Προς το περιεχόμενο

Αγορά Τηλεόρασης

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αργησα να πω γνωμες απο την επισκεψη μου στα μαγαζια για να δω τηλεορασεις...αλλα ειχα στο μυαλο μου να ποσταρω 5-6 μοντελα που μου αρεσαν σημερα ομως πηγα για μια τελευταια αποψη και απεκλισα τις περισσοτερες μιας και οι πιο πολλες ηταν στα 200hz ενω οι δυο που ειδα ειναι στα 400hz και λεω να κινηθω σε μια απο αυτες...καλυτερα δεν ειναι πιο πολλα Hz? τελος να πω οτι εχω αυξησει το budget...

λοιπον, οι τηλεορασεις που σκεφτομαι ειναι οι εξης:

1) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE46ES6710-3D-LED-TV-46-UE46ES6710SXXH.htm

2) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-47LM640S-3D-LED-TV-47-47LM640S.htm

ποια αξιζει πιο πολυ και γιατι? ευχαριστω εκ των προτερων !!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

200 με 400hz δεν εναι τόσο χαώδης η διάφορα. Αλλα σαν σειρές εχουν διαφορές στη  εικόνα απο τα μοντέλα που συζητήσαμε πιο πάνω.

Για εμενα (το τονίζω) η 6710 εχει ανώτερη εικόνα. περεχει ναι μεν και στο smart μενού αλλα αυτο είναι το λιγότερο.

200 με 400hz δεν εναι τόσο χαώδης η διάφορα. Αλλα σαν σειρές εχουν διαφορές στη  εικόνα απο τα μοντέλα που συζητήσαμε πιο πάνω.

Για εμενα (το τονίζω) η 6710 εχει ανώτερη εικόνα. περεχει ναι μεν και στο smart μενού αλλα αυτο είναι το λιγότερο.

συμφωνω στο οτι 200 με 400 hz δεν εχουν χαωδης διαφορα αλλα λεω αφου μια φορα περνω την τηλεοραση καλυτερα δεν ειναι να παρω 400hz εσεις τι λετε? αξιζει τα 200 ευρω + ?

και οι δυο δεν ειναι σμαρτ? τι εννοεις οτι η samsung περιεχει το σμαρτ μενου?

και τελος γιατι η σαμσουνγκ κανει 100 ευρω + ποια η διαφορα?

εγω προτιμω τις σαμσουνγκ αλλα αν δεν εχει διαφορα δεν ξερω....

εσεις ποια θα παιρνατε?

Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει το Amazon.de, και η Samsung έχει 400 Hz αλλά CMR, δηλαδή άλλη μονάδα μέτρησης.
δηλαδη? αυτο ειναι καλυτερο ή χειροτερο?

δηλαδη? αυτο ειναι καλυτερο ή χειροτερο?

Απλά, δεν είναι τα πραγματικά Hz.

Αλλά, για σένα, έχει σημασία ότι και οι δύο έχουν τα ίδια Hz (CMR) και όχι διαφορετικά.

Επομένως, θα αποφασίσεις με άλλο/α κριτήριο/α.

Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει το Amazon.de, και η Samsung έχει 400 Hz αλλά CMR, δηλαδή άλλη μονάδα μέτρησης.

Το ιδιο ακριβως λεει και το πλαισιο και ο GTI890. Και η LG MCI ειναι τα 400 Ηz που ειναι η δικη της μοναδα μετρησης

Το ιδιο ακριβως λεει και το πλαισιο και ο GTI890. Και η LG MCI ειναι τα 400 Ηz που ειναι η δικη της μοναδα μετρησης

Μπορεί να λέει το ΠΛΑΙΣΙΟ τα ίδια, αλλά ο topic starter, στον οποίο απευθυνόμουν, έλεγε άλλα.

αργησα να πω γνωμες απο την επισκεψη μου στα μαγαζια για να δω τηλεορασεις...αλλα ειχα στο μυαλο μου να ποσταρω 5-6 μοντελα που μου αρεσαν σημερα ομως πηγα για μια τελευταια αποψη και απεκλισα τις περισσοτερες μιας και οι πιο πολλες ηταν στα 200hz ενω οι δυο που ειδα ειναι στα 400hz και λεω να κινηθω σε μια απο αυτες...καλυτερα δεν ειναι πιο πολλα Hz? τελος να πω οτι εχω αυξησει το budget...

λοιπον, οι τηλεορασεις που σκεφτομαι ειναι οι εξης:

1) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE46ES6710-3D-LED-TV-46-UE46ES6710SXXH.htm

2) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-47LM640S-3D-LED-TV-47-47LM640S.htm

ποια αξιζει πιο πολυ και γιατι? ευχαριστω εκ των προτερων !!!!!!

εγω επειδη δεν ξερω απο τηλεορασεις και πολλα πολλα και μπερδευτηκα? ποια ειναι καλυτερη απο αυτες τις δυο? ποια αξιζει πραγματικα?

Εσενα ποια σου αρεσε πιο πολυ; Και οι δυο τηλεορασεις ειναι υπεραρκετες για σενα.

Εσενα ποια σου αρεσε πιο πολυ;
και οι δυο μου αρεσαν αλλα προτιμω γενικα τις samsung και για να πω την αλιθεια με τραβιξε για ενα κλικ πιο πολυ η σαμσουνγκ αλλα ρωταω επειδη δεν ξερω....αξιζει τα 100 ευρω + ή θα ειναι το ιδιο πραγμα με την lg ?

παρε τη samsung, πιθανον και να μην τα αξιζει προσωπικα για σενα αλλα παρε τη samsung
γενικα απο φορουμ ποια θεωρειτε απο τις δυο καλυτερη?

και κατι ακομα...για μενα μπορει να μην τα αξιζει λες? γενικα τα αξιζει δηλαδη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...