Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είπα και εγώ να ξεκινήσω μια συζήτηση για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη, έχω ένα κουτί thermaltake armor+ lcs το οποίο έρχεται με ενσωματωμένη υδρόψυξη δεν την έβαλα από την αρχή και έμεινα με την stock ψήκτρα ο επεξεργαστής μου είναι i7 lga1366 δεν με ενδιαφέρουν oc μιας και για αυτά που κάνω το σύστημα παραείναι γρήγορο, απλά με έχει κουράσει ο θόρυβος της stock ψήκτρας και όταν ανοίγει ο καιρός παρατηρώ και αυξημένες θερμοκρασίες αλλά ποτέ προβλήματα.

Αυτό που θα ήθελα την γνώμη σας είναι να εγκαταστήσω την υδρόψυξη η να πάρω μια καλή ψήκτρα επεξεργαστή γύρω στο 50€.

Δημοσ.

Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές ? :) Άμα το μαμά waterblock κάνει για τον επεξεργαστή σου(που μάλλον δεν είναι συμβατός) δεν υπάρχει δίλημα.Αμα δεν κάνει βρες ένα που να ταιριάζει

Δημοσ.

Aπό περιέργεια και μόνο κράτα άμα θες ένα screenshot σε load τις θερμοκρασίες με την τωρινή σου ψύκτρα και άλλη μία όταν βάλεις την υδρόψυξη. Πόσταρε εδώ αμα έχεις κέφι όταν τελέιώσεις.

Δημοσ.

Aπό περιέργεια και μόνο κράτα άμα θες ένα screenshot σε load τις θερμοκρασίες με την τωρινή σου ψύκτρα και άλλη μία όταν βάλεις την υδρόψυξη. Πόσταρε εδώ αμα έχεις κέφι όταν τελέιώσεις.

φίλε μου πως θα βάλω θερμοκρασίες σε load? το intel burn test δουλεύει στα windows 8 ?

Δημοσ.

φίλε μου πως θα βάλω θερμοκρασίες σε load? το intel burn test δουλεύει στα windows 8 ?

Δεν ξέρω αν δουλεύει σε 8αρια. Λογικά ναι,δοκίμασε. Στην 7-8 λουπα τράβα ένα screenshot, αυτές θα ειναι οι load θερμοκρασιες σου.

Δημοσ.

Αυτές είναι με το stock cooler? Eχε υπόψιν ότι ο επεξεργαστής σου έχει limit τους 100c.Παραπάνω δεν μπορεί να πάει πεθαίνει(restart).:( Πόσο καιρό τον δουλεύεις έτσι?

Δημοσ.

Αυτές είναι με το stock cooler? Eχε υπόψιν ότι ο επεξεργαστής σου έχει limit τους 100c.Παραπάνω δεν μπορεί να πάει πεθαίνει(restart). :( Πόσο καιρό τον δουλεύεις έτσι?

εγκατέστησα την πρώτη μου υδροψηξη και εγώ ανεβασα και θερμοκρασίες για να δεις...

post-140509-0-06505600-1355158815_thumb.jpg

post-140509-0-30967300-1355158819_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...