cabdik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 σε αυτη τη μορφη θα τις βρεις, αν τις ψαξεις. π,χ The.Amazing.Spiderman.2012.1080p.3D.HSBS.BrRip.x264 HSBS = Half Side By Side δες εδω ενα παραδειγμα..!! http://www.youtube.com/watch?v=PShfUsDXhj8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
se00cc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά σας χαιρετώ. Προβληματίζομαι κι εγώ γύρω από το θεμα "τηλεόραση γύρω στις 50 ίντζες"και κατέληξα σε δύο μοντέλα:1. Samsung Plasma PS51E550 (τη βρίσκω γύρω στα 800 ευρώ) και2. Philips LED 52PFL5605 (τη βρίσκω στα 950 ευρώ από 1900 αρχική τιμή). Το μπάτζετ μου είναι μεταξύ 750 και 1000 ευρώ. Ποιά η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καταρχάς ξεκαθάρισε εαν θες πλάσμα η LED LCD TV, που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα το ενα με το άλλο και μετα καταλήγουμε σε κάποιο μοντέλο. Αυτό θα γίνει με......βόλτα στα καταστήματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
se00cc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καταρχάς ξεκαθάρισε εαν θες πλάσμα η LED LCD TV, που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα το ενα με το άλλο και μετα καταλήγουμε σε κάποιο μοντέλο. Αυτό θα γίνει με......βόλτα στα καταστήματα.. Βασικά προορίζεται κυρίως για αθλητικούς αγώνες (π.χ. ποδοσφαιρικά ματς) και λιγότερο για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Ο άλλος περιορισμός είναι το μπάτζετ μεταξύ 750-1000 ευρώ. Όσο αφορά το μεγεθος 50-55 ίντζες. Τί θα μου πρότεινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο το budget και μέγεθος οθόνης δεν παιρνεις αξιοπρεπή led lcd. Θα ειναι κάτω απο 200 Hz και σχετικά entry level μοντέλο. Σε αυτα τα χρήματα βρίσκεις αξιοπρεπείς πλάσμα με καλή κίνηση (σημαντικό για αθλητικά) βαθύ μαύρο και γλυκό φλατ χρώμα. Βασικό ο χώρος που θα παίζει να μην ειναι υπερβολικά φωτεινός. Καλές προτάσεις σε αυτά τα λεφτά είναι Panasonic TX-P50UT50E Samsung PS51E550D1 και με 50 ευρω παραπάνω απο τα 1000 που ειναι το όριο σου παίρνεις την πολύ καλή Samsung PS51E6500ES Η οποια εχει αριστο smart και εχει ανακλαστική επίστρωση - φιλτρο για καλυτερη αποδοση οταν λειτουργει σε φωτεινα περιβαλοντα. Άπλα να ξερεις οι πλάσμα θελουν στρώσιμο για περίπου 200 ωρες και προσοχή στις στατικές εικόνες καθώς ειναι επιρρεπής σε μόνιμο κάψιμο - στάμπα στο πανελ. Βεβαία θέλει αρκετες ωρες για να συμβεί κατι τετοιο. Τελος καταναλώνουν 3 με 4 φορές περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα απο αντίστοιχες led lcd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο το budget και μέγεθος οθόνης δεν παιρνεις αξιοπρεπή led lcd. Θα ειναι κάτω απο 200 Hz και σχετικά entry level μοντέλο. Σε αυτα τα χρήματα βρίσκεις αξιοπρεπείς πλάσμα με καλή κίνηση (σημαντικό για αθλητικά) βαθύ μαύρο και γλυκό φλατ χρώμα. Βασικό ο χώρος που θα παίζει να μην ειναι υπερβολικά φωτεινός. Καλές προτάσεις σε αυτά τα λεφτά είναι Panasonic TX-P50UT50E Και η UT είναι entry level plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν την λες και entry level. Τα hd ready μοντέλα είναι. Πέραν αυτού διατηρούν τα πλεονεκτήματα κίνησης και αντίθεσης σε όλο το range. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Καθε άποψη σεβαστή. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
