Προς το περιεχόμενο

Αύξηση κατά 23% παρουσιάζουν τα έσοδα της HTC για το μήνα Νοέμβριο


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η HTC αποκάλυψε πρόσφατα τα στοιχεία που αναφέρουν τα έσοδά της για το μήνα Νοέμβριο, που δείχνουν την εταιρεία να συγκρατεί τις απώλειες που συνεχίζονταν για τέσσερις μήνες.Είναι γεγονός ότι κάτι τέτοιο προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η εταιρεία μόλις αυτό τον μήνα έθεσε στην κυκλοφορία τα HTC 8X και HTC 8S. Φυσικά κάτι τέτοιο φέρει τα έσοδα της HTC στα επίπεδα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Αν αναλογιστούμε ότι η μείωση εσόδων συνεχιζόταν για σχεδόν μισό χρόνο, η εταιρεία έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει, ειδικότερα αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την πορεία και την περίοδο των εορτών. Η HTC διέθεσε και το One X+, μια συσκευή η κυκλοφορία της οποίας ήταν πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με την επίδραση που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο στην γενικότερη εικόνα των εσόδων.

 

Όλα αυτά, αποτελούν ένα θετικό σημάδι για τα Windows Phone 8 και την Microsoft, που ελπίζουν να αποκτήσουμε σημαντικό μερίδιο της αγοράς, με την νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

 

Link.png Site: GSMarena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεί οτι χάρη στην κυκλοφορία των 8X και 8S τα οποία τρέχουν WP8 ανέβηκαν οι πωλήσεις. Αν περίμεναν απο τα Android με τις λαλακίες που κάνουν....ακόμα θα περίμεναν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άμα δεν ανεβάσει μερίδιο στα android την ήπιε την πορτοκαλάδα

Πως να το ανεβάσει,με τη Samsung,να καταβροχθίζει όλο το market share των android και ν'αφηνει,μόνο τα ψίχουλα για τους υπόλοιπους?!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλες οι ναυαρχιδες, αλλα πρεπει να προωθησει επιθετικα ενα μοντελο 4 ιντσων το πολυ για να ανακαμψει στην αγορα των android. Αν το desire c ειχε ενα απλο διπυρηνο ακομα και με αυτη την αναλυση που εχει θα εκανε θραυση. Ενα smartphone δηλαδη σχεδιασμενο για τον ανθρωπο (οπως λεει η samsung για το S3 και με πιανουν τα γελια καθε φορα που το ακουω και οχι για γκατζετακηδες). Οπως και το desire x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κερδισει ξανα την εμπιστοσυνη που χασε απο χρηστες,να πως...

 

δεν νομιζω οτι παιζει και μεγαλο ρολο αυτο...οταν ακουω απο φιλους και γνωστους που δεν ειχαν ΚΑΜΜΙΑ επαφη με android να λενε "ψαχνω για κινητο, μαλλον samsung θα παρω" και οταν τους ρωτας "γιατι samsung" σου λενε οτι αυτο βλεπουν στις διαφημισεις, δεν ξερουν κατι αλλο

 

θεμα μαρκετινγκ ειναι κατα τη γνωμη μου. τον τελευταιο καιρο που εγινε το μπαμ με τα android σε καθε κατηγορια τιμης, η samsung ελιωσε στις διαφημισεις ενω η htc ηταν αφαντη. λογικο κι επομενο να χασει κατα τη γνωμη μου.

 

Για να' χει τόσο μεγάλο μερίδιο η Samsung, κάτι κάνει καλά.

 

κανει καλες διαφημισεις :)

(δεν προσπαθω να την μειωσω, ωραιοτατα κινητα φτιαχνει, αλλα το μαρκετινγκ ειναι το Α και το Ω κατα τη γνωμη μου, σε μια αγορα που το 90% των χρηστων αγοραζουν χωρις να κοιτανε specs, δυνατοτητες κλπ)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...