pilitss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα μόλις είχε κλείσει ένα net και έχω πάρει πολύ υλικό από εκεί ασχολούμαι με ένα pc το οποιο δουλεύει άψογα αλλα μετά από λίγη ώρα λειτουργίας κολλάει η οθόνη έχω δοκιμάσει να αλλάξω HD,κάρτα γραφικών,CPU,RAM αλλα πάλι τα ίδια λέτε το πρόβλημα να έρχεται από την mobo? Να προσθέσω ότι στην support list RAM τις mobo δεν περιέχει το μοντέλο kingston που έχω παρόλα αυτά κουμπώνει και δείχνει κανονικά τα mb.. μην ξεχάσω να πω έχω κάνει test για hd,metest, και τα σχετικα
pilitss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 αυτή την στιγμή δεν ξέρω επειδή το έχω στο υπόγειο εκεί που το δουλεύω πάντως είναι διπλή ψήκτρα και δουλεύει άψογα και στα volt και rpm
sintalkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 φίλε άμα παγώνει η οθόνη σου στα windows ή σε παιχνίδι κατά 80% έχει θέμα το τροφοδοτικό....
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Live cd και safe mode? Πως συμπεριφερεται?
pilitss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν προλαβαίνω να ανοίξω game , σε safe mode που έτρεξα κάποια diagnostic ήταν εντάξει , να προσθέσω ότι εκεί που πάω στα windows 7 να πατήσω αξιολόγηση να μου δείξει τον δείκτη αποδοσης που έχει από 1.0 - 7.9 όταν τρέχει να ελένξει την μνήμη εκεί κολλάει 100% άμα όμως δεν κάνω τίποτα δεν παγώνει. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φταίει το τροφοδοτικό?
panos2171 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί μάλλον δε μπορεί να δώσει ρεύμα στην κάρτα.
pilitss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 αυτό δεν θα ήταν θέμα τις mobo ? η ψήκτρα δουλεύει από την κάρτα γραφικών και όταν κάνω εγκατάσταση το πράγραμμα οδήγησης VGA μετά από το reset όταν πάω να ανοίξω τα windows κολλάει πριν ανοίξουν
sintalkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 τότε είναι σίγουρα τροφοδοτικό και έμενα ακριβώς τα ίδια έκανε και ήταν χαλασμένο (στο να πάει στον παράδεισο των ηλεκτρονικών αν και μου είχε κάνει την ζωή κόλαση) ,μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος αλλά εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα !!!!
pilitss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 φιλε μου όχι με έχει κάνει τι ζωή δύσκολη με έχει ..... σήμερα 7 ώρες παιδευόμουνα να βρω την αιτια και μονο αυτό δεν άλλαξα γιατί δεν έχω :/
sintalkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 άμα θες σου πουλάω εγώ καλό και φτηνό τροφοδοτικό πμ me
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης έλεγξε και τις θερμοκρασίες...δες έχεις αναφέρει κάτι σχετικό...αλλά και εγώ τροφοδοτικό λέω...
pilitss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 οκ θα τις κοιταξω , και ευχαριστω παιδια
pilitss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω ότι το πρόβλημα συνεχίζει άλλαξα και PSU από 420 p είχε στα 500 w αλλα το ίδιο όταν πάω να κάνω εκτίμηση τις μνήμης από το test τον windows κολλάει όπως πριν η οθόνη λέτε να είναι η ram? αλλα τις έχω αλλάξει έχω τα ίδια μοντέλα βέβαια please βοηθήστε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω τώρα που έβαλα ένα memtest κατευθείαν μου το έκανε πάγωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα