Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα μόλις είχε κλείσει ένα net και έχω πάρει πολύ υλικό από εκεί ασχολούμαι με ένα pc το οποιο δουλεύει άψογα αλλα μετά από λίγη ώρα λειτουργίας κολλάει η οθόνη έχω δοκιμάσει να αλλάξω HD,κάρτα γραφικών,CPU,RAM αλλα πάλι τα ίδια λέτε το πρόβλημα να έρχεται από την mobo?

Να προσθέσω ότι στην support list RAM τις mobo δεν περιέχει το μοντέλο kingston που έχω παρόλα αυτά κουμπώνει και δείχνει κανονικά τα mb.. :D

μην ξεχάσω να πω έχω κάνει test για hd,metest, και τα σχετικα

Δημοσ.

αυτή την στιγμή δεν ξέρω επειδή το έχω στο υπόγειο εκεί που το δουλεύω πάντως είναι διπλή ψήκτρα και δουλεύει άψογα και στα volt και rpm

Δημοσ.

δεν προλαβαίνω να ανοίξω game :) , σε safe mode που έτρεξα κάποια diagnostic ήταν εντάξει , να προσθέσω ότι εκεί που πάω στα windows 7 να πατήσω αξιολόγηση να μου δείξει τον δείκτη αποδοσης που έχει από 1.0 - 7.9 όταν τρέχει να ελένξει την μνήμη εκεί κολλάει 100% άμα όμως δεν κάνω τίποτα δεν παγώνει.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φταίει το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

αυτό δεν θα ήταν θέμα τις mobo ? η ψήκτρα δουλεύει από την κάρτα γραφικών και όταν κάνω εγκατάσταση το πράγραμμα οδήγησης VGA μετά από το reset όταν πάω να ανοίξω τα windows κολλάει πριν ανοίξουν

Δημοσ.

τότε είναι σίγουρα τροφοδοτικό και έμενα ακριβώς τα ίδια έκανε και ήταν χαλασμένο (στο να πάει στον παράδεισο των ηλεκτρονικών αν και μου είχε κάνει την ζωή κόλαση) ,μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος αλλά εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα !!!!

Δημοσ.

φιλε μου όχι με έχει κάνει τι ζωή δύσκολη με έχει ..... σήμερα 7 ώρες παιδευόμουνα να βρω την αιτια και μονο αυτό δεν άλλαξα γιατί δεν έχω :/

Δημοσ.

Επίσης έλεγξε και τις θερμοκρασίες...δες έχεις αναφέρει κάτι σχετικό...αλλά και εγώ τροφοδοτικό λέω...

Δημοσ.

είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω ότι το πρόβλημα συνεχίζει άλλαξα και PSU από 420 p είχε στα 500 w αλλα το ίδιο όταν πάω να κάνω εκτίμηση τις μνήμης από το test τον windows κολλάει όπως πριν η οθόνη λέτε να είναι η ram? αλλα τις έχω αλλάξει έχω τα ίδια μοντέλα βέβαια please βοηθήστε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω τώρα που έβαλα ένα memtest κατευθείαν μου το έκανε πάγωσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...