se00cc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο το budget και μέγεθος οθόνης δεν παιρνεις αξιοπρεπή led lcd. Θα ειναι κάτω απο 200 Hz και σχετικά entry level μοντέλο. Σε αυτα τα χρήματα βρίσκεις αξιοπρεπείς πλάσμα με καλή κίνηση (σημαντικό για αθλητικά) βαθύ μαύρο και γλυκό φλατ χρώμα. Βασικό ο χώρος που θα παίζει να μην ειναι υπερβολικά φωτεινός. Καλές προτάσεις σε αυτά τα λεφτά είναι Panasonic TX-P50UT50E Samsung PS51E550D1 και με 50 ευρω παραπάνω απο τα 1000 που ειναι το όριο σου παίρνεις την πολύ καλή Samsung PS51E6500ES Η οποια εχει αριστο smart και εχει ανακλαστική επίστρωση - φιλτρο για καλυτερη αποδοση οταν λειτουργει σε φωτεινα περιβαλοντα. Άπλα να ξερεις οι πλάσμα θελουν στρώσιμο για περίπου 200 ωρες και προσοχή στις στατικές εικόνες καθώς ειναι επιρρεπής σε μόνιμο κάψιμο - στάμπα στο πανελ. Βεβαία θέλει αρκετες ωρες για να συμβεί κατι τετοιο. Τελος καταναλώνουν 3 με 4 φορές περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα απο αντίστοιχες led lcd. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Εχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Μεταξύ Panasonic Panasonic TX-P50UT50E καιSamsung PS51E550D1 ποιά θα πρότεινες; (ασ υποθέσουμε ότι κοστίζουν το ίδιο) 2. Η Ε6500 αξίζει τον κοπο (για τη διαφορά στο κόστος) από την Ε550; 3. Το στρώσιμο που λέμε για τις πλασμα πρέπει να είναι οι πρώτες 200 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ώρες ή όχι; Έχω υποψη μου και κάποια CD με εναλλαγές εικόνων για να αποφευχθεί το burn-in, θα πρέπει να το δουλεύω συνέχεια για τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Ελπίζω αν μην σας κουρασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν την λες και entry level. Τα hd ready μοντέλα είναι. Πέραν αυτού διατηρούν τα πλεονεκτήματα κίνησης και αντίθεσης σε όλο το range. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Καθε άποψη σεβαστή. Sent from my iPhone using Insomnia Μετέφερα αυτούσιο αυτό που μου είπαν άνθρωποι της Panasonic. Αν και την έχω προτείνει πολλές φορές σε γνωστούς και άγνωστους, εάν ξεκινήσεις από την τιμή, μόνο entry level μπορείς να πεις μια τηλεόραση plasma 50άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Εχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Μεταξύ Panasonic Panasonic TX-P50UT50E καιSamsung PS51E550D1 ποιά θα πρότεινες; (ασ υποθέσουμε ότι κοστίζουν το ίδιο) 2. Η Ε6500 αξίζει τον κοπο (για τη διαφορά στο κόστος) από την Ε550; 3. Το στρώσιμο που λέμε για τις πλασμα πρέπει να είναι οι πρώτες 200 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ώρες ή όχι; Έχω υποψη μου και κάποια CD με εναλλαγές εικόνων για να αποφευχθεί το burn-in, θα πρέπει να το δουλεύω συνέχεια για τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Ελπίζω αν μην σας κουρασα... Μάλλον την panasonic σε απόδοση Full HD. Ο αποπλεκτης της samsung όμως τα παει καλύτερα σε sd αναλύσεις (digea κτλ). Κοντράρονται αρκετά κοντα. Απλά η Panasonic σε πλασμα εχει παράδοση και εχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η 6500 εχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά σε φωτεινά περιβάλλοντα και απο τις δυο. Το μαύρο της είναι βαθύτερο. Τέλος ειναι και smart, με ολα τα θετικά που παρέχει η τεχνολογία αυτη, εφόσον σε ενδιαφέρει. Αφου διαθέτεις μέχρι 1000, δωστο το 50αρικο και παρε το καλύτερο. Απο την αλλη πήγαινε να τις δεις απο κοντά μπας και σε καλυπτουν και οι οικονομικότερες, δεν ειναι κακο να σου μείνουν και ρέστα... Το στρώσιμο γίνεται χρησιμοποιώντας ήπιες ρυθμίσεις αντίθεσης και φωτεινότητας, βλέποντας πάντα σε zoom για την αποφυγή στατικών εικόνων απο τα λογότυπα των σταθμών και το letterbox των cinema-scope ταινιών. Δεν θες ειδικά demo κτλ. Μολις γραψει το κοντερ σχεδόν 200 ωρες χρήση μπορείς να ανεβάζεις τις τιμες φωτεινότητας και να βλεπεις κανονικά. Βεβαία αυτό δεν σημαίνει οτι μετα θα μπορεις να αφήσεις στατική εικόνα για κανα 5 ωρο+. Την στάμπα δεν θα την αποφύγεις. Μερικοί δεν εχουν κάνει καθόλου στρώσιμο και δεν είχαν κάποιο θέμα. Καλο ειναι ομως να το τηρήσεις ώστε να ελαχιστοποιήσεις τους κίνδυνους στο μέγιστο. Άνθρωπος εισαι μπορει να την πατήσεις και να ξεχαστείς. Αμα καεί