Προς το περιεχόμενο

Αγορά Τηλεόρασης

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

kosta το ξέρω και σ'ευχαριστώ, απλά περιμένω την άποψη και άλλων φίλων που είναι πιο σχετικοί με τη τεχνολογία από εμένα πριν πάρω την τελική μου απόφαση! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα, ειμαι αυτος που ξεκινησα το θεμα και εχω παρει την Samsung UE46ES6710 3D LED TV 46 και εχω μια απορια πειραζει αν χρησιμοποιω πολυωρες στατικες εικονες??? γιατι επειδη με βολευει ανοιγω αρχεια word που με αφορουν και τα μελεταω απο κει αλλα το εχω ανοιχτο πολλες ωρες και ειναι στατικες εικονες....ειναι κακο αυτο? ή δεν υπαρχει κανενα προβλημα??? ευχαριστω προκαταβολικα!

kosta το ξέρω και σ'ευχαριστώ, απλά περιμένω την άποψη και άλλων φίλων που είναι πιο σχετικοί με τη τεχνολογία από εμένα πριν πάρω την τελική μου απόφαση! ;)

Καλά κάνεις και περιμένεις και άλλες γνώμες.

καλησπερα, ειμαι αυτος που ξεκινησα το θεμα και εχω παρει την Samsung UE46ES6710 3D LED TV 46 και εχω μια απορια πειραζει αν χρησιμοποιω πολυωρες στατικες εικονες??? γιατι επειδη με βολευει ανοιγω αρχεια word που με αφορουν και τα μελεταω απο κει αλλα το εχω ανοιχτο πολλες ωρες και ειναι στατικες εικονες....ειναι κακο αυτο? ή δεν υπαρχει κανενα προβλημα??? ευχαριστω προκαταβολικα!

Ναι και οι LCD παρουσιάζουν burn in. Αλλα πολυ πιο δύσκολα απο τις πλάσμα. Πρέπει να την υποβαλλεις βέβαια σε παρα πολλες ώρες για να γίνει αυτο. Μέχρι και 8 ώρες πάντως δεν αφήνουν στάνταρ στίγμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Μολις ειδα οτι η 6030 δινει δωρο 2 3d γυαλια αρα η toshiba που δεν δινει θα μου βγει πιο ακριβο το ολο θεμα αν παρω κ γυαλια ξεχωριστα...πφφφφφφφ

Η συγκεκριμένη toshiba πάντως πάνελ SAMSUNG φορά. Η απόδοση της είναι παρόμοια νε την 6030. Έχει πέσει και στα 479

Ναι και οι LCD παρουσιάζουν burn in. Αλλα πολυ πιο δύσκολα απο τις πλάσμα. Πρέπει να την υποβαλλεις βέβαια σε παρα πολλες ώρες για να γίνει αυτο. Μέχρι και 8 ώρες πάντως δεν αφήνουν στάνταρ στίγμα.

5 ωρες την ειχα ...σιγουρα δεν εχει θεμα?

Sent from my iPhone using Insomnia Η συγκεκριμένη toshiba πάντως πάνελ SAMSUNG φορά. Η απόδοση της είναι παρόμοια νε την 6030. Έχει πέσει και στα 479

Sent from my iPhone using Insomnia Η συγκεκριμένη toshiba πάντως πάνελ SAMSUNG φορά. Η απόδοση της είναι παρόμοια νε την 6030. Έχει πέσει και στα 479

Αν εχει πανελ samsung κ ειναι σχεδον ιδια με την 6030 τοτε παιρνω την toshiba και περνω φθηνα 3d γυαλια...

5 ωρες την ειχα ...σιγουρα δεν εχει θεμα?

Σου έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι στιγμής;

Εγώ πάντως, δεν θα την άφηνα τόσες ώρες με στατική εικόνα. Ο Graphist βέβαια λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, και κάτι παραπάνω ξέρει, αλλά είναι να μην σου τύχει.

Nazlos, ακόμα αναποφάσιστος είσαι, ε; :-)

Εγώ πάντως, δεν θα την άφηνα τόσες ώρες με στατική εικόνα. Ο Graphist βέβαια λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, και κάτι παραπάνω ξέρει, αλλά είναι να μην σου τύχει.

Ναι ρε φιλε αστα,οταν ειναι να δωσεις τοσα φραγκα πρεπει να σαι πολυ ψυρας!!!θα παρω την toshiba κ αμα δε μου κανει την γυριζω κ παιρνω την 6030 το πολυ πολυ...

Πάντως να ξέρεις η toshiba δεν παρέχει γυαλιά και τα χρεώνει κανά 35 το καθένα. Η 6030 έχει μέσα 2 και τα χρεώνει 19 τα επιπλεων.

Σε media player η toshiba θα σε απογοητεύσει . Σε σχεδιασμό το αντίθετο. Η toshiba σαν πλαίσιο κατασκευή εμπνέει περισσότερη στιβαροτηρα.

Η 6030 έπεσε στα 479.

Ζύγιζε τα και επέλεξε. Είναι άδικη η ταλαιπορια με αλλαγές. Και για εσενα και για το κατάστημα.

αν επαθε κατι κανει μπαμ? ή μπορει να μην φενεται τωρα και να βγαλει αλλη στιγμη?? δεν το ξαναβαζω απο δω και περα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...