traganeus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα το λάπτοπ μου έβγαλε ένα προβληματακι αργεί να ξεκινήσει. Δεν κάνει αιώνες, απλά κάνει τον διπλάσιο χρόνο αποτι έκανε. Έχω παρατηρήσει κάποια πραγματάκια και θέλω να μου πείτε αν παίζει ρόλο. Αρχικά έβγαλα ότι πρόγραμμα είχα βάλει, έκανα scan με cccleaner, avg και spybot search and destroy και βγήκε καθαρός. Μετά πρόσεξα οτι κατα την εκκίνηση αργεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Έκανα απεγκατάσταση το hp connection manager αλλα τίποτα. Μόλις συνδεθεί στο δίκτυο πάει κανονικά, μεχρι να γίνει όμως κολλάει. Επίσης κόλλημα μου έχει παρουσιάσει και ο chrome όταν τον ανοίγω για πρώτη φορά. Έκανα επαναφορά συστήματος αλλα μου βγάζει αυτό το σφάλμα.
traganeus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Δοκίμασα να κάνω boot με κλειστό το wifi και το pc άνοιξε κανονικά. Έβγαλα τον driver της κάρτας δικτύου και πέρασα ξανά αλλα πάλι καθυστέρησε λίγο στο bootarisma.... *ο google chrome συνέχισε να ψιλοκολάει όταν πάω να τον ανοίξω πρώτη φορά
traganeus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο τις αλλαγές των drivers μου φαίνεται οτι έχει βελτιωθεί. Για τον σκληρό δεν νομίζω να έχει θέμα αλλα δεν τον έχω τσεκάρει. Έχεις κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεις?
traganeus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Έβαλα 2-3 προγράμματα που τσεκάρουν την υγεία του σκληρού κα μου τον έβγαλαν οκ όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα