kostas.K Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 απο κοτσοβολο το βγαζει εξαντλημένο ξερεις κανεις ποτε θα ξαναφερει?θελει ο αδερφος μου να το παρει κατα τον φεβρουάριο δεν πιστευω να μν το βρήσκει ετσι?
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Λειτουργεί η video κλήση του skype; Σκεύτομαι να το πάρω Απο οτι μου παν ναι. απο κοτσοβολο το βγαζει εξαντλημένο ξερεις κανεις ποτε θα ξαναφερει?θελει ο αδερφος μου να το παρει κατα τον φεβρουάριο δεν πιστευω να μν το βρήσκει ετσι? Λογικα θα βρισκει.
kostas.K Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το λογικα ειναι που με φοβίζει...γιατι χθες το πρωι στο site του κοτσου ήταν διαθεσημα και σημερα εξαντλημενο....
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχουν τελειωσει απο oktabit αλλα θα ξαναφερουν νεα παρτιδα.
jpapadakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 απο κοτσοβολο το βγαζει εξαντλημένο ξερεις κανεις ποτε θα ξαναφερει?θελει ο αδερφος μου να το παρει κατα τον φεβρουάριο δεν πιστευω να μν το βρήσκει ετσι? Στο forum της Oktabit γράφει: "στην αγορά υπάρχουν τα τελευταία κομμάτια. απο εμάς έχει εξαντληθεί εδώ και μια εβδομάδα. Η νέα παραλαβή δεν βλέπω να έρχεται πριν τον Φεβρουάριο." http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-97-ips-dual-core?page=51#comment-105877 Ότι έχει μείνει στον Κωτσόβολο είναι εκθεσιακό.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν καποια κομματια σε καποια μαγαζια.
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλούτσικο φαίνεται, αλλά αναβάθμιση σε JB παίζει;
kostas.K Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 τα καινουργια που εφεραν εχουν JB εγκατεστημενο η παλια παρτιδα θα δωθει στο forum της οκταβιτ η αναβαθμιση 1
demosp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Σόρρυ παίδες μάλλον αυτό θα πάρω http://www.ainol-nov...etooth-gps.html αν και είναι από εξωτερικό. το πηρα απο το geekbuying.com Πολυ καλο! ουπς παλιο θεμα....
evmenis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 οχι νεο ειναι το θεμα απλα εισαι σε λαθος μερος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα