Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο τη βοήθεια των παιδιών εδώ κατέληξα να κάνω καινουριο κουτι με τα παρακατω:

cpu : 3570k

MB : asrock z77 extreme 4

GPU : 7950 3gb sapphire boost

ram : corsair cl9 1600 8gb

sdd : intel 330 180gb

case : corsair 200r carbide

HDD : εναν παλιο WD green 1tb

Με δεδομενο ότι δε μπορω να αλλαξω τπτ απο τα παραπανω και διαθέτω το πολυ 130 ευρω (ουτε λεπτο παραπανω :) ) μπορειτε να μου προτεινετε ψυκτρα και τροφοδοτικο απο τη VISIONSTUDIO και μονο απο εκει;Δε σκοπευω να βάλω 2η GPU.To πολυ πολυ ενα σκληρο 2ΤΒ ακομα.Θελω να κάνω ΟC αλλα όχι υπερβολικα πραγματα!

Σκεφτομουν τα

Cpu Cooler Arctic Freezer 13 Pro και (δεν εχουν την coolermaster hyper ΕVO 212 )

Corsair Power Supply 700W ATX 24 pin GS CP-9020013-EU Active-PFC Retail

Ευχαριστωωωω!

Δημοσ.

Ρε συ δεινοσαυρε με εσκισες! :) Και ναλλαξω κατι που δε μπορω μου λες και αυτα που προτεινεις ειναι πανω απο 130 ευρω.

Δημοσ.

140 ευρώ ακριβώς είναι. Αν δεν μπορείς να δώσεις το 10ρικο, κακώς μπήκες σε διαδικασία να κάνεις αγορές κατα τη γνώμη μου. Όταν δίνεις 300 ευρώ για κάρτα γραφικών και πληρώνεις για overclocking parts, κάτι λάθος γίνεται αν κολλάς στο 10ρικο.

ΕΝΤΙΤ: Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο τροφοδοτικό btw:

To τροφοδοτικο ειναι συγκεκριμενα αυτο Link.png Site: PSU'>http://www.hardwareh...ex.htm']PSU .

Δημοσ.

Καλα τα λες και υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσαμε αλλά είναι με τιμολογιο υπο πιστωσει και δε θελω να δωσω ουτε ευρω μετρητα για προσωπικους λογους.Τα 130 ειναι με την εκπτωση.Το αλλο κουτι θα το δωσω οπως ειναι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...