μετα δεν εχει επιστροφή. Μετέφερα αυτούσιο αυτό που μου είπαν άνθρωποι της Panasonic. Αν και την έχω προτείνει πολλές φορές σε γνωστούς και άγνωστους, εάν ξεκινήσεις από την τιμή, μόνο entry level μπορείς να πεις μια τηλεόραση plasma 50άρα. Ας ενημερωθούν τοτε στην intertech για τα μοντέλα τους. Μoνο VT θέλουν να προωθούν... Εισαγωγικά μοντέλα έχουν όπως Panasonic TX-P50X50E Panasonic TX-P50XT50E Που ειναι SDTV. Κάτι απαράδεκτο για την εποχή μας. Για καμιά καφετερία ειναι οκ. Για χρίση σε σπίτι με blueray σε κοντινές αποστάσεις θέασης, 3D κτλ..... Δεν....... Τα μοντέλα με το neo plasma πάνελ ST και VT (top models) ειναι μακράν ανώτερα, αλλα....κοστίζουν. Η UT κάθεται κάπου στην μέση.. Οχι τοσο για την απόδοση του πάνελ οσο οτι τουλάχιστο είναι 1080 και 600hz. Έχει δηλαδή τα βασικά καλά των πλάσμα. Κινηση, μαυρο, χρωμα και σωστή ανάλυση για την εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η UT κάθεται κάπου στην μέση.. Οχι τοσο για την απόδοση του πάνελ οσο οτι τουλάχιστο είναι 1080 και 600hz. Έχει δηλαδή τα βασικά καλά των πλάσμα. Κινηση, μαυρο, χρωμα και σωστή ανάλυση για την εποχή. Εξηγεις καλυτερα τι εννοεις με τον ορο αποδοση του Panel; Γιατι η UT50 ειναι η πρωτη Panasonic της σειρας U (αν και ειναι UT) που φαινεται να πληρει τις προυποθεσεις μου ακομα και για το flickering. Αν και θα ηθελα να τη δω σε τιτλους τελους για να την εκτιμησω καλυτερα. Σιγουρα μειον πως δεν εχει αντιανακλαστικη επιστρωση. Χανει πολυ αν υπαρχει γενικα εστω και λιγο φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 H ST με το neo plasma πάνελ, εχει πολυ περισσότερη φωτεινότητα απο την UT. (ισως και λόγω της επιπλέον επίστρωσης.) Τα πάει καλύτερα και σε δυναμικές, Y/C κτλ, οπου ολα αυτα επηρεάζουν θετικά και τις χροιές της παλέτας. Ολα αυτα είναι ορατα, ακομα και σε υλικο σχετικά χαμηλής ανάλυσης , με τις tv δίπλα διπλά, χωρις χρηση μετρικών. Απλα με γυμνό μάτι. Η υπεροχή ειναι εμφανής. Σε σκοτεινά περιβάλλοντα η ψαλιδα κλεινει λιγο αλλα και παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Οκ σε ευχαριστω. Καποτε ειχα πει πως θα ηθελα να βλεπω τηλεορασεις με υλικο χαμηλης ποιοτητας για να βλεπω ποια ανταποκρινεται καλυτερα σε αυτο γιατι αυτη που εχω τωρα καποιες στιγμες δε βλεπεται απο ghosting ενω σε καλη ποιοτητα ειναι μια χαρα. Δεν εχω πετυχει UT διπλα ακομα με καποια GT ή VT για να διακρινω τις διαφορες τους. ST δεν εχω δει πουθενα ακομα. Σιγουρα ομως τα παλια U ηταν εμφανως πολυ υποδιεστερα στις συγκρισεις που εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ας ενημερωθούν τοτε στην intertech για τα μοντέλα τους. Μoνο VT θέλουν να προωθούν... Εισαγωγικά μοντέλα έχουν όπως Panasonic TX-P50X50E Panasonic TX-P50XT50E Που ειναι SDTV. Κάτι απαράδεκτο για την εποχή μας. Για καμιά καφετερία ειναι οκ. Για χρίση σε σπίτι με blueray σε κοντινές αποστάσεις θέασης, 3D κτλ..... Δεν....... Τα μοντέλα με το neo plasma πάνελ ST και VT (top models) ειναι μακράν ανώτερα, αλλα....κοστίζουν. Η UT κάθεται κάπου στην μέση.. Οχι τοσο για την απόδοση του πάνελ οσο οτι τουλάχιστο είναι 1080 και 600hz. Έχει δηλαδή τα βασικά καλά των πλάσμα. Κινηση, μαυρο, χρωμα και σωστή ανάλυση για την εποχή. Καλά, δεν μιλάμε για τις σειρές Χ ... Επίσης, μιλάμε πολλές φορές για τους πωλητές των μεγαλοκαταστημάτων ότι προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα συγκεκριμένων εταιρειών, αλλά, δεν νομίζω ότι μπορούμε να αμφισβητούμε τις γνώμες των υπαλλήλων μιας εταιρείας σε ότι αφορά στην κατάταξη των μοντέλων πχ των τηλεοράσεων, imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης(budget 600-700euro) κατα προτιμηση samsung 46' με λειτουργια pvr. Εχετε να προτεινετε κάποια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα