναι πιο ακριβες

Σωστό και αυτό.

nazlos, για κοίτα αυτήν http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F1948758%2FSamsung-UE40EH6030.html&ei=gPjzUJ7tFYLB0gWa04CgAQ&usg=AFQjCNET31qj6fr_qtuUi8qzMXxZ7DUpeA&bvm=bv.1357700187,d.d2k

Την εχω τσεκαρει απο καιρο αυτην,την εχω δει κ απο κοντα αλλα την 37αρα....40TL938 αυτην τι λες?

Δημοσ.

Το αποκλειω για τον λογο επειδη ειναι πιο ακριβες

δεκτο αλλα η 6030 ειναι μεσα στο budget, απλα ειναι 40 γιατι η samsung δεν βγαζει 42. Όπως και η 42UT50 αλλα εχει το μειον της μη αντιανακλαστικης επιστρωσης. Και LG βρισκεις φυσικα οπως και πολυ καλες τηλεορασεις χωρις 3D

Δημοσ.

δεκτο αλλα η 6030 ειναι μεσα στο budget, απλα ειναι 40 γιατι η samsung δεν βγαζει 42

καλα δεν υπαρχει κ προβλημα για 2 ιντσες ειπαμε...αλλα στο avclub εχω διαβασει οτι η 6030 στις σκοτεινες σκηνες χανει καπως...

Δημοσ.

καλα δεν υπαρχει κ προβλημα για 2 ιντσες ειπαμε...αλλα στο avclub εχω διαβασει οτι η 6030 στις σκοτεινες σκηνες χανει καπως...

ο,τι και να παρεις θα "χανει" καπου γιατι προφανως δεν αναζητας την πιο ακριβη, αυτα που διαβαζεις ειναι λεπτομερειες ή μη κυριως που αφορουν τη συγκριση μεταξυ των τηλεορασεων. Και στο τελος θα καταληξεις να παρεις κατι πιο ακριβο ενω και το φθηνοτερο θα σε ικανοποιουσε και παλι

Δημοσ.

ο,τι και να παρεις θα "χανει" καπου γιατι προφανως δεν αναζητας την πιο ακριβη

Το value for money απ οτι εχω ψαξει μιλαμε παντα για χαρακτηριστικα ειναι η 6030 την toshibaτην ειδες που εστειλα?40TL938 πολυ lg samsung παιζει γι αυτο ρωταω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...