antonis kaza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε το πρέπει να είναι καλό. Μπορείς να αγοράσεις από καταστήματα των ΗΠΑ που δεν στέλνουν στη Ελλάδα και να σου τα στείλουν αυτοί. Είναι για ένα έτος η έκπτωση. Το link http://www.shipito.com/paypal?merchant=Shipito_reurme&country=REURME&campaign=Xmas_hub_period_4&offerid=654&date=dec+05&mpch=ads&mplx=3484-162720-12439-9
dionysg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μαπα ειναι ολες αυτες οι υπηρεσιες. Δεν σου λενε ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα παρα μονο οταν το δεμα παει σε αυτους και απο προσωπικη εμπειρια κοπανανε στο κεφαλι. 70 usd για ενα δεμα λιγοτερο απο 500 γρ ειχα δωσει περισυ τετοια εποχη fedex βεβαια αλλα ηταν πανακριβα
android7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 αυτό είδα και εγω έβαλα και καλά ένα λαπτοπ 500 δολάρια διαστάσεις κτλ. και μου ζήτησε 800 για να τι στείλει
antonis kaza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μην λετε ασυναρτησιες για μεταφορικα. Ενδεικτικα για δεμα 1 κιλου και διαστασεων 30*30*20 για ακριτικο νησι το κοστος απο 16.75$. Δειτε εδω http://calculator.shipito.com/en/
karasardelis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 αυτό είδα και εγω έβαλα και καλά ένα λαπτοπ 500 δολάρια διαστάσεις κτλ. και μου ζήτησε 800 για να τι στείλει Προφανώς δεν πρόσεξες και το έβαλες σε ίντσες... δεν είναι δυνατόν...
antonis kaza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς δεν πρόσεξες και το έβαλες σε ίντσες... δεν είναι δυνατόν... Ετσι πιστευω και εγω! Δεν αποκλειω να βαλει κανεις και μετρα
karasardelis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι πιστευω και εγω! Υπολόγισε το λαπτοπ για ψυγείο και μάλιστα... δίπορτο!!!! 1
durutti Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 τελικα τα εχει δοκιμασει κανεις? δεν περνανε ουτε μετα τελωνειο απο αμερικη ελλαδα?
Nick_Iommi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο.Οτιδηποτε στελνεται Ελλαδα απο Αμερικη με USPS Ιnternational ως δωρο ισχυει οτι δεν περναει τελωνειο?Πχ μπορει καποιος να παρει λαπτοπ μεσω ebay να σταλει με αυτο τον τροπο και τα εξοδα μεταφορας που θα πληρωσει να ειναι μονο αυτα που γραφει στο shipping and handling?
antonis kaza Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο.Οτιδηποτε στελνεται Ελλαδα απο Αμερικη με USPS Ιnternational ως δωρο ισχυει οτι δεν περναει τελωνειο?Πχ μπορει καποιος να παρει λαπτοπ μεσω ebay να σταλει με αυτο τον τροπο και τα εξοδα μεταφορας που θα πληρωσει να ειναι μονο αυτα που γραφει στο shipping and handling? Εχω αγορασει πολλες φορες απο Αμερικη με USPS.Φωτογραφικες μηχανες, φωτογραφικους φακους και αλλα πιο μικρης αξιας αντικειμενα.ΚΑΜΙΑ φορα δεν εμπλεξα με τελωνια.Μονο μια φορα που εκενα την γκαφα και μου εστειλαν φωτογραφικη μηχανη με FEDEX, τοτε την πληρωσα χρυση...Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης ,τι να πω!
alextrela172 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηταν ολα ωραια και καλα αν δεν υπηρχαν τα τελωνεια μεσα. Ηδη θα ειχα παρει κανα tablet pc που θελω Τωρα απλα δεν ρισκαρω,διοτι αν ειναι να πληρωσω τη διαφορα απο Ευρωπη σε τελωνεια δεν εχει κανενα νοημα,παρα αν το θελω νωριτερα να το αποκτησω.
antonis kaza Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηταν ολα ωραια και καλα αν δεν υπηρχαν τα τελωνεια μεσα. Ηδη θα ειχα παρει κανα tablet pc που θελω Τωρα απλα δεν ρισκαρω,διοτι αν ειναι να πληρωσω τη διαφορα απο Ευρωπη σε τελωνεια δεν εχει κανενα νοημα,παρα αν το θελω νωριτερα να το αποκτησω. Εχω αγορασει πολλες φορες απο Αμερικη με USPS.Φωτογραφικες μηχανες, φωτογραφικους φακους και αλλα πιο μικρης αξιας αντικειμενα.ΚΑΜΙΑ φορα δεν εμπλεξα με τελωνια.Μονο μια φορα που εκενα την γκαφα και μου εστειλαν φωτογραφικη μηχανη με FEDEX, τοτε την πληρωσα χρυση...Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης ,τι να πω!
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εχω αγορασει πολλες φορες απο Αμερικη με USPS.Φωτογραφικες μηχανες, φωτογραφικους φακους και αλλα πιο μικρης αξιας αντικειμενα.ΚΑΜΙΑ φορα δεν εμπλεξα με τελωνια.Μονο μια φορα που εκενα την γκαφα και μου εστειλαν φωτογραφικη μηχανη με FEDEX, τοτε την πληρωσα χρυση...Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης ,τι να πω! Εχω αγορασει πολλες φορες απο Αμερικη με USPS.Φωτογραφικες μηχανες, φωτογραφικους φακους και αλλα πιο μικρης αξιας αντικειμενα.ΚΑΜΙΑ φορα δεν εμπλεξα με τελωνια.Μονο μια φορα που εκενα την γκαφα και μου εστειλαν φωτογραφικη μηχανη με FEDEX, τοτε την πληρωσα χρυση...Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης ,τι να πω! Άλλη μια φορά γιατί δεν το πιασα... 1
antonis kaza Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Άλλη μια φορά γιατί δεν το πιασα... Εχω αγορασει πολλες φορες απο Αμερικη με USPS.Φωτογραφικες μηχανες, φωτογραφικους φακους και αλλα πιο μικρης αξιας αντικειμενα.ΚΑΜΙΑ φορα δεν εμπλεξα με τελωνια.Μονο μια φορα που εκενα την γκαφα και μου εστειλαν φωτογραφικη μηχανη με FEDEX, τοτε την πληρωσα χρυση...Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης ,τι να πω!Got it? 1
alextrela172 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μικρης αξιας καπως παλευεται αλλα αξιας 800-900 δολαρια,θα το δουν ενα υπρπολυτελες κουτι στο ελεγχο με ενα ωραιοτατο tablet κεντρικη φωτο και θα βαρεσουν αλυπητα και ο αντε μετα να τα σκας για να το παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα