psyneck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα Sony Vaio VGN-FZ31M. Το έκλεισα χθες και από τότε δεν ξανάνοιξε. Δοκίμασα να το ανοίξω είτε με μπαταρία, είτε χωρίς, τίποτα.. Επίσης, δεν ανάβει κανένα φωτάκι. Το άνοιξα κιόλας, αλλά δεν βρήκα κάτι.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Power Jack; Switch Board; Motherboard;
gs20309 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα Sony Vaio VGN-FZ31M. Το έκλεισα χθες και από τότε δεν ξανάνοιξε. Δοκίμασα να το ανοίξω είτε με μπαταρία, είτε χωρίς, τίποτα.. Επίσης, δεν ανάβει κανένα φωτάκι. Το άνοιξα κιόλας, αλλά δεν βρήκα κάτι.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Power Jack; Switch Board; Motherboard; στο δικό μου FZ21M είχε παραδώσει πνεύμα η κάρτα γραφικών γιατί η σειρά nvidia που φόραγε ήταν όλες προβληματικές, υποψιαστικα ότι ήταν κάρτα βέβαια από κάτι γραμμές που έκανε κ στην οθόνη πριν πεθάνει εντελώς... πήρα στην εξυπηρέτηση 800κάτι sony europe και ήρθε κούριερ το παρέλαβε το πήγαν - φρανκφούρτη,βέλγιο κτλ το έφτιαξαν κ μου το ξανάστειλαν χωρίς να πληρώσω τίποτα.. (εκτός εγγύησης είναι το λαπτοπ 4ετίας+) αν δεν ήταν κάρτα γραφικών κ ήταν κάτι άλλο εκτός εγγύησης θα επιβαρυνόμουν τα μεταφορικά γύρω στα 50-80ευρω αν θυμάμαι και έξτρα το όποιο κόστος μου έβγαζαν (αν δεχόμουν επισκευή).. θα σου πρότεινα να το δει κάποιος τεχνικός φίλος σου να σου πει κ αν ειναι καρτα στείλτο στη σονυ..
psyneck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το διάβασα και κάπου αλλού για την NVidia. Το θέμα όμως είναι πως εμένα δεν κάνει τίποτα απολύτως, είτε με μπαταρία είτε χωρίς, ούτε ακούγεται τίποτα να λειτουργεί.. Οπότε, λίγο δύσκολο δεν είναι να φταίει η κάρτα γραφικών; Πώς αλλιώς μπορώ να διαπιστώσω αν είναι motherboard ή κάτι άλλο;
Votritis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σε ενα παλιό vaio που εχω εγώ κολλάει πότε πότε το κουμπί που εχει μέσα στην οπή όταν κλείνει το καπάκι,όταν ειναι πατημένο δεν ανάβει το λαπτοπ,την πρώτη φορά που μου έτυχε είχα τρελαθεί και νόμιζα οτι είναι η μητρική.
psyneck Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μπαταρία είχε πριν το κλείσεις? Η μπαταρία είναι μονίμως πάνω στο laptop, μια και δεν κρατάει καθόλου. Και χωρίς φορτιστή όμως θα έπρεπε έστω και λίγο να ανοίξει.. Σε ενα παλιό vaio που εχω εγώ κολλάει πότε πότε το κουμπί που εχει μέσα στην οπή όταν κλείνει το καπάκι,όταν ειναι πατημένο δεν ανάβει το λαπτοπ,την πρώτη φορά που μου έτυχε είχα τρελαθεί και νόμιζα οτι είναι η μητρική. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει κουμπί που να καταλαβαίνει πότε κλείνει.
psyneck Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 SOLVED!! Με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι, είδα οτι περνάει ρεύμα στην μητρική όταν το έχω στην πρίζα. Έβγαλα το καλώδιο των μπαταριών της μητρικής για αρκετή ώρα (δεν ξέρω βέβαια αν έφταιγε αυτό..) και έβγαλα και τις μνήμες (τις οποίες καθάρισα έπειτα με μια μπλε γόμα). Έπειτα από αυτό και αφού ξανάβαλα την τροφοδοσία, είδα οτι επιτέλους άναψε το λαμπάκι ρεύματος. Συνδέοντάς τα πάλι όλα, ο υπολογιστής λειτούργησε! Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν και ασχολήθηκαν μαζί μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα