kostas_dr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 GTI890, για κοίτα πάντως και αυτήν. Στην έχει προτείνει απ' ότι είδα ήδη ο graphist και για τα λεφτά της είναι καλή πρόταση. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F1948841%2FSamsung-UE46EH6030W.html&ei=uKzFUPWiGOak0AXezIDoAw&usg=AFQjCNFwa8QWdEUKbRTmjzlk3OYh_taZsQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Οι 50 πόντοι δεν πρόκειται να εξαφανίσουν τα πιξελς. Οι 100 με 150 ναι. Ότι ήταν να πω το έχω πει. Τώρα εσείς παίζετε μπάλα. Καλές αγορές. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα το πρωί διάβασα για την προσφορά της Electronet για την Panasonic 50ut50 στα 499 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι πραγματιη αυτή η τιμή αλλά για 50", Full HD, 3D και Plasma είναι μεγάλη ευκαιρία όταν στον skroutz αναφέρεται με ελάχιστη τιμή 780 ευρώ. Στο skroutz Παντως φαινεται ως τιμη το 900. Θα δειξει εγω δεν το θεωρω πιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Στο skroutz Παντως φαινεται ως τιμη το 900. Θα δειξει εγω δεν το θεωρω πιθανο Κάποια άλλη είδες, προφανώς, αφού η συγκεκριμένη Panasonic 50ut50 ξεκινάει από 780. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Κάποια άλλη είδες, προφανώς, αφού η συγκεκριμένη Panasonic 50ut50 ξεκινάει από 780. Μαλλον καποιο αλλο καταστημα ειδες προφανως , αναφερθηκες για την electronet και αυτο κοιταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μαλλον καποιο αλλο καταστημα ειδες προφανως , αναφερθηκες για την electronet και αυτο κοιταω Όπως γράφω στο post #15, το link που διάβασα και παρέθεσα ανέφερε ότι είναι προσφορά της Electronet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δεν διαφωνω, λεω οτι στο skroutz δεν εμφανιζει τετοια τιμη και πιθανολογω οτι αυτο που διαβασες μαλλον αναφερει κατι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 καποιοι προτινατε πλασμα αλλα πιο πανω μου ειπανε οτι δεν ειναι καλες για gaming... πιστευετε αξιζει να ανεβασω το budget για μια οπως ακριβως αυτο που ζηταω? και αν ναι πόσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Οι Plasma έχουν βελτιώσει σημαντικά τα προβλήματα που παρουσίαζαν παλαιότερα και έχουν καταπληκτική εικόνα αλλά έχουν ... αλλεργία στις στατικές εικόνες, δηλαδή αν μείνουν πολλή ώρα με ακίνητη εικόνα, όπως συμβαίνει εάν αφήσουμε ένα παιχνίδι για κάμποση ώρα. Για το λόγο αυτό δεν συνιστάται για gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 θα ανεβασω το budget μου τελικα....ποσο πιστευετε οτι ειναι καλα να το ανεβασω για μια αρκετα καλη επιλογη για αυτα που ζηταω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Samsung 50 ES 6100 1129 € Samsung 47ES 6100 849 € Αν και έχουν προαναφερθεί ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 επειδη αυριο που εχω χρονο θα παω σε μαγαζια για να δω και απο κοντα και πως ειναι και στο ματι τηλεορασεις.... τι ακριβως χαρακτηριστικα πρεπει να εχουν για να ανταποκρινονται πληρως σε αυτο ζηταω? δηλαδη σε αντιθεση κτλπ? για να ειναι και για games kai για ταινιες και γενικα οπως εχω προαναφερει οτι την θελω?ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ειδικα την αντιθεση μην την κοιτας δεν εχει κανενα νοημα πλεον. Αυτο που θα κοιταξεις ειναι αν σου κανει στο ματι. Σιγουρα θα σου αρεσουν οι πιο ακριβες μιας και υπαρχει εδω αμεση συγκριση με τις τηλεορασεις διπλα διπλα και να αγορασεις κατι ακριβοτερο απο αυτο που στο σαλονι σου θα σε ικανοποιουσε πληρως. Μην κοιτας καθολου τα χαρακτηριστικα ισως τα Hz αλλα αυτο ενδεχεται να σε μπερδεψει ειδικα σε κατι τιμες Hz που αναφερονται στις plasma. Εμπιστευσου το ματι σου αυτο που θα απολαυσεις περισσοτερο και αν δεν ντρεπεσαι να πεις στον πωλητη να τις βαλει σε πανω κατω ιδια επιπεδα ρυθμισεων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα