antonis kaza Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μικρης αξιας καπως παλευεται αλλα αξιας 800-900 δολαρια,θα το δουν ενα υπρπολυτελες κουτι στο ελεγχο με ενα ωραιοτατο tablet κεντρικη φωτο και θα βαρεσουν αλυπητα και ο αντε μετα να τα σκας για να το παρεις. εμενα μου στειλανε με USPS την Canon 600D και φακο της Sigma συνολο 1100€ και την ΠΕΡΑΣΑ ΛΑΔΙ!Βεβαια δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για κανεναν...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μονικμη κατοικία στις ΗΠΑ γίνεται για να μπορώ να παίζω στοίχημα;
durutti Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μονικμη κατοικία στις ΗΠΑ γίνεται για να μπορώ να παίζω στοίχημα; Σωστή παρατήρηση και μάλλον πρέπει να πάει σε δικό του τοπικ αφού θα την "ψάχνουν"πολλοί τώρα.. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
akis9117 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μονικμη κατοικία στις ΗΠΑ γίνεται για να μπορώ να παίζω στοίχημα; Νομίζω δεν κοιτάνε τη κατοικία που θα δηλώσεις αλλά το ip. Πιθανή λύση είναι proxy server ή προγράμματα όπως Mask my ip, Hide my ip και τέτοια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα