kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αν παίζει κανονικά, τότε δεν έχει πάθει κάτι. Γενικά οι LED αντέχουν, αλλά όπως και να το κάνουμε 5 ώρες συνέχεια στατική εικόνα δεν είναι και λίγο. Αν μπορείς μετρίασέ το, ή κάνε εναλλαγή εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάντως να ξέρεις η toshiba δεν παρέχει γυαλιά και τα χρεώνει κανά 35 το καθένα. Η 6030 έχει μέσα 2 και τα χρεώνει 19 τα επιπλεων. Σε media player η toshiba θα σε απογοητεύσει . Σε σχεδιασμό το αντίθετο. Η toshiba σαν πλαίσιο κατασκευή εμπνέει περισσότερη στιβαροτηρα. Η 6030 έπεσε στα 479. Ζύγιζε τα και επέλεξε. Είναι άδικη η ταλαιπορια με αλλαγές. Και για εσενα και για το κατάστημα. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι το ξερω αλλα πραγματικα παιζει να μην ποτε 3d αν δεν εχω γυαλια,δεν με πολυ ενδιαφερει...Να ρωτησω καθε μοντελο εχει τα δικα του 3d γυαλια?αν οχι παω σινεμα βλεπω μια 3d και καβατζωνω και τα γυαλια χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αν παίζει κανονικά, τότε δεν έχει πάθει κάτι. Γενικά οι LED αντέχουν, αλλά όπως και να το κάνουμε 5 ώρες συνέχεια στατική εικόνα δεν είναι και λίγο. Αν μπορείς μετρίασέ το, ή κάνε εναλλαγή εικόνας. αφου δεν επαθε κατι δεν το ρισκαρω αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τελικά παρήγγειλα την LG 42LM660S! Δεν είχα την ευκαιρία να συγκρίνω από κοντά ενεργό και παθητικό, οπότε διάλεξα αυτή για να γλιτώσω και τα έξοδα από τα επιπλέον γυαλιά. Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ποια 660S? εβγαλε ΚΑΙ 660 η LG? αμαν πια..!! μεσα σε 7-8 μηνες εχει 3ο ιδιο μοντελο στην ιδια σειρα!!! 620-640-660....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ποια 660S? εβγαλε ΚΑΙ 660 η LG? αμαν πια..!! μεσα σε 7-8 μηνες εχει 3ο ιδιο μοντελο στην ιδια σειρα!!! 620-640-660....... ...και 670, 760 να συμπληρώσω εγώ! αλλά μη φανταστείς οι διαφορές είναι μικρές, μόνο το ντιζάιν αλλάζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τελικά παρήγγειλα την LG 42LM660S! Δεν είχα την ευκαιρία να συγκρίνω από κοντά ενεργό και παθητικό, οπότε διάλεξα αυτή για να γλιτώσω και τα έξοδα από τα επιπλέον γυαλιά. Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της! Η SAMSUNG απο 40" και άνω δίνει δώρο 2 ζευγάρια γυαλιά. Εάν θες επιπλεων γυαλιά κοστίζουν 19€ το τεμαχιο. Η LG τα δίνει 10 ευρω το τεμαχιο. (40€ τα 4). Δεν μπορώ να καταλάβω που κατάλαβες ότι θα εδινες πολλα λεφτά σε γυαλιά όπως αναφέρεις... Όπως και να έχει μεγιά σου και καλές θεασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Η SAMSUNG απο 40" και άνω δίνει δώρο 2 ζευγάρια γυαλιά. Εάν θες επιπλεων γυαλιά κοστίζουν 19€ το τεμαχιο. Η LG τα δίνει 10 ευρω το τεμαχιο. (40€ τα 4). Δεν μπορώ να καταλάβω που κατάλαβες ότι θα εδινες πολλα λεφτά σε γυαλιά όπως αναφέρεις... Όπως και να έχει μεγιά σου και καλές θεασεις! Η LG δίνει 4 γυαλιά (+ τα πολύ βολικά γυαλιά clips που κουμπώνουν πάνω στα γυαλιά μου) ενώ αν έπαιρνα τη Samsung θα έπαιρνα τα επαναφορτιζόμενα γυαλιά που έχουν 50€. Σ'ευχαριστώ πάντως ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 led for ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω μια τηλεοραση κατα προτιμηση samsung και θα ηθελα να μου προτεινετε και εσεις καποιες με οριο τιμης 650 ευρω.Θα ηθελα να ειναι 46 ιντσων.Εγω βρηκα 2 μοντελα αλλα δυστυχως το 46 ιντσων δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο καπου.01. 48 ιντσών02. 46 ιντσώνΑν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερα μοντελα ειμαι ανοιχτος στις προτασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lj23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα, ποια απο τις παρακάτω θα μου προτείνατε; http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelCatalogEntryComparison?storeId=99452&langId=-18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lj23 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καλημέρα. Η μια είναι η Samsung UE48H6400AWXXH και η δεύτερη είναι η lg 50LF652V.<br /> <br /> Ποια απο τις 2 να προτιμήσω?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα